Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

E-Flite Blade 330 S RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

519,99

Model: BLH5900

Fabrikant: E-Flite

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Blade 330 S RTF

De Blade 330 S helikopter maakt van elke beginnende piloot een echte stuntpiloot, dankzij de SAFE en SMART technologie. Geavanceerde technologie in combinatie met een modern ontwerp, maakt van jou een echte stuntpiloot. Vanaf nu is het geen probleem meer om snelheid te combineren met spectaculaire stunts. Ontdek het zelf met de Blade 330 S helikopter.

Ideaal voor een brede doelgroep
Blade staat bekend om zijn waanzinnige RC-helikopters. Zo kwam het merk eerder met de high performance 360 CFX modellen, die duidelijk waren gericht op ervaren piloten. Ook kwam de Blade 230 S V2 op de markt, die dan weer meer was gericht op startende piloten. Met de Blade 330 S helikopter gaat het merk daar precies tussen inzitten. Ervaren piloten die aan een volgende stap toe zijn, maar nog niet genoeg ervaring hebben om een high performance model te besturen.

Spectaculaire innovaties
Kijk je naar de Blade 330 S helikopter, dan vraag je je af wat er eigenlijk niet is vernieuwd. Een nieuw modern en robuust ontwerp, SAFE helikopter firmware, een nieuw rotorhoofd, een nieuw main frame en een geoptimaliseerd vermogenssysteem. Alle cruciale onderdelen en elementen hebben van Blade een flinke upgrade gekregen. Hierdoor geniet jij van uitzonderlijke prestaties, die niet eerder mogelijk waren.

Precisie en duurzaamheid
Bij het besturen van een kleine, snelle helikopter is het van belang dat de aansturing precies en betrouwbaar gebeurt. Dat zit bij de Blade 330 S helikopter wel goed. Spektrum H3055 en H3065 digital metal geared servo’s zorgen voor ongekende precisie, uitstekende respons en optimale duurzaamheid. Ook de main blades van carbon zorgen voor precisie en betrouwbaarheid, zodat jouw toestel optimale prestaties levert.

Uitstekende stabilisatie
Blade heeft met de 330 S helikopter een flinke stap gemaakt op het gebied van stabilisatie. Wind of turbulentie heeft bij dit model een stuk minder invloed op de vliegprestaties. Ook speciale recovery modes dragen bij aan het gemak tijdens het vliegen. Hierdoor is de Blade 330 S helikopter geschikt voor zowel beginnende als intermediate piloten.

SAFE technologie
Innovatieve SAFE technologie is ideaal voor beginnende piloten. Is de Blade 330 S helikopter jouw eerste toestel, schakel deze technologie dan zeker in. De maximale hellingsgraad wordt gelimiteerd en automatic self leveling wordt ingeschakeld. Hierdoor blijft de helikopter automatisch recht vliegen, zodat jij je kunt concentreren op het sturen. SAFE technologie is gemakkelijk uit te schakelen, voor als je toe bent aan het echte werk.

Spektrum Smart Technologie
Wanneer je de Blade 330 S helikopter bestuurt met een compatibele Spektrum AirWare transmitter ontvang je automatisch telemetrie gegevens van de Smart Electronic Speed Control (ESC), de batterij en de oplader. Gegevens kunnen zijn het toerental van de motor, het vermogen, de status van de batterij of bijvoorbeeld de snelheid en hoogte tijdens het vliegen.

Progressieve vliegmodi
Bij de Blade 330 S helikopter kun je gaan voor de veilige modus, de SAFE technologie stand, of voor agressievere modi. Kies bijvoorbeeld voor de 3D modus. In deze modus zijn de mogelijkheden ongekend en kun je jouw helikopter zo vaak stunts uit laten halen als jij maar wilt. Even geen moeite meer hoeven doen het toestel recht te houden? Kies voor de stabiliteitsmodus en de helikopter vliegt automatisch rechtop.

Panic recovery
Soms raak je ineens de controle over je Blade 330 S helikopter kwijt. Geen paniek! Dankzij de Panic recovery knop heb je binnen no-time de controle weer terug. Voor elke vervelende situatie kun je simpelweg op de recovery button drukken en de helikopter keert terug naar de standaard vliegpositie.

Verbeterd rotorsysteem
Het verbeterde rotorsysteem van de Blade 330 S helikopter maakt het uitvoeren van spectaculaire manoeuvres of stunts nog gemakkelijker. Zelfs op z’n kop vliegen wordt hierdoor mogelijk. Ideaal voor gevorderde piloten die het toestel willen aanschaffen voor het uitvoeren van aerobatics.

Alles wordt meegeleverd
De Blade 330 S helikopter wordt vrijwel kant-en-klaar geleverd. Je ontvang alle cruciale onderdelen, waaronder een Spektrum DXe controller, een 2200 mAh 3S 11,1 V Smart 30C LiPo batterij met IC3-connector, een USB-C Smart Charger en AA-batterijen voor de controller. Alles wordt meegeleverd. Je hoeft alleen nog maar de batterij op te laden en in minder dan een uur maak jij je eerste vlucht.

Specificaties
- Installatietijd: minder dan 1 uur
- Vliegtijd: 4 – 6 minuten
- Batterij: 2200 mAh 3S 11,1 V 30C Smart batterij met IC3-connector
- Body materiaal: plastic
- Kanalen: 6
- Oplader: Spektrum S120 USB-C Smart Charger
- Voltooiingsniveau: Ready-To-Fly
- Gewicht: 773 gram
- Hoogte: 223 mm
- Lengte: 655 mm
- Materiaal main blade: carbonfiber
- Materiaal main frame: plastic
- Motortype: ongeborsteld
- Lengte main rotor blade: 325 mm
- Diameter main rotor: 721 mm
- Type main rotor: Collective Pitch (CCPM) Elybarless
- Niveau: 3
- Electronic Speed Control: Spektrum 30 A Smart
- Materiaal tail blade: plastic
- Diameter tail rotor: 152 mm

Nodig om te voltooien
Niets! Alles wat nodig is, zit in de doos.

Wat zit er in de doos?
(1) Volledig gemonteerde Blade 330 S RTFi
(1) Spektrum S120 USB-C Smart oplader
(1) Spektrum 2200mAh 11.1v 30cc Smart LiPo batterij
(1) Spektrum Avian Smart 30A ESC
(1) FC6250HX vluchtcontroller met ontvanger
(1) Spektrum 6-kanaals DXe zender
(1) AA-batterijen
(1) Instructiehandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl