Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

ARRMA Kraton 6S BLX 1:8 brushless electro truggy 4WD Groen - Model 2018/2019 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: ARAD81LG

Status: Vervangen voor de nieuwe 2020 versie!

Omschrijving

ARRMA Kraton 6S BLX 1:8 brushless electro truggy 4WD Groen - Model 2018/2019

Kracht, snelheid, stoere looks, de ARRMA Kraton 6S BLX heeft alles wat je zoekt in een radiografisch bestuurbare auto. Dit ware racemonster ziet er geweldig uit en levert uitzonderlijke prestaties. Een fantastisch opgeborstelde motor zorgt voor een gigantische kracht en snelheden tot wel 105 kilometer per uur. Voortaan race je moeiteloos je vrienden eruit met de ARRMA Kraton 6S BLX.

Hoge mate van detail
Natuurlijk draait het bij een RC-voertuig om de prestaties, maar je wilt ook dat jouw auto er mooi uit ziet. Daarom heeft ARRMA de Kraton 6S BLX zeer gedetailleerd opgeleverd. Wanneer je inzoomt op de looks van dit voertuig, ontdek je de ongekende details die met de grootst mogelijke zorg zijn aangebracht.

Stevige materialen
Krachtige prestaties kunnen alleen tot stand komen, wanneer de materialen stevig genoeg zijn. Dat zit bij de ARRMA Kraton 6S BLX wel goed. Het aluminium chassis heeft een dikte van 3 mm. De differential en suspension onderdelen zijn uitgevoerd in staal en dat zorgt ervoor dat de ARRMA Kraton 6S BLX elke ondergrond aan kan.

Volop bescherming tegen de elementen
De buitenkant van dit racemonster is erg krachtig. Ideaal voor races in uiteenlopende weersomstandigheden. De supergedetailleerde body is bestand tegen regen en biedt bescherming voor de onderliggende elektronica. Het gebruik van staal en duurzame composiet helpt de levensduur van de ARRMA Kraton 6S BLX aan een nog veel langere levensduur dan je gewend bent.

Fantastische schokdempers
Voor het betreden van ruige terreinen, zijn goede schokdempers een must. Daarom heeft ARRMA de Kraton 6S BLX voorzien van aanpasbare anodized schokdempers. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen voor de meest ruige terreinen. Doordat de klappen worden opgevangen, boet dit RC-voertuig niet in aan power en snelheid. Ook wordt het besturen een stuk gemakkelijker, doordat de auto niet alle kanten op schiet.

Uitstekende handling
De ARRMA Kraton 6S BLX reageert uitstekend op jouw aanwijzingen met de controller. Dit zorgt voor nog meer raceplezier en maakt het ook mogelijk om geweldige sprongen te maken in een skate park. Dankzij het unieke ontwerp en de uitstekende schokdempers, worden klappen opgevangen en is springen geen probleem met dit voertuig.

Shock cap protectors
Natuurlijk kan het voorkomen dat jouw ARRMA Kraton 6S BLX op zijn kant of op zijn kop terechtkomt. Dan wil je niet dat er onderdelen beschadigd raken. De speciale shock cap protectors zorgen hiervoor. Ze bieden optimale bescherming voor het voertuig, wanneer je de controle verliest tijdens het racen.

Veilig de batterijen opbergen
De batterijen voor de ARRMA Kraton 6S BLX plaats je eenvoudig in de speciaal ontworpen battery mount. Dit unieke systeem houdt de batterij stevig vast, maar maakt het desondanks eenvoudig om de batterij te verwijderen, bijvoorbeeld voor het opladen. De mount biedt ruimte aan meerdere battery packs, die eenvoudig naast elkaar of op elkaar geplaatst kunnen worden. Daarnaast bevat de battery tray een balance plug. Deze plug wordt op zijn plaats gehouden met rubber, zodat de batterijen niet in de buurt kunnen komen van draaiende onderdelen.

Gedetailleerde body
Uniek aan het ontwerp van de ARRMA Kraton 6S BLX, zijn de zes openingen aan de achterkant van het voertuig. Deze openingen zijn speciaal ontworpen ten behoeve van de aerodynamica van de racewagen. Daarnaast zorgen de gaten eveneens voor een goede air-flow voor de elektronica. Immers, hoe koeler de elektronica blijft, hoe langer de levensduur van alle onderdelen.

Fantastische looks
Met de Kraton 6S BLX van ARRMA steel je gegarandeerd de show. Niet alleen qua prestaties, maar ook qua looks. ARRMA heeft gezorgd voor een zeer gedetailleerde body, waardoor het voertuig er werkelijk vanuit elke hoek fantastisch uitziet. Maar het ontwerp biedt nog meer voordelen. De aerodynamica draagt namelijk bij aan de topsnelheid van 105 kilometer per uur. Dit is vooral de danken aan het unieke ontwerp voor de achterkant van de body.

Nieuw radio box design
De ARRMA Kraton 6S BLX is voorzien van een volledig vernieuwd radio box design. De bedrading van de ARRMA BLX185 150A waterproof regelaar en de servo, gaan nu via een foam verpakking rechtstreeks de zijkant van de radio box in. Hierdoor blijft de bekabeling te allen tijde op zijn plek en worden prestaties niet negatief beïnvloed.

dBoots all-terrain banden
De cruciale onderdelen van de ARRMA Kraton 6S BLX zijn ideaal voor de meest ruige terreinen in de wereld. Maar dan is het nog wel belangrijk dat de wielen en banden dat ook zijn. Dit RC-voertuig komt met zwarte nylon wielen, die voorzien zijn van dBoots all-terrain banden. Deze banden geven je ongekende grip, zelfs op zanderige of natte ondergronden. De enorme kracht van de ARRMA Kraton 6S BLX doet vervolgens de rest.

Gemakkelijk te onderhouden
Onderhoud van de ARRMA Kraton 6S BLX was niet eerder zo eenvoudig. Dankzij de drie verschillende differential units is het een fluitje van een cent om onderdelen te vervangen of te repareren. Dit komt de duurzaamheid en beheerbaarheid van het voertuig ten goede. En het grootste voordeel: binnen de kortste keren kun jij weer de weg op met je racewagen.

Intuïtieve besturing
Je bestuurt de ARRMA Kraton 6S BLX met een intuïtieve TTX300 controller, speciaal ontworpen voor ARRMA. De controller werkt op 2,4 GHz en is zeer nauwkeurig. Er treedt geen vertraging op in de besturing, dankzij vlekkeloze communicatie tussen de controller en het voertuig zelf.

Standaard 2 jaar garantie
ARRMA wil graag dat jij ultiem kan genieten van de Kraton 6S BLX en biedt de klant daarom 2 jaar garantie op de elektronische componenten van de auto.

Specificaties
• Schaal: 1/8
• Maximale snelheid: 105 kilometer per uur
• Vermogensbron: ARRMA BLX185 150A regelaar en ARRMA BLX 2050kV brushless motor (4S en 6S compatibel)
• Aandrijving: 4-WD
• Ondergrond: offroad
• Lengte: 594 mm
• Wielbasis: 377 mm
• Hoogte: 195 mm
• Breedte voorkant: 460 mm
• Breedte achterkant: 460 mm
• Aantal differentials: 3
• Gewicht: 4.5 kg (zonder batterij)
• Garantie: 2 jaar

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- Gens ace Bashing Series 5500mAh 14.8V 4S1P 50C-100C Hardcase Lipo Batterij €74.95 (Snelheid 75 km/h) (Klik hier)
- Gens ace 4500mAh 22.2V 60C-120C 6S1P Hardcase Lipo Batterij €89.95 (Snelheid 100 km/h) (Klik hier)
- RC Plus Power 80 Lipo Snellader €49.95 (Klik hier)

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl