Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Blade 70 S RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

69,99

Model: BLH4200

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

Blade 70 S RTF

Ben jij op zoek naar een indoor helikopter om te leren vliegen? Dan is de Blade 70 S een geweldige keuze. Deze ultra-micro RC helikopter is ideaal om het vliegen onder de knie te krijgen. Dit kant-en-klare model van Blade is de perfecte manier om kennis te maken met radiografisch bestuurbare helikopters. Probeer het zelf!

SAFE technologie
Een belangrijk kenmerk van de Blade 70 S is de SAFE technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de helikopter zelf zijn hoogte kan vasthouden en dat je niet onder een te scherpe hoek komt te vliegen. Hierdoor is het besturen van deze RC helikopter kinderlijk eenvoudig. Daarnaast zorgt SAFE technologie ook voor stabiliteit in de lucht, zodat je niet voortdurend hoeft te corrigeren tijdens het vliegen. Ideaal toch?

Ready-to-fly
De Blade 70 S wordt ready-to-fly geleverd. Je ontvangt naast de helikopter ook een 2,4 GHz controller, een batterij en een oplader. Je hoeft niets meer in elkaar te zetten, het enige dat je nog moet doen is de batterij opladen en vliegen maar. Dat bespaart je weer uren aan sleutelwerk.

Perfect voor indoor
Dankzij het compacte formaat is de Blade 70 S de ideale helikopter voor binnen. Mede dankzij de extreme stabiliteit en de eenvoudige besturing is binnen vliegen geen enkel probleem. Zelfs in kleine kamers.

Weinig onderhoud
Natuurlijk draait het om het vliegen bij de Blade 70 S, maar het is ook wel fijn als je geen uren kwijt bent aan onderhoud. De materialen die voor deze RC helikopter gebruikt zijn, behoeven weinig onderhoud. Daarnaast zijn de lichtgewicht onderdelen eenvoudig te benaderen, mocht er toch reparatie nodig zijn.

Levendige kleuren
De levendige kleuren van de Blade 70 S helpen je om jouw RC helikopter altijd gemakkelijk te herkennen, bijvoorbeeld als je met andere helikopters in de lucht bent. Daarnaast helpen de felle LED indicatoren bij het volgen van je helikopter, bijvoorbeeld als het donker is. Deze indicatoren geven ook aan wanneer de batterij bijna leeg is.

Specificaties
Constructieniveau: ready-to-fly
Vliegtijd: 4 5 minuten
Body materiaal: plastic
Gewicht: 34 gram
Hoogte: 62,5 mm
Lengte: 138,5 mm
Breedte: 43 mm
Niveau: 1
Motortype: geborsteld

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl