Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

ARRMA Granite Voltage elektro Monster Truck 1:10 RTR rood/zwart Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

149,00

Model: ARA909RL

Batterijen voor zender:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

ARRMA Granite Voltage elektro Monster Truck 1:10 RTR rood/zwart


De ARRMA Granite Voltage monster truck is een betaalbare instap RC auto. Het model wordt Ready-to-Run geleverd en haalt snelheden van 40 km/h. Niet slecht voor een RC model op Li-Ion batterijen. Langer rijden met de ARRMA Granite Voltage is zo simpel als het toevoegen van meer batterijen. In het RC model passen zes Li-Ion batterijen voor een rijplezier van ongeveer 25 minuten (6 stuks ARRMA 1500mAh 3.7V lithium-ion batterijen toevoegen?) De meegeleverde 2.4GHz zender zorgt voor zorgeloos rijplezier en heeft daarnaast een groot bereik. Het enige dat benodigd is om aan de slag te gaan zijn AA batterijen voor in de zender.

Rijtijd eenvoudig verlengen
Arrma Granite Voltage wordt geleverd met twee Lithium-Ion batterijen. Door vier of zelfs zes batterijen in de Granite Voltage te stoppen verlengt u eenvoudig de rijtijd. Langer rijden met een RC auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Uiteraard wordt er ook een lader meegeleverd waarmee twee batterijen tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. Het is ook mogelijk om met een accu in ARRMA Granite Voltage te rijden.

Waterproof elektronica
Alle elektronica van ARRMA Granite Voltage is waterproof uitgevoerd. Hierdoor kunt u in alle condities rijden met uw RC model, zelfs als het regent of sneeuw! Om een plas water heen rijden hoeft niet meer.

3-in-1 SRS
ARRMA heeft de ESC, Servo en ontvanger ge´ntegreerd in de 3-in-1 SRS Speedcontroller. Deze unit is daarnaast ook waterproof en geschikt voor alle weersomstandigheden. De SRS unit werkt op 2S LiPo deans accu, 6 cell NiMH accu met deans en de bijgeleverde batterijen (2 stuks). Het is ook mogelijk om een andere servo te gebruiken, u bent niet gebonden aan de standaard gemonteerde servo.

Robuust differentieel en versnellingsbak
De tandwielen van de versnellingsbak zijn erg breed waardoor deze een groot raakvlak met elkaar hebben en flinke klappen kunnen opvangen. Daarnaast zijn ze gemaakt van sterk composiet materiaal. Het interne differentieel bevat metalen tandwielen en is daardoor ook erg duurzaam. Kogellagers zorgen ervoor dat het geheel soepel loopt.

Wegligging
Een goede wegligging is de ARRMA Granite Voltage wel toevertrouwd. De Schokdempers zijn gevuld met olie voor een optimale wegligging en om contact te houden met de ondergrond. Mede door de olie gevulde schokdempers heeft u de perfecte controle over de RC auto. Voor en achter is ARRMA Granite voltage uitgerust met dubbele wishbone als onderdeel van een robuuste ophanging.

Kenmerken van de ARRMA Granite Voltage:
- Geheel ready-to-run, accu laden en u kunt direct rijden!
- Snelheid circa 40 km/h
- 2WD aangedreven
- Chassis en andere belangrijke componenten uit een geheel!
- Stalen aandrijfassen
- 2,4GHz ARX-101 zender
- Arrma MEGA 20 turn brushed motor
- 3-in-1 SRS regelaar
- Geschikt voor 2S LiPo, 2-6 cell Li-Ion, en 6-cell NiMH accu's
- Oliegevulde schokbrekers
- Twee Lithium-Ion batterijen inbegrepen
- Lader inbegrepen
- dBoots Dirtrunner MT banden
- Waterproof electronica
- Eenvoudige manier voor het verhogen van de rijtijd

Specificaties ARRMA Granite Voltage
- Kleur: rood/zwart
- Lengte: 418mm
- Breedte: 340mm
- Hoogte: 188mm
- Gewicht: 1.75kg
- Topsnelheid: circa 40km/h
- Maximaal accu formaat: 141 x 48 x 26 mm

Onderdelen nodig van de ARRMA Granite Voltage elektro Monster Truck 1:10 RTR?
- (Klik hier)


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl