Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Billing boats - Monterey - 1:20 - 522 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 Billing boats - Monterey - 1:20 - 522
129,95

Model: BB522

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Ook al heet dit schip de \"Monterey\", het ontwerp van dit vaartuig kwam van origine uit San Francisco Bay, Californië, (90 mijl van Monterey vandaan). Dit schip werd gebouwd bij Fisherman\'s Wharf in San Francisco en kreeg als bijnaam de \"Monterey\". De Italiaanse en Siciliaanse immigranten in San Francisco Bay bouwden de Monterey met de Mediterranese Lateen Sail Felucca in het achterhoofd, met modificaties voor een brandstof motor. Dit is dus een echte Californische creatie!

Deze schepen werden gebouwd op het oog, er werden geen plannen gebruikt, de bouwers begonnen simpelweg met een algemeen ontwerp met twee uiteinden, en bouwden de rest op gevoel. Alle Montereys zijn dus gelijk, maar geen twee zijn hetzelfde. Deze versie uit 1928 is van Angelo Ghio en heeft alle characteristieken van een echte Monterey, aangezien hij de stijl van het huis koos naar eigen smaak.

Tussen 1910 en 1950 werden er duizenden van deze boten gebouwd, aangezien zij erg stevig (cedar beplanking) en betrouwbaar bleken, met een zeer mooi design voor een werkboot. Enkelen zijn nog steeds in gebruik, de Monterey is in zijn zevenenzeventigste jaar (9de eigenaar).

Specificaties:
- Lengte: 49 cm
- Hoogte: 14,5 cm
- Breedte: 12,5 cm
- Schaal: 1:20
- Moeilijkheidsgraad: * (gevorderde)
- Volledig lattenbouw
- Inclusief beslag
- Laser gesneden
- R/C Voorbereid *

Deze bouwdoos bevat alle houten onderdelen, beslagwerk, tekeningen en Nederlandse bouwbeschrijving. Exclusief lijm, gereedschap en verf.

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl