Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX Brushless Monster Truck RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

329,00

Model: AR102711/ARA102711

Status: Levertijd circa 1 a 2 weken!

Omschrijving

ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX Brushless Monster Truck RTR

Bent u op zoek naar brute kracht, een RC-truck met een monsterlijk uiterlijk en prestaties waar anderen jaloers op zijn? Maak kennis met de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX. Dit racemonster zorgt voor topsnelheden van circa 80 km/h op elke ondergrond en is eenvoudig te besturen met de Tactic TTX300 3-kanaals zender.

Vierwielaandrijving (4x4)
Een beetje terreinwagen is uitgerust met vierwielaandrijving (4x4). Dat is bij de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX niet anders. Telescopische aandrijfassen aan de voorkant, achterkant en in het midden zorgen er tevens voor dat uw wagen niet alle kanten op glijdt. Zo kunt u op hoge snelheid door de bochten en ook in de meest ruige terreinen is afremmen niet nodig.

Waterproof elektronica
De ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX is gemaakt voor elke ondergrond en ook voor elk weertype. De belangrijkste elektronica, waaronder de BLX100 regelaar (100 ampθre) en 3200kv brushelss motor is voorzien van waterproof behuizing. Regendruppels kunnen niet binnendringen, waardoor u ook bij slecht weer gewoon door kunt blijven scheuren. Hetzelfde geldt voor natte ondergronden, bijvoorbeeld sneeuw of een modderig pad. Voortaan vormen deze uitdagingen geen enkel probleem meer.

Aanpasbare schokdempers
Voor de ergste klappen, beschikt de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX over uitstekende schokdempers die in hoogte afstelbaar zijn. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld in bergachtig terrein gaat rijden. Gaat de weg veel omhoog of omlaag, dan is het verstandig om de schokdempers daarop in te stellen. Dat maakt het rijden een stuk comfortabeler.

dBoots RAGNAROK MT banden met Black Chrome velgen
De unieke Black Chrome wielen van de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX zijn speciaal ontworpen voor korte trajecten. De wielen zorgen voor extra wendbaarheid en in combinatie met de meegeleverde banden geniet u van extreme grip. Hierdoor kunt u op hoge snelheid scheuren door de moeilijkste terreinen met de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX.

Professioneel TTX300 zender systeem
Het TTX300 radiosysteem van de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX zorgt voor ongekende controle. Alle aanwijzingen via de controller worden zonder vertraging of ruis opgevolgd door de RC-truck. Dankzij de 2,4 GHz technologie werkt alles feilloos. De controller is ideaal voor beginners, maar ook voor de gevorderde piloot is er meer dan genoeg uitdaging. U kunt de controller namelijk volledig aanpassen naar eigen wens. Pas de gevoeligheid voor sturen en gas geven aan en maak de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX echt uw auto.

ARRMA BLX100 regelaar en BLX3660 brushless mtotor
De combinatie van de BLX100 Electronic Speed Control (ESC) en de BLX3660 3200 kV bruhless motor zorgt voor de brute kracht van de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX. De motor behaald zijn maximale vermogen op een 3S lipo batterij. De ARRMA BLX100 regelaar zorgt er vervolgens voor dat al het vermogen van de batterij op de juiste manier omgezet wordt naar de motor. De ESC is voorzien van thermal overload bescherming, zodat de onderdelen niet te warm worden. En fijn is dat zowel de motor als de regelaar nauwelijks onderhoud nodig hebben. Zo kunt u onbezorgd blijven racen met de ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX

Specificaties
• Voltooiingsniveau: Ready-to-run
• Aandrijving: 4WD
• Hoogte: 201 mm
• Lengte: 327 mm
• Schaal: 1/10
• Gewicht: 2,84 kg
• Wieltype: MT (2,8” 14 mm hex)
• Wielbasis: 327 mm
• Breedte: 328 mm

Nodig om te voltooien:
6 tot 8-cellige NiMH, 2S LiPo of 3S LiPo batterij
Geschikte oplader

Wat zit er in de doos?
(1) ARRMA Big Rock Crew Cab 4x4 3S BLX Brushless Monster Truck RTR
(1) Tactic TTX300 2,4 GHz zender systeem
(1) Handleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl