ARRMA 1/5 OUTCAST 8S BLX 4WD Brushless Stunt Truck RTR + Gens Ace Bashing Series 8000mAh Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 ARRMA 1/5 OUTCAST 8S BLX 4WD Brushless Stunt Truck RTR + Gens Ace Bashing Series 8000mAh
1.218,90 1.199,00

Model: ARA5810+GENS

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

ARRMA 1/5 OUTCAST 8S BLX 4WD Brushless Stunt Truck RTR + Gens Ace Bashing Series 8000mAh

Set wordt compleet geleverd met 2 stuks Gens Ace Bashing Series 8000mAh 14.8V 80C 4S2P Lipo Batterijen, met deze set kunt u ruim 30 minuten rijden met een snelheid van circa 80km/h!


Met de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD begint een nieuwe revolutie op het gebied van stunttrucks. Deze truck met een schaal van 1 op 5 is robuust, trekt razendsnel op en haalt een ongekende snelheid, perfect voor stunts van hoog niveau. Aangedreven met 8S power heb je alles in handen voor extreme actie. Ideaal is dat de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD volledig Ready-to-Run uit de doos komt, zodat je niet eerst nog urenlang hoeft te sleutelen aan het model. Voeg alleen nog batterijen toe, en je bent klaar om te racen!

Robuust ontwerp
De ARRMA Outcast 8S BLX 4WD is ontworpen voor de meest extreme uitdagingen en omstandigheden. Het ontwerp is daar volledig op ingericht. Van gelaserd geanodiseerd aluminium in het chassis tot metalen onderdelen aan de binnenzijde van het voertuig. Een ophanging die perfect meebeweegt, aandrijving die geweldig is, met dit voertuig heb je niet meer nodig om de show te stelen offroad.

Ideaal voor extreme stunts
Het gelaserde geanodiseerde aluminum chassis van de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD is klaar voor de meest extreme uitdagingen en stunts. Het materiaal is ongekend stijf en sterk en daardoor klaar voor welke impact dan ook. Doe daar nog eens extra dikke composiet schokdempers bij, zowel aan de voor- als de achterzijde van het voertuig, en je kunt werkelijk elke sprong of andere gekke actie zonder problemen uitvoeren. Ga de uitdaging aan en ontwikkel jezelf tot ware stuntchauffeur met de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
Offroad racen is natuurlijk al gaaf op zich, maar het liefst ga je ook door als het weer even niet zo goed is. Waar andere RC-voertuigen soms last hebben van water of natte ondergronden, is dat bij de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD niet het geval. De elektronica in het voertuig is voorzien van een waterproof case, zodat je onder elke omstandigheid door kunt racen. Ook ideaal is dat de onderdelen zo bevestigd zijn dat ze gemakkelijk te bereiken zijn. Handig voor onderhoud of het vervangen van bepaalde elementen.

Best mogelijke grip
Voor een offroad stunttruck, zijn goede banden en wielen onmisbaar. De RC-truck is voorzien van stevige wielen met metalen spaken. De wielen zijn verder voorzien van multi-terrain dBoots BACKFLIP banden die zorgen voor grip en tractie, wat je ook met het voertuig doet. Van salto’s tot wheelies tot spins, de banden zorgen voor de perfecte grip op welke ondergrond dan ook. Die grip wordt nog eens versterkt door de downforce vleugel.

Top elektronica
De ARRMA Outcast 8S BLX 4WD is uitgerust met het beste van het beste op het gebied van elektronica. De Spektrum Firma 1250 kV ongeborstelde motor levert het vermogen dat je nodig hebt voor stunts van topniveau. De Spektrum Firma 160 A Smart Electronic Speed Control (ESC) zorgt ervoor dat het vermogen van de batterijen perfect verdeeld wordt over de elektronica en de Spektrum DX3 2,4 GHz radio zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen controller en receiver. Hierdoor is de besturing kinderspel en heb je geen last van vertraging bij het geven van commando’s.

8S vermogen
Uniek aan de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD is dat je tot wel 8S LiPo vermogen kunt genereren. Hiervoor plaats je twee 4S LiPo batterijen in het voertuig. Met deze combinatie haal je alles uit de RC-truck, maar je kunt er ook voor kiezen om iets minder capaciteit toe te passen. De batterijen worden niet standaard meegeleverd, dus aan jou de keus.

Pas de rijhoogte aan
Een fijne eigenschap van deze RC-truck van ARRMA is dat je vrijwel alles naar wens kunt aanpassen. Bijvoorbeeld de rijhoogte van het voertuig. Ga je offroad over een terrein met veel stenen en rotsen, dan is een hogere rijhoogte gewenst. Maar rij je een stuk over asfalt of alleen zand, dan is een lagere rijhoogte fijn voor meer grip op hoge snelheid. Met de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD heb jij het heft in handen.

Eenvoudig te onderhouden
De ARRMA Outcast 8S BLX 4WD is modulair opgebouwd, waardoor het onderhoud zeer eenvoudig is uit te voeren. Vrijwel alle onderdelen zijn met enkele schroeven of clips bevestigd. Of het nu gaat om de sliding motor mount (3 schroeven) of de haakjes voor het chassis (1 clip), binnen enkele minuten ben je bij het juiste onderdeel. Ideaal als je even snel onderhoud wilt plegen of als je een onderdeel wilt vervangen. Voor het onderhoud van de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD is absoluut geen technische kennis vereist.

Wheelie bar
Dit stuntvoertuig van ARRMA is volledig ontworpen voor het uitvoeren van extreme stunts. Een mooi voorbeeld daarvan is de toegevoegde wheelie bar. Dit onderdeel zorgt ervoor dat je moeiteloos 90 graden wheelies kunt uitvoeren, zonder dat je het voertuig beschadigd. Imponeer je vrienden met de mogelijkheden van de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD.

Roll cage
Wanneer je volop gaat stunten met je RC-truck, bestaat er natuurlijk altijd het risico op ongevallen of klappen die het voertuig moet opvangen. Je wilt dan niet dat bij de eerste de beste crash het voertuig total loss is. Daarom is de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD voorzien van een speciale roll cage. Dit metalen framewerk zorgt ervoor dat een heftige klap goed wordt opgevangen en geen gevolgen heeft voor de truck.

Prachtige details
Het draait bij de ARRMA Outcast 8S BLX 4WD natuurlijk om de prestaties en de stunts, maar zonder twijfel mag het voertuig ook worden geroemd om de prachtige details. Het voertuig wordt in de fabriek afgewerkt en daarbij wordt werkelijk op ieder detail gelet. Zo steel je ook de show op het gebied van looks.

Optioneel: Spektrum dashboard
De ARRMA Outcast 8S BLX 4WD kan worden uitgebreid met een Spektrum Bluetooth module om ook telemetriegegevens te ontvangen via het Spektrum Dashboard. Ontdek live hoe snel je rijdt, hoe lang de batterij nog mee gaat en andere telemetriegegevens. Ideaal om de volledige controle te krijgen over je voertuig.

Specificaties:
Installatietijd: minder dan 1 uur
Batterijen: niet meegeleverd (2x 4S aanbevolen)
Remmen: integraal met ESC
Oplader: niet meegeleverd
Chassis: 4mm 6061-T6 aluminium
Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
Aandrijving: 4WD
Hoogte: 305 mm
Lengte: 714 mm
Batterij afmetingen: 170 x 55 x 53 mm
Motorgrootte: 4985
Motortype: ongeborsteld
Radio: Spektrum DX3, 2-kanaals
Schaal: 1 op 5
Schokdempers: 20mm, oliegevuld
Electronic Speed Control (ESC): Spektrum Smart 160 A Firma
Technologie: Smart
Diameter banden: 202 mm
Waterbestendig: ja
Gewicht: 11 kg
Wielbreedte: 90 mm
Wielbasis: 430 mm
Breedte: 596 mm

Nodig om te voltooien
(2) 4S LiPo-batterijen met IC5 / EC5 connector
Compatibele oplader
(4) AA batterijen

Wat zit er in de doos?
(1) OUTCAST 1/5 8S BLX 4WD Stunt Truck RTR
(1) Spektrum Firma 160A Smart ESC regelaar
(1) Spektrum Firma 1250Kv brushless motor
(1) Spektrum S905 digitale servo met metalen tandwiel [40kg @ 7,4 V]
(1) Spektrum DX3 2,4 GHz zender met SRS6110AT AVC ontvanger
(1) Producthandleiding

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl