Axial 1/10 SCX10 III Jeep JT Gladiator with Portals RTR - Rood Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

569,00

Model: AXI03006T2

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Axial 1/10 SCX10 III Jeep JT Gladiator with Portals RTR - Rood

De Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR staat voor de volgende stap op het gebied van ready-to-run, off-road actie voor RC-trucks. Dit voertuig met een schaal van 1 op 10 bouwt voort op het succes van de SCX10. Maar dan aangevuld met een volledig nieuw chassis, ongekende details waaronder een replica V8 motor, waarin de 540 ongeborstelde motor in verwerkt zit en nog veel meer nieuwe features. Besturen doe je via de Spektrum DX3 3-kanaals controller met DSMR technologie. Zo heb je alles in handen om een geweldige race-ervaring te beleven.

Vernieuwde assen
De nieuwe jeep van Axial is voorzien van AR45 assen, die zorgen voor een verbeterde wegligging en daardoor optimale performance. Handig is ook dat de motor aan de voorzijde van het chassis is bevestigd, wat zorgt voor extra voorwaarts gewicht. Hierdoor is het accelereren nog gemakkelijker. Het batterijcompartiment is in het midden van het voertuig geplaatst voor de juiste balans en is compatibel met LiPo en NiMH batterij packs. En speciale elementen aan de zijkant van het voertuig zorgen ervoor dat interne componenten niet te zien zijn.

Jeep JT Gladiator
De Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR blinkt uit in prestaties, maar het is ook een lust voor het oog. Het voertuig is voorzien van een op schaal gemaakte Jeep JT Gladiator body, die een exacte weergave is van de echte Gladiator jeep. Het niveau van details is ongekend hoog. Denk bijvoorbeeld aan deurgrepen, spiegels en de juiste kleuren, zodat het net lijkt alsof het echte model simpelweg een paar maten gekrompen is. Doe daar nog officieel gelicenseerde Nitto Trail Grappler banden en beadlock wielen bij en je hebt een model van topniveau.

Uitstekende grip
De combinatie van Nitto Trail Grappler banden en beadlock wielen ziet er niet alleen mooi uit, het zorgt ook nog eens voor ongekende grip. Of je nu over asfalt rijdt, door de modder ploegt of je uitleeft op een stenen ondergrond, de combinatie van wielen en banden maakt dat je overal op hoge snelheid overheen kunt scheuren.

Spektrum DX3 radiosysteem
Je bestuurt de Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR met de Spektrum DX3 controller. Deze controller heeft een uitstekend bereik, realiseert geweldige communicatie met de receiver op het voertuig en voorkomt interferentie van buitenaf dankzij DSMR technologie. Samen met de vooraf geïnstalleerde Firma Smart 40 Ampère Electronic Speed Control/receiver, geniet je van alle voordelen van de exclusieve Spektrum Smart technologie. Gebruik een Spektrum Smart LiPo batterij en je ziet op de controller realtime wat de status van de batterij is. En als je de BT2000 Bluetooth module optioneel aanschaft en de Spektrum Dashboard app downloadt, ontvang je werkelijk alle realtime gegevens over het voertuig.

Krachtige motor, mooie behuizing
De Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR wordt aangedreven door een krachtige 540 ongeborstelde motor. Maar wat de motor uniek maakt is de behuizing. De behuizing is namelijk een exacte replica van een V8 krachtbron. Deze cover is schitterend afgewerkt waardoor het net lijkt alsof het voertuig echt draait op een V8. En dankzij de plaatsing aan de voorzijde van het chassis, geniet je nog eens extra van voorwaartse kracht.

Vernieuwde schokdempers
De SCX10 III Jeep van Axial is voorzien van vernieuwde hard geanodiseerd aluminium schokdempers. De schokdempers helpen bij het opvangen van flinke klappen, wanneer jij bijvoorbeeld een stunt uitvoert met de jeep. Deze onderdelen zijn oliegevuld, waardoor je weinig onderhoud hoeft te plegen. Hierdoor kun je langer achter elkaar doorrijden, zonder dat je ingewikkelde reparaties hoeft uit te voeren.

Betere stijfheid
Voor de SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR heeft Axial flink uitgepakt op het gebied van materialen. De gebruikte materialen voor het chassis hebben bijvoorbeeld een stijfheid en duurzaamheid die je niet eerder hebt gezien bij Axial voertuigen. De krachtige materialen bieden meer houvast en maken het voertuig geschikt voor de meest extreme omstandigheden.

Bredere wielbasis
Wanneer een auto wordt doorontwikkeld, gaat dit vaak ten koste van de body, het chassis of de wielbasis. Niet bij de Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR. Het ontwerpteam van Axial heeft de wielbasis juist breder gemaakt, onder andere door gebruik te maken van langere frame rails en ondersteuning voor het chassis. Het resultaat? Een Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR die in alles lijkt op zijn originele counterpart.

Hoogwaardige details aan de binnenzijde
De Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR levert niet alleen topprestaties en ziet er fantastisch uit vanaf de buitenkant. Ook aan de binnenkant heeft Axial volop aandacht besteed. Het stuurgedeelte is zeer realistisch en er is zelfs een coureur aanwezig in het voertuig. Zo krijg je nog meer het idee dat je zelf echt achter de knoppen zit.

Spektrum DX3 2,4 GHz DSMR controller
Dankzij de DSMR technologie van de Spektrum DX3 2,4 GHz controller geniet je van optimale controle. Het bereik is beter dan ooit, de aansturing verloopt vlekkeloos en je hebt geen last meer van vervelende interferentie. Ideaal is daarnaast dat de afstandsbediening naadloos samenwerkt met Spektrum Smart technologie. Of het nu gaat om de Electronic Speed Controller / receiver of Spektrum Smart batterijen.

Spektrum Firma Smart Electronic Speed Control
De Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD RTR heeft een Spektrum Firma Smart 40 Ampère Electronic Speed Control / receiver aan boord. Hierdoor geniet je van realtime telemetriegegevens op de controller. Voeg je hier een optionele Bluetooth module aan toe, dan haal je echt alles uit je voertuig. De Electronic Speed Control is compatibel met de optionele Dynamite LED Program Card, die apart verkocht wordt. Met de Program Card kun je in een handomdraai meerdere ESC instellingen gelijk programmeren. Zonder dat je dat iedere keer opnieuw hoeft te doen.

Specificaties
 Batterijen: niet meegeleverd
 Body: sterk gedetailleerd
 Remmen: integraal met Electronic Speed Control
 Oplader: niet meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
 Aandrijving: 4WD
 Voorkant: 226 mm
 Wegligging: 76,2 mm
 Hoogte: 241 mm
 Lengte: 565 mm
 Radiosysteem: Spektrum DX3 met DSMR technologie
 Achterkant: 226 mm
 Schaal: 1 op 10
 Servo’s: meegeleverd
 Schokdempers: hard geanodiseerd aluminium, oliegevuld
 Electronic Speed Control (ESC): meegeleverd
 Technologie: Spektrum Smart
 Type: Rock Crawler
 Gewicht: 3175 gram
 Breedte: 235 mm

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl