Blade Fusion 270 BNF Basic Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 359,99
Onze prijs: 349,99

Model: BLH5350

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Blade Fusion 270 BNF Basic

Een nieuw tijdperk is aangebroken met de Blade Fusion 270 BNF Basic helikopter. Deze helikopter biedt alles wat ervaren piloten wensen van een RC helikopter. Een lichtgewicht constructie met sterk carbon en een landingsgestel zorgt voor de gewenste stijfheid. Voeg daar de sterke motor aan toe en je hebt een spectaculair toestel in handen.

Agressieve manoeuvres
Het leuke aan vliegen met een helikopter is de wendbaarheid van het toestel. Wil jij snel een scherpe bocht maken of werkelijk net achter een rots langs vliegen, met de Blade Fusion 270 BNF Basic wordt het mogelijk. De metal gear servo’s en de eenvoudige besturing helpen je bij het maken van agressieve manoeuvres. Ideaal als je aan het racen bent tegen andere piloten. Met de Fusion 270 BNF Basic van Blade heb jij altijd een streepje voor.

Panic recovery
De Blade Fusion 270 BNF Basic is voorzien van SAFE technologie met panic recovery. In het uitzonderlijke geval dat je afstevent op een crash, kun je met een druk op de knop de positie van de helikopter weer herstellen.

Spektrum AR636 receiver
Precisie en stabiliteit zijn twee belangrijke eisen bij het besturen van een RC helikopter. Dankzij de vernieuwde Spektrum AR636 receiver zit het wel goed met de precisie en stabiliteit van de Blade Fusion 270 BNF Basic. Aanwijzingen via de controller worden extreem nauwkeurig opgevolgd. En dankzij een nieuwe aluminium case, reageert de receiver beter op trillingen. Met als resultaat dat de precisie bij het aansturen nog beter is geworden.

Carbon fiber & geanodiseerd aluminium
Natuurlijk zijn de prestaties belangrijk bij een RC helikopter, maar ook de constructie is van belang. De Blade Fusion 270 BNF Basic is uitgevoerd met carbon fiber en geanodiseerd aluminium. Dit materiaal weegt vrijwel niks, maar is wel ontzettend sterk. Hierdoor is opstijgen en landen geen probleem en heb je nauwelijks onderhoud aan dit model.

Verbeterde geometrie
Een helikopter is gevoelig voor wind en kleine schommelingen in de lucht. Maar bij de Blade Fusion 270 BNF Basic heb je hier geen last meer van. De geometrie is een stuk beter geworden, waardoor de helikopter ook echt doet wat jij wilt via de controller.

Specificaties:
• Vliegtijd: 6 minuten
• Batterij: 1300 mAh 14,8V 30C LiPo (niet meegeleverd)
• Materiaal body: fiberglass
• Constructieniveau: Bind-and-fly Basic
• Gewicht: 626 gram
• Hoogte: 190 mm
• Lengte: 560 mm
• Breedte: 115 mm
• Motortype: ongeborsteld
• Blade- en framemateriaal: carbon

Nodig om te voltooien
6+ kanaals Spektrum zender
1300mAh 14.8V 30C Li-Po vluchtbatterij
Geschikte Li-Po batterijoplader

Wat zit er in de doos?
(1) Fusion 270 BNF Basic helikopter
(1) Hoofd- en staartbladen van koolstofvezel
(1) Spektrum AR636A vluchtcontroller
(1) 45A ESC met ingebouwde "Governor"
(1) 2950Kv borstelloze buitenloopmotor
(4) Spektrum Metal Gear Servo's
(1) Handleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl