Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Blade Nano S2 BNF met SAFE Technology Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

109,99

Model: BLH1380

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Blade Nano S2 BNF met SAFE Technology

De Blade Nano CP S was al een uitstekende RC-helikopter, maar de nieuwe Blade Nano S2 is nog beter. Dit toestel is ideaal voor aerobatische stunts, dankzij het verbeterde stabilisatiesysteem. Voortaan is het nog gemakkelijker om de gekste capriolen uit te halen tijdens het vliegen. Flips en ondersteboven vliegen is vanaf nu ook mogelijk voor piloten die nog niet zoveel ervaring hebben met stuntvliegen. En ook voor de ervaren piloot is er volop plezier te beleven aan de Blade Nano S2.

AS3X technologie
Vliegen met een stunthelikopter kan best complex zijn als je het toestel nog niet goed kent. Gelukkig heeft Blade daar iets op gevonden bij de Nano S2. De helikopter is namelijk uitgerust met AS3X technologie. Deze 3-assige stabilisatietechnologie houdt het toestel recht, zelfs bij hevige wind of turbulentie. Dat maakt de besturing van de helikopter een stuk eenvoudiger, zodat jij je kunt focussen op het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts.

SAFE technologie
Een grotere verbetering van de Blade Nano S2 is de SAFE technologie die helpt om nog beter controle over de helikopter te hebben. SAFE Angle Demand zorgt ervoor dat je nooit te schuin vliegt en de Panic Recovery bied je de mogelijkheid om met een druk op de knop weer stabiel rechtdoor te vliegen. Ook handig is de SAFE Z Altitude Control. De ingebouwde hoogtemeter houdt de helikopter zonder problemen op de gewenste hoogte. Dat geeft een veilig gevoel tijdens het vliegen en maakt de Nano S2 geschikt voor piloten van elk niveau.

Ideaal voor stunts
De Blade Nano S2 is volledig ontworpen om stunts uit te voeren hoog in de lucht. Met eenvoudigere besturing dan ooit en krachtige performance steel jij de show. Het vernieuwende design is perfect voor hoveren op dezelfde plaats. Verticaal bewegen is een fluitje van een cent. Daarnaast zorgen de krachtige motoren ervoor dat jij spectaculaire manoeuvres kunt uitvoeren. Probeer het zelf!

Lichtgewicht frame
Een stunthelikopter moet natuurlijk niet teveel wegen. Daarom is de Blade Nano S2 gemaakt van lichtgewicht materialen, zonder dat ten koste gaat van de stijfheid van het frame. De stijfheid is nodig om de spectaculaire stunts zonder problemen te laten verlopen. Mocht er toch een onderdeel vervangen moeten worden, dan is het fijn om te weten dat de onderdelen van de Nano CP S volledig compatibel zijn met de nieuwe Nano S2.

Vliegmodi
De Blade Nano S2 heeft drie verschillende vliegmodi. De Z modus is ideaal voor beginnende piloten. De helikopter houdt zichzelf recht dankzij self leveling. Daarnaast kun je de maximale rolhoek instellen, zodat het toestel niet te schuin vliegt. Ook wordt het vermogen iets teruggeschroefd. Wil je wel de limieten instellen en genieten van self-leveling, maar niet bezuinigen op het vermogen? Kies dan voor de Stability modus. Ben je een ervaren piloot en wil je geen beperkingen? Dan is de Agility modus de juiste keus.

Lineaire servo’s
Een belangrijke vernieuwing van de Blade Nano S2 zijn de lineaire servo’s. Deze zorgen er namelijk voor dat de helikopter sneller reageert op aanwijzingen via de controller. Er treedt geen lagging op, zodat stunts perfect uitgevoerd kunnen worden.

45C LiPo batterij
De Nano S2 van Blade wordt geleverd met een 45C LiPo batterij. Deze batterij levert een hogere output dan eerdere batterij bij de Nano CP S. Het voordeel hiervan is dat je langer in de lucht kunt blijven en dat er geen grenzen zijn aan de aerobatische stunts in de lucht.

Kant-en-klaar geleverd
De Blade Nano S2 wordt volledig kant-en-klaar geleverd. Alle benodigdheden zitten in de doos en je hoeft geen onderdelen meer te installeren. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de batterij opladen. Opladen kan met de meegeleverde USB-lader. Hierdoor kun je altijd en overal even snel de Blade Nano S2 opladen. U heeft alleen nog een Spektrum zender nodig om te kunnen vliegen!

Specificaties
• Installatietijd: geen
• Vliegtijd: 4 – 5 minuten
• Batterij: 150 mAh 1S 45C LiPo
• Materiaal body: plastic
• Kanalen: 5
• Voltooiingsniveau: BNF
• Gewicht: 32 gram
• Hoogte: 79 mm
• Lengte: 200 mm

Nodig om te voltooien:
6 kanaals Spektrum DSMX/DSM2ฎ zender!

Wat zit er in de doos?
(1) In de fabriek geassembleerde Nano S2 microhelikopter
(1) Spektrum 2,4 GHz DSMX ontvanger
(1) Lipo batterij van 150 mAh 1S
(1) USB LiPo batterijlader
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl