Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Blade Fusion 480 Helicopter Kit Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 499,99
Onze prijs: 489,99

Model: BLH4925

Status: Op voorraad

Omschrijving

Blade Fusion 480 Helicopter Kit

De nieuwe Blade Fusion 480 helikopter beschikt over de laatste high-end features en is voorzien van een rugged frame, klaar om het luchtruim te veroveren. Deze bijzondere RC-helikopter is gemaakt van geanodiseerd aluminium en lichtgewicht carbon fiber, wat zorgt voor extreme stijfheid en duurzaamheid. Weinig onderhoud, weinig schade. Ideaal is het geoptimaliseerde geometrie controlesysteem, dat zorgt voor de meest efficiënte aansturing ooit. Elke aanwijzing die u geeft met de controller, wordt direct uitgevoerd. Zelfs wanneer u een agressieve vlucht maakt, dankzij de 3000 toeren per minuut die deze helikopter kan halen.

Sterk frame
Het frame van een RC-helikopter is bepalend voor de prestaties in de lucht. Hoe stijver het frame, hoe beter de stabiliteit van het toestel. Dankzij de gebruikte materialen, metaal en carbon fiber, zit het met de stabiliteit van de Blade Fusion 480 wel goed. Ook het landingsgestel is gemaakt van carbon fiber, waardoor opstijgen en landen geen problemen oplevert. De buitenkappen zijn fraai beschilderd, in duidelijke kleuren. Het herkennen van uw helikopter tijdens een race is daardoor geen probleem. De batterijcompartimenten zijn eenvoudig te benaderen, zonder dat u de Blade Fusion 480 helemaal uit elkaar hoeft te halen.

Unieke staart
De Blade Fusion 480 is niet alleen voorzien van een krachtige staartpropeller, over de hele staart is nagedacht door Blade. Een extra grote staartvleugel van 25mm, staal en metaal voor de best mogelijke stijfheid, carbon fiber om de staart niet te zwaar te maken, allemaal details die bijdragen aan een unieke vliegervaring. Daarnaast beschikt de Blade Fusion 480 over een verborgen staartservo voor nog betere prestaties.

Mechanische componenten
De Fusion 480 van Blade is grotendeels uitgevoerd uit zwart geanodiseerd aluminium. Dit materiaal zorgt voor uitstekende stabiliteit en vereist nauwelijks onderhoud. De blades zijn gemaakt van carbon fiber, zowel de hoofdpropeller als de staartpropeller. Opstijgen is hierdoor geen enkel probleem en ook in de lucht kent de helikopter nauwelijks weerstand. Desondanks zorgt het stevige materiaal ervoor, dat de Blade Fusion 480 een uitstekende ligging heeft in de lucht. Daarnaast heeft Blade ervoor gezorgd dat het geluidsniveau van deze RC-helikopter minimaal is. Vliegen was nog nooit zo comfortabel.

Creëer een krachtige helikopter
U kunt deze helikopter zo krachtig maken als u zelf wilt. De Blade Fusion 480 komt zonder elektronische componenten, waardoor u zelf de ideale combinatie kunt samenstellen. De Fusion 480 kan overweg met 6S 3700-5000 mAh LiPo-batterijen. Daarnaast is de helikopter compatibel met 40-43mm ongeborstelde Outrunner motoren (1300kV – 1400 kV). Voor de Electronic Speed Control moet u een 90 ampère-element hebben. Het besturen van de Blade Fusion 480 doet u met alle populaire controllers en ontvangers. Bijvoorbeeld de Spektrum DX6 6-kanaals transmitter. Het installeren van alle onderdelen en het vliegklaar maken van de helikopter duurt minder dan 1 uur.

Specificaties
• Vliegtijd: 5 minuten
• Batterij: 6S 22,2V, 3700 mAh
• Materiaal body: fiberglass
• Kanalen: 6
• Hoogte: 302 mm
• Lengte: 980 mm
• Blademateriaal: carbon fiber
• Materiaal frame: carbon fiber
• Motortype: ongeborsteld
• Lengte hoofdrotorblade: 480 mm
• Lengte staartrotorblade: 85 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl