E-Flite Blade Inductrix BNF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 54,49
Onze prijs: 49,99

Model: BLH8780

Fabrikant: E-Flite

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Blade Inductrix BNF

De Blade Inductrix BNF is een lichtgewicht quadcopter die volledig gemonteerd wordt geleverd. Hierdoor kunt u direct beginnen met vliegen, zonder dat u eerst de drone in elkaar hoeft te zetten. De Blade Inductrix BNF heeft geen propellers, maar beschikt over vier uitstekende rotorbladen. Hierdoor is de drone een stuk compacter dan andere modellen, is de draaicirkel een stuk kleiner en vliegt het toestel als een klein vliegtuigje.

SAFE technologie
De Inductrix BNF is ontworpen voor beginnende drone-vliegers. De SAFE technologie helpt namelijk bij het besturen van de drone. Deze technologie zorgt ervoor dat de draaihoeken minimaal zijn en dat de drone zelf zijn positie kan vasthouden in de lucht. Hierdoor is het niet nodig om te corrigeren voor weersomstandigheden. Het vliegen van de Inductrix BNF is dankzij de SAFE technologie een fluitje van een cent.

LED-verlichting
Deze drone is gemaakt voor zowel overdag als 's nachts. De rotoren zijn namelijk uitgerust met heldere LED-verlichting. Deze verlichting stelt u in staat om de drone gemakkelijk te lokaliseren en wanneer het donker is, houdt u eenvoudig zicht op uw toestel. Ook handig voor wanneer u binnen wilt vliegen in een donkere omgeving.

Duurzaamheid
De Blade quadcopter is geproduceerd met duurzame materialen. Hierdoor gaat de drone niet alleen lang mee, maar kan het toestel ook tegen een stootje. Zelfs wanneer u de controle over de Inductrix BNF verliest en de drone hard in aanraking komt met de grond, kunt u gewoon door blijven vliegen.

Compleet pakket
Het is al ideaal dat de Inductrix BNF kant-en-klaar wordt geleverd, maar u hoeft ook geen accessoires meer aan te schaffen. U ontvangt naast de drone namelijk ook de LiPo batterij voor de drone en een oplader voor de LiPo batterij.

Specificaties
Rotortype: Multi-rotor
Blademateriaal: plastic
Motortype: geborsteld
Batterij: E-Flite LiPo 150mAh, 3.7V25C
Afmetingen: 83 x 28 x 83mm (l x h x b)
Framemateriaal: plastic
Gewicht: 19 gram
Vliegtijd: 6 - 8 minuten
Kanalen: 4

Deze versie is de BNF (Bind and Fly) versie. Om te kunnen vliegen heb je nog een (Spektrum) DSMX zender nodig. U kunt kiezen uit een Spektrum DX4, DX5E, DX6, DX6I, DX7, DX7S, DX8T, DX10T en DX18.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl