Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

ARRMA Senton 4x4 3S BLX Brushless SCT RTR Green/Black Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

309,00

Model: ARA102668

Status: Levertijd circa 1 a 2 weken!

Omschrijving

ARRMA Senton 4x4 3S BLX Brushless SCT RTR Green/Black

De Arrma Senton is een brute RC-truck, speciaal ontworpen voor hoge snelheden en extreme terreinen. De Senton heeft een krachtig BLX 100 power system aan boord, waardoor u uitstekend elk terrein kunt veroveren. Deze short course contender geeft u een voorsprong op concurrentie, ga de race moeiteloos aan met de nieuwe Arrma Senton.

Geschikt voor elk terrein
De Senton van Arrma rijdt perfect op elke ondergrond. Neem de 3-kanaals afstandsbediening in uw hand en stuur de truck over de meest complexe terreinen. De unieke dBoots Fortress SC banden hebben uitstekende grip en de multi-spaak wielen bieden de stevigheid die gewenst is voor ruige terreinen. Combineer dat met fulltime four-wheel drive (4x4) voor en achter en u snapt dat dit monster geen enkele moeite heeft met moeilijke ondergronden. Daarnaast beschikt de Arrma Senton ook nog eens over antislip, zodat u op volle snelheid door de bochten scheurt.

Ultra-compacte Electronic Speed Control (ESC)
De elektronica van de Arrma Senton zijn ultra-compact. Niet alleen de servo en de receiver, maar ook de Electronic Speed Control. Door de geringe grootte van de onderdelen is ook het gewicht van dit RC-voertuig laag gebleven. Met als gevolg nog betere prestaties tijdens het racen.

Waterproof elektronica
Niets zo vervelend als te moeten stoppen met racen wanneer het begint te regenen. Of wat dacht u van het rijden over natte ondergronden? Vaak niet mogelijk, maar met de Arrma Senton gelukkig wel. De elektronica, waaronder het BLX100 ongeborstelde Power System, is volledig waterproof. Deze waterproof behuizing beschermt de onderdelen tegen spetters, zodat u te allen tijde kunt blijven rijden met de Arrma Senton.

Uitstekende schokdempers
De Arrma Senton is ontworpen om elk mogelijk terrein te veroveren. De ingebouwde schokdempers dragen daar aan bij. Harde klappen worden geabsorbeerd, zodat ze de prestaties van de RC-truck niet tot nauwelijks beïnvloeden. Daarnaast is de lengte van de dempers instelbaar, ideaal voor als u langere tijd omhoog of omlaag wilt rijden.

Eenvoudig in onderhoud
De Senton van Arrma bevat onderdelen die van zichzelf weinig onderhoud nodig hebben. Maar mocht een element toch om een onderhoudsbeurt vragen, dan is het geen enkel probleem om de onderdelen te benaderen. Via een simpel klikmechanisme kunt u bij vrijwel elk cruciaal onderdeel. Ideaal voor onderhoud.

TTX300 radiosysteem
De Arrma Senton beschikt over een TTX300 radiosysteem dat snelle en consistente controle over het voertuig biedt. Alle aanwijzingen via de controller worden direct uitgevoerd, zonder vertraging. De besturing is intuïtief en is ideaal voor beginnende coureurs, maar net zo fijn voor gevorderde racers.

BLX3660 3200 kV motor
De krachtige BLX3660 kV motor is 3S LiPo compatibel. Hiermee haalt u hoge snelheden en kunt u de meest ruige terreinen aanvallen. Heeft u nog 2S LiPo batterijen liggen? Geen probleem, hier kan de motor ook mee omgaan. Al haalt u dan niet alles uit deze bijzondere short course contender. De ingebouwde motor is nagenoeg onderhoudsvrij, zodat u onbezorgd kunt scheuren met de Arrma Senton.

Specificaties:
• Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
• Aandrijving: 4WD
• Hoogte: 208 mm
• Lengte: 558 mm
• Motortype: ongeborsteld
• Schaal: 1 op 10
• Gewicht: 2,75 kg
• Wielbasis: 327 mm
• Breedte: 298 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl