ARRMA Nero 6S BLX 1:8 brushless electro monster truck 4WD Dit product wordt voor €2,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

709,00

Model: AR106009

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

ARRMA Nero 6S BLX 1:8 brushless electro monster truck 4WD


Scheuren over ruig terrein als nooit tevoren? Dat kan nu met de Arrma Nero 6s Monster Truck. Dit RC-beest is de beste keus voor iedereen die op hoge snelheden nauwelijks toegankelijke gebieden wil verkennen. De Nero 6s combineert een enorm vermogen met een krachtige uitstraling, de perfecte combinatie om iedereen omver te blazen. Nooit eerder was het racen met een terreinwagen zo uitdagend als met de Arrma Nero 6s Monster Truck.

Waterproof elektronica
Veel RC-voertuigen hebben moeite met natte omstandigheden. Zodra het begint te regenen, te sneeuwen of wanneer u over een modderig pad moet rijden, wordt het een flinke opgave om uw voertuig aan de praat te houden. Dat is gelukkig niet het geval met de Arrma Nero 6s Monster Truck. Dit racemonster beschikt over een waterproof behuizing voor de Electronic Speed Control en de ADS-15M servo. Het voordeel hiervan is dat u ook onder natte omstandigheden gewoon door kunt blijven rijden. Een spatje regen of een modderig pad is niet langer een probleem, precies wat u mag verwachten van een monstertruck.

Uitstekend radiosysteem
De Nero 6s Monster Truck van Arrma bestuurt u via het Taxtic 2,4 GHz SLT radiosysteem. De controller is zeer eenvoudig wat van de bediening van uw monstertruck kinderspel maakt. De ontvanger op de Nero 6s zit in een stevige behuizing die bestand is tegen weersinvloeden en flinke schokken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het radiosysteem altijd blijft werken, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Krachtige motor
De Armma Nero 6s Monster Truck is uitgerust met een krachtige 2000kV 4-polige ongeborstelde motor. In combinatie met de Electronic Speed Control (Arrma BLX 180) haalt deze op afstand bestuurbare monstertruck een topsnelheid van bijna 100 kilometer per uur. Deze ongekende snelheid geeft een nieuwe dimensie aan het rijden met terreinwagens. Het is aan te raden om eerst op lager vermogen te beginnen om te wennen aan dit voertuig.

Grote schokdempers
Wanneer u over ruig terrein rijdt, bijvoorbeeld rotsen of stenen, is het natuurlijk belangrijk dat uw voertuig is voorzien van grote schokdempers. De Arrma Nero 6s Monster Truck is om die reden uitgerust met 16 mm lange Big Bore schokdempers. Deze vangen de klappen op van uw RC-terreinwagen zodat u gewoon op hoge snelheid kunt blijven doorscheuren. Ideaal is dat de schokdempers nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn dankzij het krachtige materiaal.

Modulair design
Uniek aan de Arrma Nero 6s is het modulaire design van de TVP chassis, die is gemaakt uit een combinatie van composiet en aluminium. Het modulaire design maakt het mogelijk om gemakkelijk bij alle onderdelen te komen. Hierdoor is het uitvoeren van eventueel onderhoud aan de Arrma Nero 6s Monster Truck geen enkel probleem.

Voorbereid op LED lampen
Natuurlijk wilt u ook ’s avonds kunnen racen met de Arrma Nero 6s Monster Truck. Hiervoor is het wel belangrijk dat u verlichting installeert, zodat u prima zicht heeft. Arrma heeft haar monstertruck daar op voorbereidt, door aansluitingen te maken voor LED-verlichting. Met LED-verlichting bepaalt u zelf de kleur van de koplampen en kunt u de Nero 6s dus volledig personaliseren.

Banden met uitstekende grip
Voor een terreinwagen is het natuurlijk belangrijk dat de grip optimaal is. De Arrma Nero 6s Monster Truck is voorzien van voorbewerkte dBoots banden die voor uitstekende grip zorgen. Op hoge snelheid door te bocht is hierdoor geen enkel probleem, u hoeft niet bang te zijn voor slippartijen. De banden zijn gemonteerd op donkere wielen met meerdere spaken. Dit bevordert het rijgemak en voorkomt dat de wielen gemakkelijk in elkaar zakken bij het opvangen van grote klappen.

Prachtig design
Eén van de belangrijkste dingen van een RC-voertuig zijn natuurlijk de prestaties. U wilt een voertuig dat hoge snelheden kan halen, uitstekende grip heeft in de bochten en geen angst heeft voor welk terrein dan ook. Maar minstens net zo belangrijk is het design van uw voertuig. De Arrma Nero 6s Monster Truck heeft een prachtige body die schitterend is afgewerkt. Uw voertuig mag gezien worden en boezemt alleen al dankzij zijn aanzien angst in bij eventuele racetegenstanders. Zo steelt u niet alleen de show op het gebied van prestaties, maar ook op het gebied van design.

Vergrendelbare batterij tray
Het liefst zou u de hele dag door racen met de Arrma Nero 6s Monster Truck, maar helaas gaat ook de batterij van dit RC-voertuig een keer leeg. Gelukkig is de batterij gemakkelijk te verwijderen uit de monstertruck, zodat u deze snel kunt opladen. De batterij tray biedt ruimte aan 2 batterijen, zodat u kunt kiezen uit verschillende LiPo of NiMH batterijen. De batterij tray is daarnaast eenvoudig te vergrendelen en ontgrendelen, zodat er geen gereedschap aan te pas hoeft te komen om de batterij uit de monstertruck te halen.

Wat krijgt u?
De Armma Nero 6s Monster Truck wordt volledig voor u in elkaar gezet. Wanneer u het voertuig uit de doos haalt, hoeft u dus niet eerst te sleutelen totdat er een monstertruck ontstaat. Daarnaast ontvangt u het 2,4 GHz radiosysteem met controller, de ongeborstelde motor en Electronic Speed Control, de servo en een handleiding in meerdere talen. Belangrijk om te weten is dat er geen batterijen mee worden geleverd met deze monstertruck en ook geen oplader. Aangeraden wordt om de HCAP0190 PulseTec 2006 oplader te gebruiken in combinatie met 2 DTXC2004 Onyx LiPo 11,1 V 5400 mAh CT90 batterijen. Let op: bij de batterijen dient u ook 2 DTXC2224 XT90 plugs te bestellen om alles feilloos met elkaar te laten werken.

Specificaties
• Gewicht: 5,96 kg
• Geblokkeerde sperdifferentieel: Nee
• Schaal: 1/8
• Maximale snelheid: 96 kilometer per uur
• Aandrijving: 4 WD
• Geschikt voor offroad
• Lengte: 560 mm
• Wielbasis: 378 mm
• Hoogte: 217 mm
• Breedte: 460 mm
• Banden: MT dBoots (3,8 “)
• Wielen: MT (3,8 “ 17 mm hex)
• Kleur wielen: Mat zwart
• Wielen gemonteerd: Ja
• Radiosysteem: Taxtic TTX300 2,4 GHz
• Chassis materiaal: composiet en aluminium
• Electric Speed Control: Arrma BLX 200 (waterproof)
• Motortype: BLX4075 2000 kV 4-polig
• Servo: ADS-15M (waterproof)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl