Absima 1/8 EP Crawler CR1.8 Yucatan Lime Green RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 599,95
Onze prijs: 579,95

Model: 13001

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Absima 1/8 EP Crawler CR1.8 Yucatan Lime Green RTR

De Absima Yucatan 1/8 Crawler is een gaaf high-end Ready-to-Run voertuig, gebaseerd op het succesvolle Absima CR 3.4 chassis. Absima heeft grote bekendheid verworven met crawlers als de Sherpa en Khamba. Waar deze voertuigen een schaal van 1 op 10 hadden, heeft de Yucatan een 1 op 8 schaal. Hierdoor is het nog eenvoudig om extreme manoeuvres uit te voeren en kunnen details nog beter worden uitvergroot. Hierdoor geniet je niet alleen van fantastische prestaties, maar ook van geweldige looks, wat de race-ervaring alleen maar beter maakt.

Krachtige elektronica
Deze crawler komt met een volledig programmeerbare 80 Amp?re Electronic Speed Controller van Hobbywing. Om deze te programmeren heb je nog wel een optionele programmeerbox nodig (2110060). in combinatie met de grote en krachtige 775 motor, haal je gemakkelijk snelheden tot wel 30 kilometer per uur met een 3S LiPo batterij. Gecombineerd met de wendbaarheid en brute kracht, haal je hiermee een topmodel in huis.

Geschikt voor ruige terreinen
De Absima Yucatan 1/8 Crawler is in alles ontworpen voor de meest ruige terreinen die je kunt bedenken. Dankzij een stevig 5mm CNC aluminium frame, bezit het voertuig de juiste stijfheid voor extreme omstandigheden. Doe daar ook nog eens oliegevulde schokdempers bij, en je kunt je voorstellen dat het voertuig wel tegen een stootje kan. Ideaal voor rotsachtige terreinen of als je kleine sprongen wilt maken. De schokdempers zorgen ervoor dat impact geen gevolgen heeft voor de prestaties van het voertuig.

Handmatige transmissie
Om nog wat extra mogelijkheden te bieden voor ruige terreinen, heeft de Absima Yucatan 1/8 Crawler manuele transmissie (2 standen). Hiermee kun je gemakkelijk obstakels overwinnen. Als je een tandje wilt bijschakelen of juist wilt terugschakelen, is dit dus geen probleem. Met ??n druk op de knop van de afstandsbediening ga je van high speed naar low speed en vice versa.

Aluminium motor mount
Wanneer je ruige terreinen gaat verkennen is sterke elektronica natuurlijk van belang. Maar minstens net zo belangrijk is dat die elektronica goed beschermd is tegen eventuele klappen. Daarom heeft de Absima Yucatan 1/8 Crawler een aluminium motor mount, zodat de meest cruciale onderdelen niet beschadigd kunnen raken. Dit vergroot de levensduur van het voertuig aanzienlijk en maakt het mogelijk om zonder problemen door extreme omstandigheden te racen.

Waterproof elektronica
Naast een stevige aluminium motor mount, komt de Absima Yucatan 1/8 Crawler ook met waterproof cases voor de belangrijkste elektronica. Of het nu sneeuwt of regent en of de ondergrond nu nat is of modderig, geen enkel probleem voor dit voertuig. Zonder moeite blijft de Yucatan functioneren, zodat je nog meer plezier hebt van het voertuig.

3S of 2S LiPo
Het batterijcompartiment van de Absima Yucatan 1/8 Crawler is 160 x 48 x 25 mm (l x b x h) groot. Daarmee passen er zowel 2S als 3S LiPo batterijen in het voertuigen. Wil je alle mogelijkheden van deze crawler benutten, gebruik dan 3S LiPo batterijen om snelheden tot wel 30 kilometer per uur te bereiken.

Radiosysteem op 2,4 GHz frequentie
Het besturen van de Absima Yucatan 1/8 Crawler doe je via een 6-kanaals 2,4 GHz radiosysteem. Hiermee heb je totale controle over het voertuig en alles wat daarbij komt kijken. Van de verlichting van de crawler tot de twee verstellingen en van verschillende locks tot het instellen van de maximale snelheid. Ideaal!

Verlichting
De Absima Yucatan 1/8 Crawler komt met verschillende soorten verlichting. Uiteraard beschikt het voertuig over standaard kop- en achterlampen, maar ook knipperlichten voor als je de bocht omgaat zijn aanwezig. Daarnaast beschikt de crawler over een lichtbalk aan de bovenzijde, waarschuwingslichten voor en achter en natuurlijk remverlichting.

Beadlock wielen
De Yucatan crawler van Absima komt met speciale 2,2? Beadlock wielen, met aluminium ringen en een 12-bolt ontwerp. Gecombineerd met superzachte banden die zorgen voor maximale tractie, heb je hiermee een gouden combinatie in handen voor iedere ondergrond.

Specificaties
 Lengte: 635 mm
 Breedte: 290 mm
 Hoogte: 300 mm
 Wegligging: 95 mm
 Wielbasis: 370 mm
 Gewicht: 4200 gram
 Wielen: 2,2? Beadlock
 Banden: 50 x 132 mm met foam aan de binnenzijde
 Schokdempers lengte: 100 mm
 Electronic Speed Controller: Hobbywing 80 A (waterproof)
 Motor: 775 geborsteld
 Radiosysteem: 6-kanaals 2,4 GHz
 Batterij: 2S of 3S LiPo
 Aandrijving: 4 WD

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl