Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

ARRMA Granite 4X4 brushed monster truck 4WD RTR Rood - Model 2020 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 259,00
Onze prijs: 249,00

Model: ARA102714IT2

Batterijen voor zender:

Extra 8.4 volt NiMH accu?:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

ARRMA Granite 4X4 brushed monster truck 4WD RTR Rood - Model 2020

De ARRMA Granite 4 x 4 is het nieuwe absolute topmodel van ARRMA. Deze fantastische monstertruck levert prestaties waar u alleen maar van kon dromen. Hoge snelheden, uitstekende grip en een stoere uitstraling. En dat alles gecombineerd in één RC-voertuig. Met de ARRMA Granite 4 x 4 blaast u alle concurrentie gemakkelijk weg. En het fijne is, of u nu gevorderde of beginnende bestuurder bent, met de Granite 4 x 4 kan iedereen overweg.

Gemakkelijk te onderhouden
Voor het ontwerp van de ARRMA Granite 4 x 4 zijn alleen de allerbeste materialen gebruikt. Dat wil zeggen, uniek aluminium en stijve staal- en composietmaterialen. Met als doel om het voertuig zoveel mogelijk onderhoudsvrij te houden. ARRMA is hier uitstekend in geslaagd, want de Granite 4 x 4 behoeft nauwelijks onderhoud. Zelfs wanneer u door de meest extreme omstandigheden gaat racen, hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging of slijtage van de onderdelen.

Geschikt voor alle terreinen
Een monstertruck moet natuurlijk elk terrein kunnen overwinnen. Toch blijkt in de praktijk dat veel RC-monstertrucks afhaken als het echt lastig wordt. Met de ARRMA Granite 4 x 4 heeft u hier geen last van. ARRMA heeft ervoor gezorgd dat elk terrein te verslaan is met deze monstertruck. Geavanceerde schokdempers zorgen ervoor dat schokken en stoten nauwelijks impact hebben op de elektronica. Daarnaast is de elektronica voorzien van een waterproof box. Hierdoor is het geen enkel probleem om in de regen te rijden, of om natte paden te betreden. De elektronica wordt niet aangetast, waardoor u gewoon door kunt blijven racen.

Fantastisch uiterlijk
De prestaties van de ARRMA Granite 4 x 4 zijn ongeëvenaard, maar dat zelfde mag eigenlijk gezegd worden van de aankleding. ARRMA heeft veel aandacht besteed aan de looks van deze monstertruck. Met als resultaat dat de bestickering een compliment op zich verdient. Vol met details en perfect aansluitend bij de prestaties van de Granite 4 x 4.

Uniek chassisdesign
Het idee van een monstertruck is natuurlijk dat het voertuig door de meest ontoegankelijke gebieden gaat scheuren. Vaak zal dit een onverharde ondergrond zijn, waardoor u de kans loopt dat zand en modder het voertuig in komt. Natuurlijk is de elektronica beschermd bij de ARRMA Granite 4 x 4, maar zand en modder kunnen wel gevolgen hebben voor de levensduur van andere onderdelen. Daar heeft ARRMA wat op gevonden. Door het chassisdesign aan te passen en in de vorm van een badkuip te maken, is de kans vele malen kleiner dat zand en modder daadwerkelijk het voertuig in kunnen komen. Met als positief gevolg dat de levensduur van de ARRMA Granite 4 x 4 een stuk langer is dan van andere RC-monstertrucks.

Weinig onderhoud, veel gemak
Alle onderdelen van de ARRMA Granite 4 x 4 zijn met de grootste zorg ontworpen en gemaakt uit de beste materialen. Hierdoor is de onderhoudstijd van dit RC-voertuig minimaal. Mochten er toch problemen ontstaan met bijvoorbeeld de powermodule, dan is deze gemakkelijk uit het voertuig te halen. U hoeft maar één schroef los te draaien en binnen enkele seconden heeft u de powermodule in handen. Hetzelfde geldt voor andere onderdelen, waardoor het onderhoud eenvoudiger is dan ooit.

Prima handling
De schokdempers van de ARRMA Granite 4 x 4 zorgen voor prima handling en het opvangen van schokken. Hierdoor heeft u tijdens het rijden nauwelijks last van steentjes of ander vuil op de weg. De Granite 4 x 4 monstertruck heeft uitstekende handling en levert uitstekende prestaties op elke ondergrond.

Uitstekende grip met dBoots banden
Een echte terreinwagen moet het hebben van de combinatie grip en vermogen. Met het vermogen van de ARRMA Granite 4 x 4 zit het wel goed en ook qua grip is deze monstertruck een echte topper. De Granite 4 x 4 wordt geleverd met speciale dBoots FORTRESS MT banden die zijn gemonteerd op gespaakte wielen. Deze combinatie zorgt voor ongekende grip, zelfs als de ondergrond glad is. Hierdoor kunt u altijd en overal racen, zonder dat uw voertuig alle kanten op glijdt. Ook in de bochten heeft de ARRMA Granite 4 x 4 prima grip.

Ready-to-run
Het fijne van de ARRMA Granite 4 x 4 is dat de monstertruck ready-to-run wordt geleverd. Dat houdt in dat de elektronica al is bevestigd en dat u niet eerst hoeft te klussen voordat u kunt gaan racen. Het enige dat u nog hoeft te doen is de batterijen op te laden en vier AA-batterijen plaatsen in de controller. De ARRMA Granite 4 x 4 wordt geleverd inclusief een TTX300 2,4 GHz radiosysteem, een ADS-5 servo, een MEGA electronic speed control, een 2400 mAh 8,4V 7-cell NiMh batterij en een oplader. De batterijen voor de controller worden niet meegeleverd.

ADS-5 steering servo
Wanneer u via de afstandsbediening een opdracht geeft aan de ARRMA Granite 4 x 4, wilt u dat deze actie natuurlijk direct wordt uitgevoerd. Daarvoor heeft u een steering servo nodig die uitstekende prestaties levert. De Granite 4 x 4 van ARRMA is voorzien van een ADS-5 steering servo die zorgt voor snelle en consistente communicatie met de controller.

Geschikt voor beginners en gevorderden
De ARRMA Granite 4 x 4 is de ideale monstertruck voor zowel beginners als gevorderden. U past namelijk eenvoudig zelf de stuurbekrachtiging aan en de manier van schakelen. Maak het uzelf gemakkelijk wanneer u voor het eerst met deze truck gaat racen en naarmate u meer ervaring opdoet, kunt u het niveau opschroeven. Zo blijft het racen met deze monstertruck leuk, zelfs na enkele jaren.

Twee jaar garantie
De kwaliteit van de ARRMA Granite 4 x 4 is gegarandeerd. Desondanks biedt ARRMA standaard twee jaar garantie op deze monstertruck. Daarnaast kunt u voor al uw technische vragen terecht bij de supportafdeling van ARRMA.

Kenmerken:
- Kleur: Rood
- Schaal: 1/10
- Lengte: 429 mm
- Breedte: 342 mm
- Hoogte: 196 mm
- Bodemvrijheid: 47mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl