ARRMA Talion 6S BLX 1/8 brushless sport performance truggy 4WD Rood - Model 2020 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 589,00
Onze prijs: 539,00

Model: ARA106048

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

ARRMA Talion 6S BLX 1/8 brushless sport performance truggy 4WD Rood - Model 2020

Nieuwste versie van de ARRMA Talion 6S BLX uitgevoerd met een Spektrum zender met ontvanger. Tevens hebben de nieuwe 2020 modellen een rode aluminium chassis brace voor extra stevigheid en stabiliteit!


Bent u op zoek naar een krachtige auto die geschikt is voor elk terrein? Een voertuig dat uw vrienden en uzelf versteld doet staan van ongekend vermogen? Een wagen die adembenemend snel gaat, zonder dat u daarbij inlevert op besturingsgemak? Kies dan voor de ARRMA Talion 6S BLX. Een fantastische auto die topsnelheden tot wel 115 kilometer per uur haalt.

Meer dan 115 kilometer per uur
Een racewagen moet natuurlijk een mooie topsnelheid hebben. Immers, zelf racen is leuk, maar het is nog veel leuker om het op te nemen tegen anderen. Dan is het wel belangrijk dat de topsnelheid van uw voertuig in orde is. Dat is bij de ARRMA Talion 6S BLX zeker het geval. Deze truggy haalt dankzij de uitstekende elektronica topsnelheden tot wel 115 kilometer per uur.

Fantastische aerodynamica
Voor topsnelheden boven de 100 kilometer per uur is niet alleen krachtige elektronica nodig, maar ook fantastische aerodynamica. Bij het ontwerp van de ARRMA Talion 6S BLX hebben ze goed gekeken naar de body van het voertuig. Hierdoor is een uiterst aerodynamisch design ontstaan, waarbij ook de drag flink gereduceerd is. Met als gevolg dat de weerstand van deze truggy zo laag mogelijk is.

Geschikt voor elke ondergrond
Een van de vereisten bij het ontwerpen van de ARRMA Talion 6S BLX was dat de auto op werkelijk elke ondergrond zijn hoge snelheid zou moeten kunnen halen. En dat is gelukt! Het maakt niet uit of u op verharde of onverharde wegen rijdt, droog of nat, de ARRMA Talion 6S BLX scheurt overal moeiteloos overheen op hoge snelheid.

Snelheid en stabiliteit
Racen op hoge snelheid is natuurlijk fantastisch. Het gevoel dat u krijgt bij snelheden boven de 100 kilometer per uur met een rc auto is ongekend. Maar naast snelheid is ook stabiliteit een belangrijke factor. Hoe is de wegligging van de ARRMA Talion 6S BLX? Daar kunnen we kort over zijn, de wegligging is fantastisch. Het gewicht van de ARRMA Talion 6S BLX is vernuftig verdeeld, met als gevolg dat u ook op hoge snelheden geniet van ongekende stabiliteit. Dit is mogelijk dankzij een unieke positionering van de elektronica.

DBootsฎ KATAR banden
De ARRMA Talion 6S BLX is standaard uitgerust met DBootsฎ KATAR banden. Deze banden zorgen voor ongekende grip, zelfs op de meest gladde of natte ondergronden. Het profiel van de banden zorgt daarnaast voor de ultieme voorwaartse tractie, waardoor het vermogen vanuit de motor nog meer wordt omgezet in een voorwaartse beweging.

Goed beschermde elektronica
De ARRMA Talion 6S BLX levert ongekende prestaties als het gaat om de elektronica. Maar om er zeker van de zijn dat de elektronica lang meegaat, heeft ARRMA wel de nodige beveiligingsmaatregelen ingebouwd. Zo beschikt de Talion BLX over ingebouwde ventilatoren die de warmte reduceren tijdens het racen. Daarnaast beschikt de BLX185 150A regelaarl over bescherming tegen overspanning en zorgen EC5 stekkrs voor hoge betrouwbaarheid.

Spektrum STX2 2-kanaals zender en SRX200 ontvanger!
Je bestuurt de ARRMA Outcast 6S BLX met een Spektrum STX2 2-kanaals zender, speciaal ontworpen voor ARRMA. De zender werkt op 2,4 GHz en is zeer nauwkeurig. Er treedt geen vertraging op in de besturing, dankzij vlekkeloze communicatie tussen de controller en het voertuig zelf.

Specificaties
• Schaal: 1/8
• Maximale snelheid: 115 kilometer per uur
• Te gebruiken op 4S of 6S batterijen met EC5 stekker
• Compleet met Spektrum STX2 2-kanaals zender en SRX200 ontvanger
• ARRMA ADS-15M waterproof 15kg metalen tandwiel servo
• Motor en regelaar: ARRMA BLX185 150A regelaar en ARRMA BLX 4074 2050kV brushless motor
• Aandrijving: Vierwielaandrijving
• Standaard gemonteerd met een 13T tandwiel
• Lengte: 550 mm
• Wielbasis: 378 mm
• Hoogte: 180 mm
• Breedte voorkant: 418 mm
• Breedte achterkant: 418 mm
• Aantal differenti๋len : 3
• Gewicht: 4.19 kg (zonder batterij)

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- Gens ace Bashing Series 5500mAh 14.8V 4S1P 50C-100C Hardcase Lipo Batterij €74.95 (Snelheid 75 km/h) (Klik hier)
- Gens ace 4500mAh 22.2V 60C-120C 6S1P Hardcase Lipo Batterij €89.95 (Snelheid 100 km/h) (Klik hier)
- RC Plus Power 80 Lipo Snellader €49.95 (Klik hier)
- Verkoop stekker van EC5 naar XT90 €6.50 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl