Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

ARRMA Talion 6S BLX 1:8 brushless electro truggy 4WD - Model 2018/2019 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Adviesprijs: 559,00
Onze prijs: 519,00

Model: ARAD88RL

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

ARRMA Talion 6S BLX 1:8 brushless electro truggy 4WD

Bent u op zoek naar een krachtige RC-buggy die geschikt is voor elk terrein? Een voertuig dat uw vrienden en uzelf versteld doet staan van ongekend vermogen? Een wagen die adembenemend snel gaat, zonder dat u daarbij inlevert op besturingsgemak? Kies dan voor de ARRMA Talion BLX. Een fantastisch schaalmodellen dat topsnelheden tot wel 112 kilometer per uur haalt. De Talion BLX heeft een schaal van 1 op 8, maar het vermogen is werkelijk fenomenaal.

Meer dan 100 kilometer per uur
Een racewagen moet natuurlijk een mooie topsnelheid hebben. Immers, zelf racen is leuk, maar het is nog veel leuker om het op te nemen tegen anderen. Dan is het wel belangrijk dat de topsnelheid van uw voertuig in orde is. Dat is bij de ARRMA Talion BLX zeker het geval. Deze RC-buggy haalt dankzij de uitstekende elektronica topsnelheden tot wel 11w kilometer per uur. Uiteraard vereisen deze snelheden wel enige ervaring het met het besturen van de ARRMA Talion BLX.

Fantastische aerodynamica
Voor topsnelheden boven de 100 kilometer per uur is niet alleen krachtige elektronica nodig, maar ook fantastische aerodynamica. Bij het ontwerp van de Talion BLX heeft ARRMA goed gekeken naar de body van het voertuig. Hierdoor is een uiterst aerodynamisch design ontstaan, waarbij ook de drag flink gereduceerd is. Met als gevolg dat de weerstand van deze buggy zo laag mogelijk is.

Prachtig uiterlijk
ARRMA staat bekend om de hoge kwaliteit. Zowel op het gebied van elektronica als op het gebied van tuning. De ARRMA Talion BLX is voorzien van prachtige bekleding. Wanneer u van dichtbij de bestickering bekijkt, ziet u pas hoeveel aandacht en details er in het ontwerp verwerkt zijn. En een groot voordeel, er is uitsluitend materiaal gebruikt dat de snelheid van het voertuig niet negatief beïnvloedt.

Geschikt voor elke ondergrond
Een van de vereisten bij het ontwerpen van de ARRMA Talion BLX was dat het RC-voertuig op werkelijk elke ondergrond zijn hoge snelheid zou moeten kunnen halen. En dat is gelukt! Het maakt niet uit of u op verharde of onverharde wegen rijdt, droog of nat, de Talion BLX van ARRMA scheurt overal moeiteloos overheen op hoge snelheid.

Snelheid en stabiliteit
Racen op hoge snelheid is natuurlijk fantastisch. Het gevoel dat u krijgt bij snelheden boven de 100 kilometer per uur met een RC-voertuig is ongekend. Maar naast snelheid is ook stabiliteit een belangrijke factor. Hoe is de wegligging van de ARRMA Talion BLX? Daar kunnen we kort over zijn, de wegligging is fantastisch. Het gewicht van de ARRMA Talion BLX is vernuftig verdeeld, met als gevolg dat u ook op hoge snelheden geniet van ongekende stabiliteit. Dit is mogelijk dankzij een unieke positionering van de elektronica. Hiervoor moest een nieuw chassis worden ontworpen en dat heeft ARRMA speciaal voor de Talion BLX gedaan.

Veilige plaatsing van de batterij
De batterij wordt bij de ARRMA Talion BLX geplaatst in een veilig mountsysteem. Dit mountsysteem wordt op zijn plaats gehouden met een rubber strap. Hierdoor is het onmogelijk dat de batterij in de buurt komt van bewegende onderdelen. Het is mogelijk om meerdere batterijen te stapelen in de mount, zodat u beetje bij beetje het vermogen van de ARRMA Talion BLX uitbreidt.

Waterproof elektronica
De belangrijkste onderdelen van de ARRMA Talion BLX zijn voorzien van een waterproof box. Het gaat hierbij om de motor, de electronic speed control (ESC), de steering servo en de receiver. Het is cruciaal dat deze onderdelen niet nat worden, omdat daarmee het vermogen wordt aangetast. In een enkel geval stopt uw voertuig er zelfs mee. Dat is onmogelijk met de ARRMA Talion BLX. De waterproof box zorgt ervoor dat water en vocht niet bij de cruciale elektronica kan komen. Met als resultaat dat u onder elke omstandigheid kunt blijven racen. Modder, sneeuw, regen, het maakt de ARRMA Talion BLX niets uit.

Beschermde schokdempers
Wanneer u op hoge snelheid racet, heeft u natuurlijk behoefte aan krachtige schokdempers. Schokdempers die een stootje kunnen opvangen. Dat zit bij de ARRMA Talion BLX wel goed. Maar er is nog meer interessants te melden over de schokdempers. Ze zijn namelijk voorzien van een beschermend omhulsel. ARRMA heeft dit gedaan om de body te beschermen tegen contact met de schokdempers. Hierdoor gaat de body een stuk langer mee en wordt de levensduur van de Talion BLX flink verlengd.

Ongekende grip
De ARRMA Talion BLX is standaard uitgerust met dBoots KATAR low-profile banden. Deze banden zorgen voor ongekende grip, zelfs op de meest gladde of natte ondergronden. Het profiel van de banden zorgt daarnaast voor de ultieme voorwaartse tractie, waardoor het vermogen vanuit de motor nog meer wordt omgezet in een voorwaartse beweging.

Goed beschermde elektronica
De Talion BLX van ARRMA levert ongekende prestaties als het gaat om de elektronica. Maar om er zeker van de zijn dat de elektronica lang meegaat, heeft ARRMA wel de nodige beveiligingsmaatregelen ingebouwd. Zo beschikt de Talion BLX over ingebouwde ventilatoren die de warmte reduceren tijdens het racen. Daarnaast beschikt de BLX185 electronic speed control over bescherming tegen overspanning en zorgen XT90 connectoren voor hoge betrouwbaarheid. Dit alles is gedaan om de levensduur van uw RC-voertuig te verlengen.

TTX300 radiosysteem
Met het TTX300 2,4 GHz radiosysteem is het besturen van de ARRMA Talion BLX geen enkel probleem. Deze controller zorgt voor snelle en consistente besturing. Er zit nauwelijks vertraging tussen het moment van aansturen en uitvoeren van een actie. De communicatie tussen de afstandsbediening en de receiver van de ARRMA Talion BLX is werkelijk fenomenaal. Hierdoor wordt het besturen van uw voertuig makkelijker dan ooit. Zelfs voor beginnende bestuurders.

Twee jaar garantie
ARRMA levert al haar voertuigen standaard met twee jaar garantie. Handig wanneer er eventuele problemen ontstaan met de elektronica. Ook voor technische vragen kunt u altijd terecht bij de fabrikant, zodat u snel weer de weg op kunt met uw ARRMA Talion BLX.

Specificaties:
• Schaal: 1/8
• Topsnelheid: 112 kilometer per uur
• Levering: ready-to-run
• Aandrijving: 4WD
• Ondergrond: offroad
• Lengte: 550 mm
• Wielbasis: 378 mm
• Breedte voorkant: 418 mm
• Breedte achterkant: 415 mm
• Hoogte: 180 mm
• Aantal differentialen: 3
• Gewicht (zonder batterij): 4 kg
• Maximale afmetingen batterij: 158 x 48 x 70 mm
• Garantie: 2 jaar Limited

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl