ARRMA 1/5 KRATON 4X4 8S nu vanaf 999! Geschreven door op 22 november 2019

Pre-order nu de nieuwe ARRMA 1/5 KRATON 4X4 8S BLX Brushless Speed Monster Truck RTR in groen en oranje vanaf €999.00! 

Brute kracht en waanzinnige topsnelheden: dat is de Arrma Kraton 8s BLX 4WD monster truck. Deze 1/5 RC monster truck is gebouwd voor extreme omstandigheden. Met een motor die gemakkelijk 8S LiPo batterijen aan kan, een Spektrum SMART radiosysteem en ongekende stevigheid is dit het model dat je moet hebben voor je offroad avonturen. Snel en sterk, volledig ready to run vanuit de doos en geleverd met vrijwel alles wat je nodig hebt. Ervaar zelf de brute power van de geweldige Arrma Kraton 8s BLX 4WD monster truck.

Volledige telemetrie
Hoe gaaf is het als je live tijdens het racen allerlei informatie over je voertuig kunt bekijken? Gebruik de Arrma Kraton 8s BLX 4WD monster truck in combinatie met de Spektrum Dashboard app en het wordt mogelijk. Je ontvangt rechtstreeks gegevens als het toerental van de motor, de temperatuur van de Electronic Speed Control (ESC), snelheid en batterijstatus op je smartphone. Dit is mogelijk dankzij de SR6100AT AVC (Active vehicle Control) receiver en de Spektrum Smart Firma motor die de gegevens doorsturen.

ARRMA 1/5 KRATON 4X4 8S nu vanaf 999!

Meer informatie

Ga naar https://www.toemen.nl/arrma-kraton-4x4-blx-brushless-speed-monster-truck-rtr-groen-p-45781.html voor meer informatie.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl