30x ARRMA INFRACTION 2020 V2 6S in voorraad! Geschreven door op 26 februari 2021

ARRMA INFRACTION 2020 V2 6S BLX 1/7 Brushless Street Basher 4WD RTR in de kleur blauw of zilver nu vanaf €699!

Was je altijd al op zoek naar een stoere RC-truck die topsnelheden tot ver boven de 100 kilometer per uur haalt? En er dan ook nog eens stoer en krachtig uitziet? Zoek niet verder: de ARRMA Infraction 6S BLX 4WD RTR is wat je moet hebben. Deze krachtmachine met een schaal van 1 op 7 scheurt moeiteloos over ieder terrein. Of het nu asfalt is, gravel, zanderige ondergrond of zelfs vochtige terreinen, het voertuig overwint moeiteloos elk terrein. Aangevuld met Spektrum Smart elektronica en zelfs een handrem heb je alles in huis om iedere race te winnen.

Ideaal voor coureurs met ervaring
De ARRMA Infraction 6S BLX 4WD RTR is een ideaal RC-voertuig voor iedere coureur die al eerder heeft gereden met een op afstand bestuurbare auto en nu klaar is voor het echte werk. Het voertuig haalt snelheden tot 130 kilometer per uur en vergt daarom wat stuurmanskunst. Dankzij de combinatie van Spektrum DX3 radio en het Smart vermogenssysteem, geniet je van real time telemetriegegevens zodat je werkelijk alles uit het voertuig haalt.

30x ARRMA INFRACTION 2020 V2 6S in voorraad!

Meer informatie

Ga naar https://www.toemen.nl/arrma-infraction-2020-blx-brushless-street-basher-4wd-rtr-blauw-p-48464.html voor meer informatie.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl