ARRMA 1/8 Kraton 4WD EXtreme Bash Roller Speed Monster Truck Black (versie 2.0) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 ARRMA 1/8 Kraton 4WD EXtreme Bash Roller Speed Monster Truck Black (versie 2.0)
499,00 399,00

Model: ARA106053

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

ARRMA Kraton 1/8 4WD EXtreme Bash Roller Speed Monster Truck Black (versie 2.0)

Heb je ooit een monster truck gezien waar je gelijk bang van werd? Maak dan kennis met de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck. Dit unieke model in de RC-wereld is het voorbeeld van brute kracht en onoverwinnelijkheid. Met deze spectaculaire truck is geen uitdaging meer te gek en kun je voortaan zonder enige beperking offroad gaan racen. Het chassis wordt compleet geïnstalleerd geleverd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het installeren van de elektronica en de EXB body van de monster truck.

Brute kracht
De ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck heeft een chassis met een schaal van 1 op 8, de perfecte maat om op hoge snelheid de meest brute terreinen aan te vallen. Combineer het unieke chassis met krachtige elektronica en je hebt een waar monster in handen. De Extreme Bash Roller Monster Truck kenmerkt zich door brute kracht, maar zeker ook door hoge snelheid. Dus ook als je het al racend gaat opnemen tegen vrienden, kom je zeer waarschijnlijk goed voor de dag.

EXB onderdelen
Dit fantastische RC-model is volledig uitgevoerd met zogenaamde EXB onderdelen. EXB staat voor Extreme Bash en biedt ongekende stevigheid, stijfheid en duurzaamheid. Je kunt de gekste stunts uithalen met dit voertuig, maar je krijgt de monster truck niet kapot. Deze racemachine is gemaakt voor de grootste uitdagingen, onder de meest extreme omstandigheden, op de meest uitdagende parcours. Dankzij de Extreme Bash onderdelen kun jij vanaf nu zonder beperkingen genieten van je monster truck! De lijst met EXB componenten van de KRATON Extreme Bash Roller Speed Monster Truck bevat het volgende:
- EXB Heavy-duty voor en achter armen met aluminium versteviging
- EXB Heavy-duty stalen turnbuckles
- EXB Heavy-duty voorste stalen hinge pins
- EXB Plated limited-slip differentiëlen
- EXB Aluminium servo mount in de kleur rood
- EXB Extra grote waterproof ontvanger box
- EXB Voorbumper

Geanodiseerde schokdempers
Wanneer alle onderdelen van een monster truck ingericht zijn op brute kracht en spectaculaire omgevingen, mogen de schokdempers natuurlijk niet ontbreken. Daarom is de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck voorzien van 7075 T6 geanodiseerd aluminium schokdempers aan zowel de voor- als de achterzijde. Wanneer je grote sprongen maakt met dit voertuig of toevallig over een heftige ondergrond scheurt, de schokdempers zorgen ervoor dat de klappen worden opgevangen. Zo kun je op hoge snelheid blijven racen, zonder dat gevolgen heeft voor de prestaties en de staat van het voertuig.

Multi-terrain Dboots Copperhead banden
Om werkelijk ieder terrein aan te kunnen, is de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck voorzien van wielen met multi-split spaken, gecombineerd met Multi-terrain DBoots Copperhead banden. Deze banden hebben een ongekende grip en maken het mogelijk om ook op hoge snelheid door bochten te scheuren. Of het nu nat, vochtig of droog is en of je nu over zand, steen of asfalt rijdt, dankzij deze banden kun jij op elk terrein en onder iedere omstandigheid perfect uit de voeten.

Rugged chassis
Het chassis van de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck is volledig ingesteld op de meest intensieve inspanningen en uitdagende terreinen. De chassis-plaat is gemaakt van7075 T6 geanodiseerd aluminium en is volledig gelaserd om nog steviger te worden. Daarnaast is het chassis aan de zijkant extra verstevigd, evenals aan de voor- en achterzijde. Alles met als doel om de body optimaal te ondersteunen en jou de mogelijkheid te bieden om werkelijk op ieder terrein je helemaal uit te leven.

Waterproof receiver box
Wanneer een voertuig volledig rugged is en uitgevoerd is met de meest krachtige materialen, wil je ook nog in de regen kunnen racen. Dat kan alleen als de onderdelen van een voertuig voorzien zijn van een waterproof cover. Dat is bij de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck het geval. Onder andere de receiver is voorzien van een volledige waterproof box, zodat je ook in natte omstandigheden gewoon door kunt blijven racen.

Spectaculaire voorbumper
Natuurlijk is de kans aanwezig dat je met je monster truck vroeg of laat tegen iets aanrijdt. Waar het dan bij andere RC-voertuigen gelijk game over is, is dit bij de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck niet het geval. Het voertuig beschikt namelijk over een Extreme Bash voorbumper, met ingebouwde bescherming tegen crashes. Sterker nog, het ontwerp is zo gemaakt dat crashes worden geabsorbeerd en vrijwel geen effect hebben op de prestatie van de monster truck. Zo kun je nog eens een foutje maken.

Schitterende body
Bij de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck draait het voornamelijk om de prestaties. Maar het oog wil ook wel wat. Dat zit bij dit model wel goed. Het voertuig is voorzien van een exclusieve EXB mat en gloss body. Stralend in de zon, mat voor de juiste mate van stoerheid. Zo steel je ook qua uiterlijk de show met de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck.

Elektronica niet meegeleverd
Voordat je aan de slag kunt met de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck heb je eerst nog plezier aan het opbouwen van het voertuig. In de doos vind je het volledige voertuig, maar dan zonder de elektronica. Je hebt nog een transmitter en receiver nodig, een steering servo, de Electronic Speed Controller (ESC), de motor en één of twee batterijen. Wel wordt alvast de producthandleiding meegestuurd, zodat je weet hoe je het voertuig in elkaar moet schroeven. Met het installeren van de elektronica begint al de voorpret met de ARRMA Kraton Extreme Bash Roller Monster Truck, wachtend op het eerste avontuur buiten.

Specificaties
 Installatietijd: 1 tot 3 uur
 Batterijen: 2 2S of 3S LiPo met minimaal 5000 mAh
 Remmen: integraal met Electronic Speed Control (ESC)
 Oplader: niet meegeleverd
 Chassis: 7075 T6 geanodiseerd aluminium
 Aandrijving: 4WD
 Hoogte: 195 mm
 Lengte: 596 mm
 Maximale afmetingen batterij: 180 x 55 x 70 mm
 Motorgrootte: 4074 (niet meegeleverd)
 Motortype: ongeborsteld (niet meegeleverd)
 Radio: niet meegeleverd
 Schaal: 1 op 8
 Schokdempers: instelbaar, oliegevuld, geanodiseerd aluminium
 Diameter banden: 169 mm
 Banden: dBoots Copperhead2
 Waterbestendig: ja
 Gewicht: 4,25 kg
 Wielbasis: 377 mm
 Breedte: 461 mm

Nodig om te voltooien
- Zender en ontvanger
- Stuurservo
- Brushless 1/8 motor en regelaar

Wat zit er in de doos?
(1) ARRMA® KRATON ™ 1/8 Schaal Extreme Bash Roller Speed Monster Truck 4WD
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl