Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Blade Inductrix HD RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 Blade Inductrix HD RTF
289,99 119,99

Model: BLH9900EU

Status: Op voorraad

Omschrijving

Blade Inductrix HD RTF

De Blade Inductrix HD RTF is een unieke micro drone die erg eenvoudig is in het gebruik, maar toch fantastische HD beelden aflevert. Koppel je smartphone met deze minidrone om in real time de beelden te bekijken op het scherm en deel de video’s direct met je vrienden. Met dit model kan iedereen die altijd al eens een drone wilde hebben voor spectaculaire luchtbeelden eindelijk aan de slag. De Blade Inductrix HD RTF is de ideale instapdrone, maar ook een topmodel voor de gevorderde vlieger.

Heldere beelden
De Inductrix van Blade levert uitstekende HD beelden met een kwaliteit van 720p. Deze beelden worden live verzonden naar je Android of Apple smartphone. De low-latency zorgt ervoor dat de beelden niet korrelig of wazig zijn. De HD FPV camera en de sterke WiFi-verbinding doen vervolgens de rest. De koppeling met je smartphone is helemaal compleet als je jouw telefoon in de speciale headset adapter plaatst. Dan maak je er namelijk je eigen FPV goggles van en kun je op bijzondere wijze live meekijken met je drone.

Eenvoudig de camera besturen
De camera is eenvoudig te besturen met de intuïtieve buttons op de controller. Kies voor up wanneer je snel gaat vliegen met de Blade Inductrix HD RTF. Kies voor down wanneer je de zogenaamde birdeye scènes gaat opnemen. Zeker de laatstgenoemde view levert schitterende beelden op. Ook kun je via de controller van de Blade Inductrix HD RTF eenvoudig wisselen tussen luchtvideo’s en luchtfoto’s. Met dit model van Blade zie je jouw omgeving als nooit tevoren.

Extra bescherming
De motoren en propellers van de Blade Inductrix HD RTF drone zijn gemonteerd in speciale rotor housings. De motoren worden hier gekoeld en de bescherming zorgt ervoor dat een eventuele aanvaring niet direct grote gevolgen heeft voor je drone. Zorgen hoef je je niet te maken over ongelukken, want de besturing van de Blade Inductrix HD RTF is erg eenvoudig. Of je nu ervaring hebt met het besturen van drones of niet, met deze drone van Blade ga je het zeker leren.

SAFE technologie
Blade heeft voor de Inductrix HD RTF extra veiligheid ingebouwd met de SAFE technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de drone automatisch stabiel blijft hangen. Daarnaast houdt de drone een door jouw ingestelde vlieghoogte vast, wanneer je SAFE activeert. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op het schieten van schitterende beelden. En mocht het toch allemaal misgaan en de drone landt op zijn kop, dan keer je het toestel met één druk op de knop weer om. Klaar voor een nieuwe vlucht. Eenvoudig toch?

Ready-to-Fly
De Blade Inductrix HD RTF komt volledig Ready-to-Fly. Alle cruciale onderdelen zijn al geïnstalleerd en je ontvangt een controller, een batterij, een oplader en een headset adapter. Het enige dat je zelf moet toevoegen is je smartphone en jouw eerste vlucht kan beginnen.

Specificaties
• Installatietijd: geen
• Vliegtijd: 4-6 minuten
• Batterij: 1S 550 mAh LiPo
• Voltooiingsniveau: Ready-to-Fly
• Vliegmodi: 3
• Hoogte: 50 mm
• Lengte: 135 mm
• Breedte: 130 mm
• Gewicht: 65 gram
• Materiaal frame: plastic
• Motortype: geborsteld
• Dronetype: Ultra Micro FPV

Wat zit er in de doos?
(1) Inductrix ™ FPV HD RTF
(1) 720p FPV-camera (geïnstalleerd)
(1) 1S 550mAh vliegaccu
(1) 2,4 GHz ST6 SAFE® DSMX-zender
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl