ARRMA Senton 4X4 brushed electro short course truck 4WD - Rood (versie 2018/2019) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 299,00
Onze prijs: 239,00

Model: ARA961RL

Batterijen voor zender:

Extra 8.4 volt NiMH accu?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

ARRMA Senton 4X4 brushed electro short course truck 4WD - Rood

De ARRMA Senton 4 x 4 is een fantastische monstertruck met four wheel drive (4WD). De truck is uitstekend geschikt voor elk type ondergrond, vanwege verbeterde tractie en is zeer eenvoudig te besturen. Met dit nieuwe RC-voertuig steelt u de show bij uw vrienden. Niet alleen qua looks, maar ook qua prestaties.

Eenvoudig in onderhoud
Bij veel RC-voertuigen is het lastig om onderdelen te vervangen of te onderhouden. Gelukkig is dat bij de ARRMA Senton 4 x 4 niet het geval. De power module van deze ARRMA monstertruck is eenvoudig te verwijderen, zodat u de motor, de clutch of het schakelmechanisme een onderhoudsbeurt kunt geven. Net zo gemakkelijk is de module weer terug te plaatsen. Ook andere onderdelen als de servo en de electronic speed control (ESC) zijn gemakkelijk te verwijderen voor onderhoud.

Ongeborstelde 12-turn motor
De Senton 4 x 4 van ARRMA is voorzien van een MEGA powersysteem 550, 12-turn. De motor zorgt voor ongekende prestaties onder elke omstandigheid. De maximale snelheid van de ARRMA Senton 4 x 4 ligt op ongeveer 50 kilometer per uur. Uiteraard dienen daarvoor de condities wel ideaal te zijn.

Elektronica optimaal beschermd
Zoals gezegd is de ARRMA Senton 4 x 4 uitstekend geschikt voor alle typen weer en ondergronden. Dat komt door de bescherming van de cruciale elektronische onderdelen. Zo zijn de servo en de electronic speed control voor zien van een rubberen beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat schokken en stoten minder invloed hebben en maakt de elektronica waterdicht. Hetzelfde geldt voor het motorblok en de ontvanger, beide onderdelen zijn bestand tegen water dankzij de waterproof box.

Uitstekende grip
De ARRMA Senton 4 x 4 wordt standaard geleverd met dBoots FORTRESS MT banden, in combinatie met meervoudig gespaakte wielen. Deze combinatie zorgt voor uitstekende grip op elke ondergrond. En dankzij de 4WD kunt u ook op hoge snelheid bochten maken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat d monstertruck alle kanten op glijdt.

Volledig ready-to-run
Niets is zo vervelend als het eerst in elkaar moeten zetten van uw RC-voertuig, zodra u de ARRMA Senton 4 x 4 binnenkrijgt. Het liefst wilt u gewoon gelijk racen. Met de Senton 4 x 4 kan dat ook. Dit model wordt volledig ready-to-run geleverd. De elektronica is geïnstalleerd en de auto is al bestickerd. Het enige dat u nog hoeft te doen is de batterijen opladen en racen maar. De ARRMA Senton 4 x 4 wordt compleet geleverd met Tactic TTX300 2,4 GHz radiosysteem, een ADS-5 servo, een MEGA electronic speed control, een 2400 mAh 8,4V 7-cell NiMh batterij en een oplader. Het enige dat u nog nodig heeft is een setje van 4 AA-batterijen voor de afstandsbediening.

ADS-5 steering servo
De bediening van de ARRMA Senton 4 x 4 is zeer eenvoudig. Dit komt mede door de ADS-5 steering servo. De servo zorgt er namelijk voor dat elke besturing vanaf de afstandsbediening razendsnel wordt gecommuniceerd. Hierdoor reageert uw voertuig direct op aanwijzingen. Geen vertraging dus tussen de controller en uw RC-voertuig.

TTX300 radiosysteem
De meegeleverde TTX300 2,4 GHz controller maakt de besturing van de ARRMA Senton 4 x 4 erg gemakkelijk. Zeker ook omdat de controller perfect communiceert met het voertuig. Dankzij het ergonomische design is het ook geen probleem om lange tijd achter elkaar te genieten van de Senton 4 x 4.

Pas de ARRMA Senton 4 x 4 aan aan uw wensen
De ARRMA Senton 4 x 4 is geschikt voor zowel beginnende bestuurders als gevorderden. Het is namelijk mogelijk om de soepelheid van het sturen en schakelen aan te passen. Maak het voor uzelf gemakkelijker of moeilijker en pas de besturing aan uw niveau aan. Het is aan te raden om als beginnende bestuurder eerst op een gemakkelijk niveau te ontdekken wat de ARRMA Senton 4 x 4 allemaal kan. Dit verkleint de kans op ongelukken.

Regen, modder, sneeuw
Een spatje regen en de pret is vaak voorbij met een RC-voertuig. Of wat dacht u van een modderige of besneeuwde achtergrond? Voor de ARRMA Senton 4 x 4 zijn weersomstandigheden geen obstakel meer. De beschermde elektronica is bestand tegen water. Zelfs de meest ruige ondergronden in combinatie met regen, sneeuw of wind zijn geen enkel probleem voor dit voertuig. Waar andere monstertrucks ermee ophouden, gaat de Senton 4 x 4 van ARRMA gewoon door.

Geweldige looks
Natuurlijk draait het bij uw monstertruck vooral om de prestaties. De motor moet krachtig zijn, de servo moet zorgen voor snelle reactietijden en de electronic speed control moet het vermogen van de batterij perfect omzetten richting de motor. Maar als u toch voor kwaliteit kiest, wilt u natuurlijk ook dat uw voertuig er mooi uit ziet. Dat zit wel goed met de ARRMA Senton 4 x 4. ARRMA heeft gezorgd voor looks van de bovenste plank. Stoer, modern en agressief.

Uitstekende schokdempers
De ARRMA Senton 4 x 4 is uitgerust met uitstekende schokdempers die het rijden een stuk comfortabeler maken. De schokdempers zijn namelijk ontworpen voor de meest ruige terreinen. Hierdoor profiteert u op deze terreinen van beter rijcomfort. Met als gevolg dat op minder ruige terreinen u nauwelijks schokken zult ervaren. Dit is vooral fijn voor de beginnende bestuurder die probeert het voertuig onder controle te krijgen. ARRMA is tevens bezig om de vernieuwde schokdempertechnologie te patenteren.

Weinig onderhoud nodig
De onderdelen van de ARRMA Senton 4 x 4 zijn gemaakt van de best mogelijke materialen. Dat geldt niet alleen voor de motor, de electronic speed control en de servo, maar ook voor de behuizing, de bekleding en de schokdempers. Alles is erop gericht om zo min mogelijk onderhoud te hoeven plegen. Dit is bijvoorbeeld terug te zien bij de schokdempers. Deze werken op basis van olie. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudstijd drastisch terugloopt en dat de onderdelen veel langer meegaan. Het is wel aan te raden om het oliepijl zo nu en dan te controleren, om er zeker van te zijn dat de levensduur van de schokdempers optimaal blijft. Wilt u onderdelen een onderhoudsbeurt geven, dan zijn de meeste elementen gemakkelijk te verwijderen uit de ARRMA Senton 4 x 4.

Blauw of rood
De ARRMA Senton 4 x 4 is verkrijgbaar in twee versies: blauw of rood. Het verschil is terug te zien in de bekleding van het voertuig, qua prestaties zijn de rode en de blauwe variant exact gelijk.

Kenmerken:
- Schaal: 1 op 10
- Lengte: 558mm
- Breedte: 298mm
- Hoogte: 208mm
- Bodemvrijheid: 32mm
- Topsnelheid: circa 50km/h

Onderdelen nodig van de ARRMA Senton 4X4 brushed electro short course truck 4WD?
- (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl