Axial RBX10 Ryft 1/10 Scale 4WD Kit Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

399,99

Model: AXI03009

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Axial RBX10 Ryft 1/10 Scale 4WD Kit

Ben jij klaar om je eigen Rock Bouncer op te bouwen? En er een spectaculair voertuig van te maken? Ga dan aan de slag met de Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit. Je kiest zelf welke motor, welke Electronic Speed Control, steering servo’s en batterijen je toevoegt en maakt hiermee een echt persoonlijk voertuig. En dat alles gebouwd op het stevige RBX10 platform. Het robuuste, custom tube chassis van de Ryft is ideaal voor jouw meest spectaculaire offroad avonturen. Klaar voor de strijd met de elementen en verschillende ondergronden? Ga dan aan de slag met de Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit.

Geschikt voor intermediate level
De Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit is bedoeld voor iedereen die al enige ervaring heeft met RC-voertuigen en nu een volgende stap wil maken. Met deze kit beleef je optimaal de ervaringen van een stoere rock bouncer die offroad onverslaanbaar is. Of je nu steile hellingen wilt verslaan of als een echte terreinwagen massieve keien wilt overwinnen, het kan allemaal met deze krachtige rock bouncer kit. Afhankelijk van de elektronica die jij toevoegt, kun je andere uitdagingen aangaan. Jij bent in charge, jij bepaalt!

Kracht en eenvoud
Deze kit bestaat uit kracht en eenvoud, dat is doorgevoerd in elk onderdeel. Zowel de voor- als achterassen bestaan uit een duurzaam ontwerp dat bestaat uit één molded plastic onderdeel. Daarnaast zijn de verschillende differential covers gemaakt van metaal, zodat ze lang meegaan. Verder is de Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit voorzien van officieel gelicenseerde Interco TSL Super Swamper Bogger banden met Raceline Monster wielen. Deze combinatie geeft je de perfecte grip op iedere ondergrond en maakt het mogelijk om ook offroad op hoge snelheid te accelereren of door de bochten te scheuren.

Maak de body op maat
De Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit komt met een body die je nog helemaal zelf op maat kunt maken. Voeg je favoriete kleuren toe, zodat het echt jouw eigen model wordt. Daarnaast kun je het interieur zo realistisch maken als je zelf wilt. Veel onderdelen worden automatisch meegeleverd, waaronder de bar aan de achterzijde, link plates en de rollcage om het voertuig optimaal te beschermen tegen eventuele impact bij jouw offroad avonturen.

Aluminium schokdempers
De rock bouncer kit van Axial komt met oliegevulde aluminum schokdempers die klappen absorberen en afvoeren. Hierdoor heft eventuele impact geen gevolgen voor de prestaties van het voertuig. Daarnaast zorgt de extra lengte van de schokdempers voor betere performance, zelfs bij de meest extreme omstandigheden of ondergronden. Hierdoor kun jij je volledig focussen op de besturing van het voertuig.

Verbeterde ophanging
Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit heeft een 4-link ontwerp voor de ophanging. Dit bijzondere ontwerp zorgt ervoor dat er minder marge in de as zitten, zodat het voertuig stabieler ligt en rijdt. Dit biedt de juiste anti-squat en roll eigenschappen. Daarnaast is het 4-link ontwerp voor de ophanging ook speciaal ontworpen voor prestaties op hoog vermogen. Iets wat bij de Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit zeker mogelijk is, afhankelijk van de elektronica die je toevoegt natuurlijk.

Specificaties
 Batterij: niet meegeleverd
 Remmen: integraal met Electronic Speed Control
 Oplader: niet meegeleverd
 Chassis: injection molded plastic
 Voltooiingsniveau: kit
 Aandrijving: 4WD
 Mogelijkheden: vooruit, achteruit, remmen
 Voorkant: 323,8 mm
 Vermogen: elektrisch
 Wegligging: 82,5 mm
 Motortype: ongeborsteld, sensored
 Hoogte: 222 mm
 Lengte: 546 mm
 Gewicht: 3,29 kg
 Breedte: 324 mm
 Radio: niet meegeleverd
 Receiver: niet meegeleverd
 Schaal: 1 op 10
 Servo’s: niet meegeleverd
 Schokdempers: oliegevuld
 Electronic Speed Control: niet meegeleverd
 Banden: Interco TSL Bogger
 Type: Rock Racer
 Waterbestendig: ja
 Wielbasis: 387 mm
 Wieltype: Raceline Monster
 Wielbreedte: 40,64 mm

Wat krijgt u allemaal geleverd?
(1) Axial RBX10 TM Ryft TM 1/10 4WD bouwpakket
(1) Optionele set met 2 versnellingen
(1) Optionele stabilisator stang set
(1) Optionele differentieel spoel
(1) Optionele onderste koppelingsplaat achter
(1) Product handleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl