Axial 1/10 SCX10 II Raw Builders Kit Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

239,99

Model: AXI90104

Status: Op voorraad

Omschrijving

Axial 1/10 SCX10 II Raw Builders Kit

Wil jij een RC-racewagen van scratch opbouwen? Dan is dit je kans. Met de Axial SCX10 II maak jij het voertuig dat je voor ogen hebt. Het geschaalde chassis is de basis van jouw topmodel. Combineer de kit met elektronica, wielen, banden en natuurlijk behuizing en je hebt volledig zelf een schitterend RC-voertuig in elkaar gezet. Geniet van het sleutelen aan onderdelen met de Axial SCX10 II Raw Builders Kit.

Behuizing uit een stuk
De AR44 behuizing van de Axial SCX10 II bestaat uit een stuk voor extra stevigheid. De gear ratio (3,75) is volledig geoptimaliseerd. Daarnaast zorgt de behuizing voor betere grip, verbeterde duurzaamheid en betere stuurhoeken. Tel daar nog meer realisme bij op en je hebt een topproduct in handen.

AX-10 transmissie
De transmissie is belangrijk voor elk RC-voertuig. Bij de Axial SCX10 II Builders Kit zijn alle transmissieonderdelen van metaal, voor extra stevigheid. Daarnaast zijn de onderdelen zo ontworpen dat je geniet van een nog betere driveline. Het voertuig ligt stabieler op de weg en biedt meer grip.

AR44 Axle Set
De Axial SCX10 II Raw Builders Kit wordt geleverd met de AR44 Axle Set. De universele assen kunnen tot 45 graden gedraaid worden, wat zorgt voor soepelere overgangen als het uiterste wordt gevraagd van het voertuig. De verstevigde stalen constructie helpt bij het leveren van topprestaties.

Vervaardigd uit topmateriaal
De SCX10 II Raw Builders Kit van Axial is gemaakt van de allerbeste materialen in de markt. De onderdelen zijn allemaal van geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor ongekende stijfheid en duurzaamheid. De gebruikte materialen zorgen voor minder speling en betere resultaten op de weg.

Specificaties
Installatietijd: 5-7 uur
Chassis: SCX10, C-Channel staal
Voltooiingsniveau: kit
Aandrijving: 4WD
Hoogte: 239,4 mm
Lengte: 489 mm
Breedte: 226 mm
Gewicht: 1,81 kg
Wielbasis: 287 mm / 304,8 mm / 312,4 mm
Schokdempers: Coil-Over 61-90 mm
Type: SCX10 Chassis Vehicle

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl