ARRMA Talion 1/8 6S BLX Extreme Bash Speed Truggy 4WD RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

769,00

Model: ARA8707

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

ARRMA Talion 1/8 6S BLX Extreme Bash Speed Truggy 4WD RTR

Snel, sneller, snelst, dat is de ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy. Deze ongekende krachtpatser haalt snelheden tot ver boven de 100 kilometer per uur. En als je denkt dat dat ten koste gaat van de stevigheid, heb je het mis. Deze speed truggy is een zogenaamd BLX Extreme Bash model. Dat houdt in dat je geniet van de meest stevige en sterke materialen, die ervoor zorgen dat je zonder problemen op topsnelheid verschillende ondergronden kunt aanvallen. En dat gecombineerd met de meest geavanceerde Spektrum technologie. Ben jij klaar voor een nieuwe, extreem avontuur?

Sterk en stevig
Alles aan de ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy is sterk en stevig. Te beginnen met de basis van het voertuig: een 3 mm dik 7075-T6 geanodiseerd aluminum chassis, waarop diverse onderdelen zijn gemonteerd. Dit chassis zorgt voor de juiste stijfheid, zodat het vermogen van de motor en de Electronic Speed Control perfect omgezet kan worden in voorwaartse beweging. Daarnaast zorgt de EXB ophanging ervoor dat jij soepel over verschillende ondergronden kunt scheuren. Doe daar nog de aluminium schokdempers bij en je weet zeker dat jij altijd en overal op topsnelheid kunt racen zonder dat de prestaties achteruit gaan.

Geweldige elektronica aan boord
De ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy beschikt over de meest geavanceerde en meest moderne technologie. Het voertuig draait op een Spektrum Firma 4074 2050 kV ongeborstelde motor. De motor wordt aangestuurd door een Spektrum Firma 150 A Electronic Speed Control (ESC) en een 6S LiPo battery pack (niet meegeleverd). Daarnaast ontvang je bij dit voertuig een Spektrum DX3 DSMR 2,4 GHz radiosysteem dat perfect communiceert met de SR6110AT receiver. Hierdoor heb je geen last van lagging, vertraging of andere problemen als interferentie. Aanwijzingen via de controller worden direct opgevolgd.

Active Vehicle Control
Wanneer je met de ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy op volle snelheid aan het racen bent, wil je niet voortdurend zelf hoeven te corrigeren voor kleine foutjes in de besturing. Gelukkig hoeft dat met dit voertuig ook niet dankzij Active Vehicle Control (AVC). Deze technologie zorgt ervoor dat er iedere minuut honderden kleine correcties worden gemaakt bij het sturen of het schakelen. Het resultaat: een zeer stabiele auto, waarbij jij je volledig kunt focussen op gas geven en sturen.

Volledig op de hoogte
De ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy heeft een breed arsenaal aan Spektrum Smart elektronica aan boord. Daarmee kun je een schat aan informatie verkrijgen als je de gratis Spektrum Dashboard app op je smartphone downloadt. Verbind vervolgens je smartphone via Bluetooth met de DX3 controller en je krijgt realtime inzicht in het voltage van de batterij, de snelheid van het voertuig en de batterijcapaciteit. Je hebt hiervoor nog wel een BT2000 bluetooth module nodig (optioneel verkrijgbaar).

Uitstekende schokdempers
Met de ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy wil je natuurlijk op volle snelheid racen over diverse ondergronden. Op asfalt gaat dat zonder problemen lukken, maar offroad kom je al gauw obstakels tegen die de rijprestaties kunnen beïnvloeden. Maar dankzij de oliegevulde schokdempers die direct op het chassis gemonteerd zijn, merk je hier nauwelijks wat van. De schokdempers absorberen klappen en impact en zorgen ervoor dat je gewoon op volle snelheid door kunt blijven racen.

Banden en wielen
De optimale combinatie van banden en wielen dragen daar eveneens aan bij. De ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy is voorzien van dBoots Katar banden, met foam aan de binnenzijde. Het agressieve profiel zorgt voor uitstekende tractie op verschillende ondergronden. De banden zijn gemonteerd op stevige 4,2 MT wielen, zodat je klaar bent voor actie.

Body volledig afgewerkt
De body van de ARRMA Talion 6s Extreme Bash Speed Truggy is volledig afgewerkt in de fabriek met een exclusief mat en gloss effect. Daarnaast is er goed nagedacht over het ontwerp van deze speed truggy. Het voertuig heeft een high downforce vleugel die zorgt voor het aan de grond houden van de racewagen. Je hoeft hier zelf niets meer aan te doen.

Specificaties
 Installatietijd: geen
 Batterij: niet meegeleverd
 Body: afgewerkt
 Oplader: niet meegeleverd
 Chassis: 3 mm, 7076-T6 geanodiseerd aluminum
 Voltooiingsniveau: Ready-to-run
 Aandrijving: 4WD
 Voorkant: 418 mm
 Vermogen: elektrisch
 Motortype: ongeborsteld
 Hoogte: 180 mm
 Lengte: 550 mm
 Breedte: 418 mm
 Gewicht: 4,29 kg
 Schaal: 1 op 8
 Receiver: meegeleverd
 Servo’s: meegeleverd
 Schokdempers: oliegevuld
 Type: truggy
 Electronic Speed Control (ESC): meegeleverd
 Waterbestendig: ja
 Wielbasis: 378 mm

Wat krijgt u allemaal geleverd?
(1) ARRMA Talion 1/8 6S BLX Extreme Bash Speed Truggy 4WD RTR
(1) Spektrum Firma 150A SMART waterdichte regelaar ESC
(1) Spektrum Firma 4074 2050Kv brushless motor
(1) Spektrum 2,4 GHz DX3 3-kanaals zender
(1) Spektrum SR6110AT AVC ontvanger
(1) Spektrum SPMS652 waterdichte digitale metalen tandwielen servo
(1) 23T Spline servo saver
(1) Product handleiding

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- 4S of 6S lipo batterij (maximale afmetingen van de batterij (158x48x 70 mm)
- Lipo oplader
- (4) AA batterijen voor in de zender

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl