ARRMA 1/10 Vorteks 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Stadium Truck RTR Rood met accu en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

259,00

Model: ARA4105SV4T1

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

ARRMA 1/10 Vorteks 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Stadium Truck RTR Rood met accu en lader

De ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck is het beste van het beste op het terrein van racetrucks. Dit RC-voertuig combineert pure kracht met snelheid en stabiliteit. Gebouwd met het krachtige ARRMA 4x4 platform en de elektronica die je nodig hebt voor topprestaties, weet je zeker dat je met dit voertuig de concurrentie verslaat. En wil je er een 4 WD wagen van maken, dan is dat gewoon mogelijk. Jij bent aan zet met deze stoere stadium truck.

Hoge snelheid
Met de ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck bereik je eenvoudig snelheden tot wel boven de 50 kilometer per uur. Dit is de snelheid die het voertuig haalt, zonder het uitvoeren van enige upgrade. Daarnaast zorgt een stevig composiet chassis voor de juiste balans en stabiliteit op ieder terrein. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het racen en verslaan van de concurrenten, zonder dat je extra hoeft te letten op de grip van de auto.

Modulair chassis design
Een groot voordeel van de ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck is het modulaire ontwerp van het chassis. De engineers van ARRMA staan bekend om hun geavanceerde oplossingen voor RC-wagens en ook bij deze truck hebben ze weer een stukje meesterwerk afgeleverd. Doordat de verschillende componenten als modules op het chassis worden geplaatst, kun je er gemakkelijk bij voor een onderhoudsbeurt of het vervangen van een onderdeel. Zonder dat je daarvoor ingewikkeld gereedschap nodig hebt. Dat maakt het makkelijker om het voertuig tiptop in orde te houden.

Goede schokdempers
Een stadium truck vraagt om perfecte schokdempers, zodat eventuele impact en obstakels geen gevolgen hebben voor de prestaties van het voertuig. De ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck is uitgerust met oliegevulde schokdempers met siliconen O-ringen. Het resultaat hiervan is dat iedere klap perfect wordt opgevangen en afgevoerd, zodat dit niet ten koste gaat van de performance van de stadium truck.

Spektrum SLT afstandsbediening
De ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck wordt geleverd met een Spektrum SLT2 afstandsbediening. Deze controller communiceert moeiteloos met de SLT 2-in-1 40 A Electronic Speed Control (ESC) en receiver. Ideaal is dat de afstandsbediening voorzien is van een ergonomisch design, waarbij de belangrijkste onderdelen precies op de juiste plaats zitten. Hierdoor kun je lange tijd achter elkaar jouw voertuig aansturen, zonder dat je last krijgt van vermoeidheid of kramp in je handen. Een belangrijke feature van de controller is daarnaast dat je het vermogen van het voertuig kunt terugschroeven tot 50 of 75%. Ideaal om de truck eerst onder controle te krijgen, voordat je het gaspedaal volledig indrukt.

Wielen en banden
Voor high performance kijk je bij een RC-voertuig niet alleen naar de motor en de electronic speed control, het hele plaatje moet kloppen. Dat is bij de ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck het geval. Het voertuig is uitgerust met zwarte ST wielen met meerdere spaken. Daarop zijn al dBoots KATAR banden gemonteerd, die zorgen voor de perfecte tractie op bijna ieder terrein. Of het nu gaat om asfalt, gras of onverharde wegen, met deze combinatie van banden en wielen is het geen probleem.

Upgraden maar
Heb je de ARRMA 4x2 Vorteks Boost Mega 550 Stadium truck volledig onder de knie en ben je op zoek naar nog meer uitdaging? Dan heb je de mogelijkheid om het voertuig te upgraden. Aan boord ligt nu een geborsteld 550 MEGA systeem, maar dat kun je upgraden naar een 3S ongeborsteld systeem, net wat jezelf fijner vindt. Haal alles uit deze stadium truck en ga voor sneller en krachtiger!

Specificaties
- Batterij: meegeleverd
- Motorgrootte: 550
- Lengte: 470 mm
- Wielbreedte: 52 mm
- Connector: IC3
- Body: afgewerkt
- Type: stadium truck
- Schaal: 1 op 10
- Waterbestendig: ja
- Gewicht: 3,02 kg
- Banden: dBoots KATAR
- Voorkant: 338 mm
- Motor: Mega
- Afstandsbediening: meegeleverd
- Breedte: 338 mm
- Vermogen: elektrisch
- Achterkant: 338 mm
- ESC: meegeleverd
- Wielbasis: 387 mm
- Oplader: meegeleverd
- Maximale afmetingen batterij: 156 x 51 x 48 mm
- Chassis: molded composiet
- Aandrijving: 2 WD
- Voltooiingsniveau: Ready to Run
- Topsnelheid: 50 kilometer per uur
- Hoogte: 163 mm

In de doos
(1) ARRMA 1/10 Vorteks 4X2 Boost MEGA 550 Brushed Stadium Truck RTR
(1) Spektrum SLT 2-in-1 40A ESC & ontvanger
(1) ARRMA MEGA 550 12T borstelmotor
(1) Spektrum 2,4 GHz SLT2 zender
(1) Spektrum S650 waterdichte digitale servo
(1) Spektrum S120 USB-C SMART oplader
(1) Spektrum Smart 8.4V 3300mAh 7-Cell Hump NiMH-batterij
(4) AA-zenderbatterijen
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
U heeft verder niets meer nodig om te kunnen rijden!

Wil jij van dit model een 4WD RC auto maken? Check nu de upgrade set naar een volledige 4x4!
- ARRMA 4X4 Transmission Upgrade Set ARRMA BOOST 39.99! (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl