Blade Inductrix Switch Air RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

69,99

Model: BLH8300

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Blade Inductrix Switch Air RTF

Heb je wel eens gevlogen met een RC-vliegtuig of een drone? En zou je eigenlijk het liefst beide ervaringen in een op afstand bestuurbaar model verwerken? Dat kan met de unieke Blade Inductrix Switch Air. Deze flying wing is een spectaculair model en het tweede lid van de Inductrix Switch familie. Deze bijzondere modellen transformeren eenvoudig van een micro drone (quad mode) in een flying wing (wing mode). Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een simpele opdracht te geven met de afstandsbediening. Je hebt geen gereedschap of kabelwijzigingen nodig. Het is zelfs niet nodig om de batterij te unpluggen. Ideaal voor zowel gevorderde als beginnende piloten.

Zoekt u onderdelen van de Blade Inductrix Switch Air?
- (Klik hier)

Ideaal voor indoor
Dankzij het geringe formaat, is de Blade Inductrix Switch Air ideaal voor binnen. Het toestel heeft namelijk geen runway nodig om op te stijgen en te landen. De Switch Air van Blade kan verticaal opstijgen via VTOL (Vertical Takeoff and Landing). Het vliegtuig start als een drone. Start de motoren en het toestel maakt een verticale beweging. Duw vervolgens de sticks op je controller naar voren en je start te vliegen. Het landen gaat net zo gemakkelijk als bij een drone. Laat de Blade Inductrix Switch Air langzaam naar beneden zakken en het toestel zet automatisch de landing in.

Ook geschikt voor outdoor
De Blade Inductrix Switch Air is een compact model dat maar weinig weegt. Indoor vliegen is daardoor de meest veilige optie, maar het toestel is ook geschikt voor outdoor. Houd daarbij wel rekening met de weersomstandigheden. Alleen bij weinig wind kun je op een veilige en verantwoorde wijze de lucht in met de Blade Inductrix Switch Air.

SAFE stabilisatie technologie
Of je nu vliegt in Quad modus of Wing modus, in beide gevallen geniet je van SAFE stabilisatie technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het toestel altijd weer recht terecht komt. Ook gelden er beperkingen voor het zijwaarts, voorwaarts en achterwaarts kantelen. Ideaal voor beginnende piloten die het RC-toestel eerst onder de knie willen krijgen. Zodra je wat meer ervaring hebt met de Blade Inductrix Switch Air, is de SAFE stabilisatie technologie te deactiveren. Hiermee krijg je de volledige controle over het object.

Modulair ontwerp
Bijzonder aan de Blade Inductrix Switch Air is het modulaire ontwerp. De Switch Air is onder andere compatibel met de Inductrix Switch hovercraft. Als je een paar onderdelen toevoegt aan de Switch Air, wordt het vanzelf een hovercraft. Geniet van een derde manier van RC-actie, zonder dat je een compleet nieuw model hoeft aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor de Inductrix Switch hovercraft. Met een eenvoudige firmware update via een USB programmeerkabel (BLH7840), maak je van de hovercraft gemakkelijk een Switch Air.

Foam vleugelontwerp
De vleugels van de Blade Inductrix Switch Air zijn gemaakt van duurzaam foam, dat perfect bestand is tegen eventuele botsingen. Niets zo vervelend als schade, wanneer je een ongeluk krijgt met je toestel. Dat is bij de Blade Inductrix Switch Air gelukkig niet het gevaar.

Programmeerbare LED verlichting
De Blade Inductrix Switch Air heeft programmeerbare LED verlichting aan boord. Kies zelf wanneer welke lichten moeten branden en volg je toestel waar je ook vliegt. Dankzij de verlichting is het zelfs mogelijk om bij weinig licht of s avonds en s nachts te vliegen.

Specificaties:
Vliegtijd: 3 4 minuten
Oplader: 1S 3,7 V USB LiPo
Voltooiingsniveau: Ready-To-Fly
Gewicht: 27 gram
Materiaal: EPO foam
Minimale radio: Blade MLP4DSM 2,4 GHz 4-kanaals (meegeleverd)
Motorgrootte: 6 mm ongeborsteld
Propellergrootte: 30 mm (diameter)
Aanbevolen batterij: 150 mAh 1S 3,7 V 25C LiPo (meegeleverd)

Wat zit er in de doos?
(1) In de fabriek gemonteerde Inductrix Switch Air micro quad / flying wing
(1) Blade MLP4 4-kanaals 2,4 GHz DSMX zender
(1) 1S 25C 150mAh LiPo-batterij
(1) USB LiPo-oplader
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de Blade Inductrix Switch Air RTF een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door Vandevenne op 12 februari 2019

kan je de vleugel ook krijgen heb al een blade inductrix

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl