Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

ARRMA Typhon 1/8 Mega 550 brushed speed buggy 4WD RTR - Groen Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

249,00

Model: ARA102694

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

ARRMA Typhon 1/8 Mega 550 brushed speed buggy 4WD RTR - Groen

De ARRMA Typhon 1/8 is het nieuwe absolute topmodel van ARRMA. Deze fantastische buggy levert prestaties waar u alleen maar van kon dromen. Hoge snelheden van circa 50km/h, uitstekende grip en een stoere uitstraling. En dat alles gecombineerd in één RC voertuig. Met de ARRMA Typhon 1/8 blaast u alle concurrentie gemakkelijk weg. En het fijne is, of u nu gevorderde of beginnende bestuurder bent, met de ARRMA Typhon 1/8 kan iedereen overweg.

Gemakkelijk te onderhouden
Voor het ontwerp van de ARRMA Typhon 1/8 zijn alleen de allerbeste materialen gebruikt. Dat wil zeggen, uniek aluminium en stijve staal- en composietmaterialen. Met als doel om het voertuig zoveel mogelijk onderhoudsvrij te houden. ARRMA is hier uitstekend in geslaagd, want de ARRMA Typhon 1/8 behoeft nauwelijks onderhoud. Zelfs wanneer u door de meest extreme omstandigheden gaat racen, hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging of slijtage van de onderdelen.

Geschikt voor alle terreinen
Een buggy moet natuurlijk elk terrein kunnen overwinnen. Toch blijkt in de praktijk dat veel RC auto's afhaken als het echt lastig wordt. Met de ARRMA Typhon 1/8 heeft u hier geen last van. ARRMA heeft ervoor gezorgd dat elk terrein te verslaan is met deze buggy. Geavanceerde schokdempers zorgen ervoor dat schokken en stoten nauwelijks impact hebben op de elektronica. Daarnaast is de elektronica voorzien van een waterproof box. Hierdoor is het geen enkel probleem om in de regen te rijden, of om natte paden te betreden. De elektronica wordt niet aangetast, waardoor u gewoon door kunt blijven racen.

Fantastisch uiterlijk
De prestaties van de AARRMA Typhon 1/8 zijn ongeëvenaard, maar dat zelfde mag eigenlijk gezegd worden van de aankleding. ARRMA heeft veel aandacht besteed aan de looks van deze buggy. Met als resultaat dat de bestickering een compliment op zich verdient. Vol met details en perfect aansluitend bij de prestaties van de ARRMA Typhon 1/8.

Uniek chassisdesign
Het idee van een monstertruck is natuurlijk dat het voertuig door de meest ontoegankelijke gebieden gaat scheuren. Vaak zal dit een onverharde ondergrond zijn, waardoor u de kans loopt dat zand en modder het voertuig in komt. Natuurlijk is de elektronica beschermd bij de ARRMA Typhon 1/8, maar zand en modder kunnen wel gevolgen hebben voor de levensduur van andere onderdelen. Daar heeft ARRMA wat op gevonden. Door het chassisdesign aan te passen en in de vorm van een badkuip te maken, is de kans vele malen kleiner dat zand en modder daadwerkelijk het voertuig in kunnen komen. Met als positief gevolg dat de levensduur van de ARRMA Typhon 1/8 een stuk langer is dan van andere RC auto's

Weinig onderhoud, veel gemak
Alle onderdelen van de ARRMA Typhon 1/8 zijn met de grootste zorg ontworpen en gemaakt uit de beste materialen. Hierdoor is de onderhoudstijd van dit RC voertuig minimaal. Mochten er toch problemen ontstaan met bijvoorbeeld de powermodule, dan is deze gemakkelijk uit het voertuig te halen. U hoeft maar één schroef los te draaien en binnen enkele seconden heeft u de powermodule in handen. Hetzelfde geldt voor andere onderdelen, waardoor het onderhoud eenvoudiger is dan ooit.

Uitstekende grip met dBoots® 2-HO banden
Een echte terreinwagen moet het hebben van de combinatie grip en vermogen. Met het vermogen van de ARRMA Typhon 1/8 zit het wel goed en ook qua grip is deze buggy een echte topper. De ARRMA Typhon 1/8 wordt geleverd met speciale dBoots 2-HO banden die zijn gemonteerd op zwarte velgen. Deze combinatie zorgt voor ongekende grip, zelfs als de ondergrond glad is. Hierdoor kunt u altijd en overal racen, zonder dat uw voertuig alle kanten op glijdt. Ook in de bochten heeft de ARRMA Typhon 1/8 prima grip.

Ready-to-run
Het fijne van de ARRMA Typhon 1/8 is dat de buggy ready-to-run wordt geleverd. Dat houdt in dat de elektronica al is bevestigd en dat u niet eerst hoeft te klussen voordat u kunt gaan racen. Het enige dat u nog hoeft te doen is de batterijen op te laden en vier AA-batterijen plaatsen in de controller. De ARRMA Typhon 1/8 wordt geleverd inclusief Spektrum STX2 2.4GHz zender en Spektrum SRX200 waterproof ontvanger, ADS-5 (5 kg) waterproof servo, Arrma MEGA regelaar, Arrma MEGA 12-T brushed 550 motor, een 2400mAh 8,4V 7-cell NiMh batterij met EC-3 stekker en een oplader.

Geschikt voor beginners en gevorderden
De AARRMA Typhon 1/8 is de ideale buggy voor zowel beginners als gevorderden. U past namelijk eenvoudig zelf de stuurbekrachtiging aan en de manier van schakelen. Maak het uzelf gemakkelijk wanneer u voor het eerst met deze truck gaat racen en naarmate u meer ervaring opdoet, kunt u het niveau opschroeven. Zo blijft het racen met deze monstertruck leuk, zelfs na enkele jaren.

Twee jaar garantie
De kwaliteit van de ARRMA Typhon 1/8 is gegarandeerd. Desondanks biedt ARRMA standaard twee jaar (elektronica) garantie op deze buggy.

Kenmerken:
- Spektrum ™ STX2 2,4 GHz zender met SRX200 ontvanger!
- Ingebouwde 3-positie snelheidsbegrenzer
- ADS-5 waterdichte 5 kg servo
- MEGA 12T geborstelde 550 motor
- MEGA waterdichte regelaar
- IC3 connectoren (compatibel met EC3)
- Met olie gevulde schokdempers (instelbaar)
- Volledig uitgevoerd met kogellagers
- Uitgevoerd met metalen differentieel tandwielen
- Stoere multi spaaks zwarte wielen en dBoots® 2-HO banden
- Verstelbare body mounts
- Verstelbare rijhoogte
- Arrma 2400mAh 8,4 V 7 cel NiMH-batterij
- Arrma ADC-N7 NiMH lader
- Waterbestendig
- 2 jaar beperkte garantie

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl