ARRMA Granite 4x4 3S BLX Brushless Monster Truck RTR Red/Blue - Model 2020 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

359,00

Model: ARA102720T2

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

ARRMA Granite 4x4 3S BLX Brushless Monster Truck RTR Red/Blue - Model 2020

Nieuwste versie van de ARRMA Granite 4x4 3S uitgevoerd met een Spektrum zender met ontvanger en IC5/EC5 stekker


Bent u op zoek naar brute kracht, een RC auto met een monsterlijk uiterlijk en prestaties waar anderen jaloers op zijn? Maak kennis met de Arrma Granite 4x4 3S BLX. Dit racemonster zorgt voor topsnelheden tot 90 km/h op elke ondergrond en is eenvoudig te besturen met de Spektrum STX2 2.4GHz zender. Geniet van het beste van Arrma met de Granite 4x4 3S BLX.

Vierwielaandrijving (4x4)
Een beetje terreinwagen is uitgerust met een vierwielaandrijving (4x4). Dat is bij de Arrma Granite 4x4 3S BLX niet anders. Telescopische aandrijfassen aan de voorkant, achterkant en in het midden zorgen er tevens voor dat uw wagen niet alle kanten op glijdt. Zo kunt u op hoge snelheid door de bochten en ook in de meest ruige terreinen is afremmen niet nodig.

Waterproof elektronica
De Arrma Granite 4x4 3S BLX is gemaakt voor elke ondergrond en ook voor elk weertype. De belangrijkste elektronica, waaronder de Arrma BLX100 regelaar (ESC) is voorzien van waterproof behuizing. Regendruppels kunnen niet binnendringen, waardoor u ook bij slecht weer gewoon door kunt blijven scheuren. Hetzelfde geldt voor natte ondergronden, bijvoorbeeld sneeuw of een modderig pad. Voortaan vormen deze uitdagingen geen enkel probleem meer.

Aanpasbare schokdempers
Voor de ergste klappen, beschikt de Arrma Granite 4x4 3S BLX over uitstekende schokdempers die in hoogte instelbaar zijn. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld in bergachtig terrein gaat rijden. Gaat de weg veel omhoog of omlaag, dan is het verstandig om de schokdempers daarop in te stellen. Dat maakt het rijden een stuk comfortabeler.

Black chrome wielen
De unieke black chrome wielen van de Arrma Granite 4x4 3S BLX zijn speciaal ontworpen voor korte trajecten. De wielen zorgen voor extra wendbaarheid en in combinatie met de meegeleverde banden geniet u van extreme grip. Hierdoor kunt u op hoge snelheid scheuren door de moeilijkste terreinen met deze rc auto!

Professioneel Spektrum zendersysteem
De Spektrum STX2 2.4GHz van de Arrma Granite 4x4 3S BLX zorgt voor ongekende controle. Alle aanwijzingen via de zender worden zonder vertraging of ruis opgevolgd door de Spektrum SRX200 2-kanaals waterproof ontvanger in de auto. Dankzij de 2.4 GHz technologie werkt alles feilloos. De zender is ideaal voor beginners, maar ook voor de gevorderde piloot is er meer dan genoeg uitdaging. U kunt de zender namelijk volledig instellen naar eigen wens. Pas de gevoeligheid voor sturen en gas geven aan en maak de Arrma echt uw auto.

Brute brushless kracht
De combinatie van de BLX100 regelaar (ESC) en de BLX3660 3200kV brushless motor zorgt voor de brute kracht van de Arrma Granite 4x4 3S BLX. De motor werkt op 3S Lipo batterijen (en is ook compatibel met 2S Lipo). De Arrma BLX100 regelaar zorgt er vervolgens voor dat al het vermogen van de batterij op de juiste manier omgezet wordt naar de motor. De ESC is voorzien van "thermal overload" bescherming, zodat de onderdelen niet te warm worden. En fijn is dat zowel de motor als de regelaar nauwelijks onderhoud nodig hebben. Zo kunt u onbezorgd blijven racen met deze Arrma rc auto!

Specificaties
Voltooiingsniveau: Ready-to-run
Snelheid tot circa 90 km/h!
Aandrijving: 4WD
Hoogte: 196 mm
Lengte: 476 mm
Motortype: Brushless motor met regelaar
Schaal: 1/10
Voertuigtype: monstertruck
Gewicht: 2,83 kg
Wieltype: MT (2,8 14 mm hex)
Wielbasis: 287 mm
Breedte: 342 mm

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- Gens ace Bashing Series 5000mAh 11.1V 3S1P 50C-100C Lipo Batterij - EC5 stekker 49.95 (Snelheid 90 km/h) (Klik hier)
- RC Plus Power 80 Lipo Snellader 49.95 (Klik hier)
- G-Force RC - Laadkabel - EC-5 - 14AWG Siliconen-kabel - 30cm - 1 st 9.90 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl