Axial 1/10 SCX10 III Jeep JL Wrangler with Portals 4WD Kit Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 459,99
Onze prijs: 449,99

Model: AXI03007B

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Axial 1/10 SCX10 III Jeep JL Wrangler with Portals 4WD Kit

De nieuwe 1/10 Axial SCX10 III Jeep JL Wrangler 4WD kit zet de volgende stap voorwaarts binnen het merk. De veelzijdige transmissie van de kit kan op verschillende manieren worden gebouwd. Als u een 3-kanaals zender gebruikt, zoals de Spektrum DX3, kunt u deze instellen met een derde kanaal DIG-functie waarmee u de achteras van de zender kunt vergrendelen voor voorwielaandrijving en een kleinere draaicirkel.

Een andere optie met 3 kanalen is om het voertuig in te stellen met een transmissie met twee snelheden om te kiezen tussen hoge en lage snelheden. Om tegelijkertijd toegang te hebben tot de transmissie met twee snelheden en de DIG-functie, voegt u gewoon een andere servo toe en gebruikt u een radio met minstens vier kanalen (zoals de 5-kanaals Spektrum DX5).

De SCX10 III Jeep JL Wrangler set maakt gebruik van portaalassen om de prestaties te verbeteren, de bodemvrijheid te vergroten en de torsie draaiing te verminderen. De standaard batterijlade accepteert standaard LiPo of NiMH batterijen van volledige grootte. Er is ook ruimte voor bestuurders die de voorkeur geven aan "shorty" lipo batterijen.

Om het chassis af te maken, wordt de kit geleverd met een zeer fraaie Jeep Wrangler Unlimited vierdeurs carrosserie die klaar is om te worden afgewerkt zoals jij dat wilt. Schaaldetails zijn onder meer een rolkooi, openingen motorkap, ruitenwissers, spiegels, deurgrepen en een gedetailleerd interieur. Nieuwe grotere en bredere officiele licentie Nitto Trail Grapplerbanden op driedelige licentie KMC Machete beadlockwielen voegen meer schaalrealisme toe en meer grip op rotsen en alle andere offroad paden.

Nodig om te voltooien
- 4 kanaals zender met ontvanger
- Stuurservo
- ESC (elektronische snelheidsregelaar)
- Elektrische motor
- Micro servo voor achter functie
- Micro servo voor 2 snelheden
- Batterij (accepteert standaard en shorty packs)
- Batterij oplader
- Verf (voor polycarbonaat plastic)

Wat zit er in de doos?
(1) Axial SCX10 III Jeep JL Wrangler 4WD-set met doorzichtige body
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl