ARRMA 1/5 Outcast 4WD 8S Hobbywing EXtreme Bash Roller Stunt Truck Black (EXB) RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 ARRMA 1/5 Outcast 4WD 8S Hobbywing EXtreme Bash Roller Stunt Truck Black (EXB) RTR
Adviesprijs: 1.388,58
Onze prijs: 1.369,00

Model: ARA5210-HW800KV-DX3

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

ARRMA 1/5 Outcast 4WD 8S Hobbywing EXtreme Bash Roller Stunt Truck Black (EXB) RTR

Speciale versie direct afgemonteerd en ready to run geleverd! U hoeft enkel accu's te plaatsen en u kunt direct rijden. Dit is absoluut geen "speelgoed" en kan enkel worden aangekocht als de klant zich bewust is van het enorme vermogen. Uitgevoerd met de volgende componenten:
- Hobbywing Ezrun 1/5 MAX5 regelaar en Hobbywing SL 56113 800kV motor €379.95
- Spektrum DX3 Smart 3-kanaals zender met SR315 ontvanger €89.99
- Power HD jumbo servo met metalen tandwielen PHD-65K €89.95
- ARRMA Spool Gear 34T MOD1 8mm Bore ARA310944 €19.69
- Montage, afstellen, solderen en garantie behoud €60

Klaar voor het echte avontuur? Kies dan voor de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller. Dit spectaculaire RC-voertuig is volledig gemonteerd en afgewerkt in de fabriek. Voeg zelf de gewenste elektronica toe en bepaal daarmee hoe ruig je het wilt maken met dit voertuig. Het frame is ontworpen voor de meest extreme stunts en het verslaan van de meest lastige terreinen en ondergronden. Durf jij de strijd aan met de elementen? De ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller is er klaar voor!

Extreme Bash
Alles aan de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller is extreem. Dit is terug te zien aan de Extreme Bash onderdelen die gebruikt zijn voor het voertuig. Denk bijvoorbeeld aan het chassis, dat gemaakt is van 5 mm dik 7075 T6 CNC gelaserd aluminum. Maar ook de front brace is gemaakt van rood-geanodiseerd CNC aluminum, voor extra stevigheid en kracht. Of wat dacht je van de afwerking met het exclusieve EXB mat en gloss effect, voor een look die je nog niet eerder gezien hebt bij RC-voertuigen?

Schokdempers voor extreem terrein
Voor een voertuig dat gemaakt is voor de meest ondoorgrondelijke terreinen, zijn goede schokdempers natuurlijk onmisbaar. Daarom is de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller uitgerust met ultradikke composiet, oliegevulde, schokdempers. Het fijne is dat de schokdempers volledig instelbaar zijn, dus kun je ze aanpassen aan de ondergrond of het terrein waar je wilt gaan racen.

Weinig onderhoud
Naast dat de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller gemaakt is voor extreme prestaties, is het voertuig ook zo ontworpen dat je er vrijwel geen onderhoud aan hoeft te plegen. Het voertuig heeft een efficiënt, driver-friendly ontwerp, waarbij je eenvoudig via sliding mounts bij belangrijke onderdelen kunt. De sliding mounts geven bijvoorbeeld snel toegang tot de motor. Daarnaast ben je ook in een handomdraai bij de elektronica module, die bestaat uit een waterproof receiver box, een servo mount en een tray voor de Electronic Speed Control.

Uitstekende grip op iedere ondergrond
De ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller is gemaakt voor avontuur op onmogelijke plekken. Waar je ook wilt racen, dankzij de dBoots Back-Flip banden, gemonteerd op multi-spoke wielen, geniet je van uitstekende grip op iedere ondergrond. Als je op hoge snelheid wilt accelereren of op hoge snelheid door de bochten wilt scheuren, kan dat vanaf nu zonder dat je daarbij wegslipt of de controle over het voertuig verliest. Dat maakt dat de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller klaar is voor de meest extreme prestaties!

Waterproof elektronica mounts
Een groot voordeel van de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller is dat de mounts en de behuizingen waar je de elektronica in plaatst, volledig waterproof zijn. Mocht het regenen, sneeuwen of hagelen, dan kun je gewoon blijven doorscheuren met dit voertuig. Ook natte ondergronden zijn niet langer een probleem, dankzij de waterproof behuizingen blijft de elektronica goed beschermd en kun jij gewoon blijven genieten.

Maximale stevigheid
Topprestaties op hoge snelheid door onmogelijke terreinen: dat vraagt om maximale stevigheid bij het voertuig tot in iedere vezel. En dat is het geval bij de ARRMA Outcast 1/5 4WD Extreme Bash Stunt Truck Roller. Van het chassis tot aan de ophanging, alles is gemaakt voor extreme prestaties. De materialen zijn stevig, kennen een ongekende stijfheid en gaan vele jaren mee. Ook hierdoor is het voertuig nagenoeg onderhoudsvrij en is de offtime relatief laag ten opzichte van andere RC-voertuigen.

Specificaties
 Body: geschilderd en afgewerkt
 Chassis: 5 mm 7075-T6 CNC aluminium
 Aandrijving: 4WD
 Voltooiingsniveau: Roller
 Voorkant: 596 mm
 Vermogen: elektrisch
 Hoogte: 305 mm
 Lengte: 714 mm
 Gewicht: 10,6 kg
 Breedte: 596 mm
 Achterkant: 596 mm
 Afstandsbediening: niet meegeleverd
 Schokdempers: aluminium, oliegevuld
 Schaal: 1 op 5
 Servo’s: niet meegeleverd
 Type: Monster Truck
 Waterbestendig: ja
 Wielbasis: 430 mm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl