ARRMA 1/10 Granite 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Monster Truck RTR Blauw met accu en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 ARRMA 1/10 Granite 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Monster Truck RTR Blauw met accu en lader
259,00

Model: ARA4102SV4T2

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

ARRMA 1/10 Granite 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Monster Truck RTR Blauw met accu en lader

Klaar voor het echte werk? Hier is de ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck. Dit bijzondere RC-voertuig is een echte topper voor zowel beginnende coureurs die kennis willen maken met de wondere wereld van monster trucks, als voor gevorderden die lekker willen genieten. Dit voertuig combineert snelheid met stevigheid en is gebouwd op het bekende 4 x 4 platform van ARRMA. Dat helpt bij de stabiliteit en de kracht van de monster truck, die gemakkelijk snelheden tot wel 50 kilometer per uur haalt. Klaar voor brute actie?

Scheuren met je monster truck
Wanneer je een RC monster truck treft, gaat het meestal om modellen met brute kracht, maar blijft vervolgens de snelheid wat achter. Bij de ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck gaan deze eigenschappen hand in hand. Brute kracht en snelheid tegelijk: het is mogelijk. In ideale omstandigheden haal je namelijk snelheden tot wel 50 kilometer per uur. Dat zal de concurrentie angst inboezemen.

Modulair ontwerp van het chassis
Het kenmerkende aspect van de ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck is zonder meer het chassis. Het chassis heeft namelijk een modulair ontwerp, waardoor ieder onderdeel als aparte module eenvoudig is te bereiken. Zonder dat je hiervoor het hele voertuig uit elkaar hoeft te halen. Ideaal als een onderdeel aan vervanging toe is of als je een snelle onderhoudsbeurt wilt uitvoeren.

Klaar voor obstakels
Een monster truck is bij uitstek bedoeld om de meest uitdagende obstakels aan te vallen en om te kijken hoe ver je kunt komen. Dan mogen goede schokdempers niet ontbreken. De ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck heeft oliegevulde schokdempers die voorzien zijn van een innovatieve oplossing aan de bovenzijde die zorgt voor nog meer stevigheid. Daarnaast zorgen beschermingspanelen aan de zijkanten van het chassis ervoor dat opspattend zand of modder niet bij de belangrijkste elektronica kan komen, wat de performance ten goede komt.

Eenvoudige, urenlange besturing
De ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck stuur je aan met de meegeleverde SLT2 afstandsbediening. Deze werkt perfect samen met de SLT 2-in-1 40 A ESC en receiver. Je hebt hierdoor geen last van vertraging of interferentie, elke aanwijzing vanaf de controller wordt direct uitgevoerd. Daarnaast beschikt de controller over een vernieuwend ontwerp, wat ervoor zorgt dat je urenlang jouw voertuig kunt besturen, zonder dat je last krijgt van vermoeidheid of kramp in je handen. En ben je beginnende coureur en wil je eerst de ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck goed onder de knie krijgen? Schakel dan het vermogen terug naar 50 of 75%, eenvoudig in te stellen op de controller.

Banden en wielen waar je op kunt bouwen
Met de ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck hoef je niet bang te zijn dat je grip verliest tijdens het scheuren. Dat komt door de combinatie van banden en wielen die al op het voertuig is gemonteerd. Zwarte MT wielen met meerdere spaken zijn voorzien van dBoots Fortress MT, waardoor je geniet van optimale tractie. Op welke ondergrond je ook rijdt, van asfalt tot gras en van modder tot zand, met deze banden en wielen heb je altijd voldoende grip.

Upgraden mogelijk
De ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck komt standaard met een 550 Mega geborstelde motor. Dat geeft het voertuig al volop kracht, maar wil je nog meer uitdaging, dan kun je het voertuig upgraden met een 3S vermogenssysteem. Let wel, hiervoor is het belangrijk dat je de monster truck al goed onder controle hebt.

Ready to Run
Met de ARRMA Granite 4x2 Boost 550 Mega 2WD monster truck hoef je niet eerst urenlang te sleutelen voordat je eindelijk kunt gaan rijden. Deze truck wordt namelijk Ready to Run geleverd. Dat wil zeggen dat alle cruciale elektronica al is geinstalleerd en dat jij alleen nog maar de batterij hoeft op te laden voordat je met het voertuig aan de slag kunt.

Specificaties
- Voorkant: 342 mm
- Vermogenssysteem: Mega
- Breedte: 342 mm
- Radio: meegeleverd
- Vermogen: elektrisch
- Gewicht: 2,45 kg
- Banden: dBoots Fortress MT
- Type: monster truck
- Waterbestendig: ja
- Schokdempers: oliegevuld
- Receiver: meegeleverd
- Oplader: niet meegeleverd
- Batterij: niet meegeleverd
- Maximale afmetingen batterij: 156 x 51 x 48 mm
- Connector: IC3
- Motorgrootte: 451 mm
- Wielbreedte: 53 mm
- Chassis: molded composiet
- Voltooiingsniveau: Ready to Run
- Aandrijving: 2 WD
- Hoogte: 206 mm
- Topsnelheid: 50 kilometer per uur
- Motortype: geborsteld
- Achterkant: 342 mm
- Electronic Speed Control: meegeleverd
- Wielbasis: 287 mm
- Body: afgewerkt
- Schaal: 1 op 10

In de doos
(1) ARRMA 1/10 Granite 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Monster Truck RTR
(1) Spektrum SLT 2-in-1 40A ESC & ontvanger
(1) ARRMA MEGA 550 12T borstelmotor
(1) Spektrum 2,4 GHz SLT2 zender
(1) Spektrum S650 waterdichte digitale servo
(1) Spektrum S120 USB-C SMART oplader
(1) Spektrum Smart 8.4V 3300mAh 7-Cell Hump NiMH-batterij
(4) AA-zenderbatterijen
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
U heeft verder niets meer nodig om te kunnen rijden!

Wil jij van dit model een 4WD RC auto maken? Check nu de upgrade set naar een volledige 4x4!
- ARRMA 4X4 Transmission Upgrade Set ARRMA BOOST 39.99! (Klik hier)


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl