ARRMA Typhon 6S BLX 1/8 brushless buggy 4WD Rood - Model 2020 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 529,00
Onze prijs: 489,00

Model: ARA106046

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

ARRMA Typhon 6S BLX 1/8 brushless buggy 4WD Rood - Model 2020

Nieuwste versie van de ARRMA Typhon 6S BLX uitgevoerd met een Spektrum zender met ontvanger.


Kracht, snelheid, stoere looks, de ARRMA Typhon 6S BLX heeft alles wat je zoekt in een radiografisch bestuurbare auto. Dit ware racemonster ziet er geweldig uit en levert uitzonderlijke prestaties. Een fantastisch brushless motor zorgt voor een gigantische kracht en snelheden tot wel 105 kilometer per uur.

Hoge mate van detail
Natuurlijk draait het bij een RC-voertuig om de prestaties, maar je wilt ook dat jouw auto er mooi uit ziet. Daarom heeft ARRMA Typhon 6S BLX zeer gedetailleerd opgeleverd. Wanneer je inzoomt op de looks van dit voertuig, ontdek je de ongekende details die met de grootst mogelijke zorg zijn aangebracht.

Stevige materialen
Krachtige prestaties kunnen alleen tot stand komen, wanneer de materialen stevig genoeg zijn. Dat zit bij de ARRMA Typhon 6S BLX wel goed. Het aluminium chassis heeft een dikte van 3 mm. De differentiëlen onderdelen zijn uitgevoerd in staal en dat zorgt ervoor dat de ARRMA Typhon 6S BLX elke ondergrond aan kan.

Volop bescherming tegen de elementen
De buitenkant van dit racemonster is erg krachtig. Ideaal voor races in uiteenlopende weersomstandigheden. De gedetailleerde body is bestand tegen regen en biedt bescherming voor de onderliggende elektronica. Het gebruik van staal en duurzame composiet helpt de levensduur van de ARRMA Typhon 6S BLX aan een nog veel langere levensduur dan je gewend bent.

Fantastische schokdempers
Voor het betreden van ruige terreinen, zijn goede schokdempers een must. Daarom heeft ARRMA de Typhon 6S BLX voorzien van aanpasbare anodized schokdempers. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen voor de meest ruige terreinen. Doordat de klappen worden opgevangen, boet dit RC-voertuig niet in aan power en snelheid. Ook wordt het besturen een stuk gemakkelijker, doordat de auto niet alle kanten op schiet.

Shock cap protectors
Natuurlijk kan het voorkomen dat jouw ARRMA Typhon 6S BLX op zijn kant of op zijn kop terechtkomt. Dan wil je niet dat er onderdelen beschadigd raken. De speciale shock cap protectors zorgen hiervoor. Ze bieden optimale bescherming voor het voertuig, wanneer je de controle verliest tijdens het racen.

Veilig de batterijen opbergen
De batterijen voor de ARRMA Typhon 6S BLX plaats je eenvoudig in de speciaal ontworpen battery mount. Dit unieke systeem houdt de batterij stevig vast, maar maakt het desondanks eenvoudig om de batterij te verwijderen, bijvoorbeeld voor het opladen. De mount biedt ruimte aan meerdere batterijen, die eenvoudig naast elkaar of op elkaar geplaatst kunnen worden.

Fantastische looks
Met de ARRMA Typhon 6S BLX steel je gegarandeerd de show. Niet alleen qua prestaties, maar ook qua looks. ARRMA heeft gezorgd voor een zeer gedetailleerde body, waardoor het voertuig er werkelijk vanuit elke hoek fantastisch uitziet. Maar het ontwerp biedt nog meer voordelen. De aerodynamica draagt namelijk bij aan de topsnelheid van 105 kilometer per uur. Dit is vooral de danken aan het unieke ontwerp voor de achterkant van de body.

Nieuw radio box design
De ARRMA Typhon 6S BLX is voorzien van een volledig vernieuwd radio box design. De bedrading van de ARRMA BLX185 150A waterproof regelaar en de servo, gaan nu via een foam verpakking rechtstreeks de zijkant van de radio box in. Hierdoor blijft de bekabeling te allen tijde op zijn plek en worden prestaties niet negatief beïnvloed.

DBoots® KATAR B banden
De cruciale onderdelen van de ARRMA Typhon 6S BLX zijn ideaal voor de meest ruige terreinen in de wereld. Maar dan is het nog wel belangrijk dat de wielen en banden dat ook zijn. Dit RC-voertuig komt met zwarte nylon wielen, die voorzien zijn van DBoots® KATAR B banden. Deze banden geven je ongekende grip, zelfs op zanderige of natte ondergronden. De enorme kracht van de ARRMA Typhon 6S BLX doet vervolgens de rest.

Gemakkelijk te onderhouden
Onderhoud van de ARRMA Typhon 6S BLX was niet eerder zo eenvoudig. Dankzij de drie verschillende differential units is het een fluitje van een cent om onderdelen te vervangen of te repareren. Dit komt de duurzaamheid en beheerbaarheid van het voertuig ten goede. En het grootste voordeel: binnen de kortste keren kun jij weer de weg op met je racewagen.

Spektrum STX2 2-kanaals zender en SRX200 ontvanger!
Je bestuurt de ARRMA Typhon 6S BLX met een Spektrum STX2 2-kanaals zender, speciaal ontworpen voor ARRMA. De zender werkt op 2,4 GHz en is zeer nauwkeurig. Er treedt geen vertraging op in de besturing, dankzij vlekkeloze communicatie tussen de controller en het voertuig zelf.

Specificaties
• Schaal: 1/8
• Maximale snelheid: 105 kilometer per uur
• Te gebruiken op 4S of 6S batterijen met EC5 stekker
• Compleet met Spektrum STX2 2-kanaals zender en SRX200 ontvanger
• Motor en regelaar: ARRMA BLX185 150A regelaar en ARRMA BLX 4074 2050kV brushless motor
• Aandrijving: Vierwielaandrijving
• Standaard gemonteerd met een 14T tandwiel
• Lengte: 510 mm
• Wielbasis: 328 mm
• Hoogte: 190 mm
• Breedte voorkant: 310 mm
• Breedte achterkant: 310 mm
• Aantal differentiëlen : 3
• Gewicht: 3.42 kg (zonder batterij)

Wat heeft u nog nodig om te kunnen rijden?
- Gens ace Bashing Series 5500mAh 14.8V 4S1P 50C-100C Hardcase Lipo Batterij €74.95 (Snelheid 75 km/h) (Klik hier)
- Gens ace 4500mAh 22.2V 60C-120C 6S1P Hardcase Lipo Batterij €89.95 (Snelheid 100 km/h) (Klik hier)
- RC Plus Power 80 Lipo Snellader €49.95 (Klik hier)
- Verkoop stekker van EC5 naar XT90 €6.50 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl