E-Flite Blade Theory Type W FPV Equipped BNF Basic Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
E-Flite Blade Theory Type W FPV Equipped BNF Basic
329,99 199,99

Model: BLH03050

Fabrikant: E-Flite

Status: Op voorraad

Omschrijving

Blade Theory Type W FPV Equipped BNF Basic

De FPV Race Wing wint wereldwijd aan populariteit en begint een waar fenomeen te worden. Net zoals bij FPV quad racing, verbindt het de intense actie van First-Person View met een high-performance vliegtuig dat makkelijk te vliegen is. De Blade® Theory™ Type W race wing levert uitstekende prestaties, zo vliegklaar uit de doos. Een krachtige Wing met het ideale formaat voor de groeiende FPV wing racing markt. Zo biedt hij mogelijkheden voor updates en is makkelijk demontabel voor transport.

Volledig geïntegreerde vluchtcomponenten zoals de digitale metalen gear servo’s, AS3X® stabilisatie technologie en SAFE® technologie zorgen voor een solide stabilisatie bij hoge snelheden. De high-output brushless motor werkt met 3- of 4S LiPo accu en is uitermate geschikt voor een wilde vliegstijl. Al deze specificaties zijn verpakt in deze compact airframe, er is ook rekening gehouden voor een Mobius of Legend style HD videocamera, wat u de gelegenheid geeft voor het opnemen van alle actie. De FPV-versie beschikt over een 5.8ghz videotransmitter met frequentiecontrole (regelaar).

Plug in Wings
Een van de leukste futures van de Theory W is dat het super eenvoudig is om te reizen en mee te nemen naar locatie. Dankzij de Plug in wings is dit vliegtuig makkelijk mee te nemen op reis. Dit vliegtuig pas eenvoudig in een backpack, koffer of in een kleine auto. De vleugel is makkelijk te monteren met een duidelijke “CLICK” en binnen luttele seconden klaar om te vliegen.

Flight Camera met OSD
De FPV camera in de Theory W is uitgerust met een OSD die naar wens gepersonaliseerd kan worden. Voeg jouw pilotennaam toe en houdt belangrijke informatie bij tijdens het vliegen. De camera is uitgerust met een breedhoeklens van 2.1 mm waardoor u alle objecten ziet.

200 mW Video zender
De Theory W is uitgerust met de Spektrum 200mW video zender, perfect voor racen en om de wereld van FPV te ontdekken.

Lange vliegtijd
Met een 1300 4S accu, haalt de Theory W tot wel 7 minuten intensief racen of 10 minuten bij normaal gebruik.

Optie voor multiple Hatch (HD READY)
In de doos is een speed hatch en een HD hatch bijgeleverd voor het gebruik van een Legend of Mobius camera. Beide hatches zijn makkelijk te monteren en beschermen alle componenten die aan boord zijn.

Inclusief meerdere stickervellen
Personaliseer uw Theory W met de vier bijgeleverde stickervellen. Maak het vliegtuig helemaal naar uw zin.

Behaal snelheden tot 145 kmh
De 2205-2350kv brushless motor genereert een verbijsterende snelheid en is makkelijk te demonteren voor het eenvoudig upgraden van de motor, dit tussen het vliegen door.

Digitale metalen gear servo
Twee zeer sterken metalen gear servo’s met volledig ingekapseld rolroer die een ongelooflijke trekkracht aankunnen. U hoeft niet bang te zijn dat de servo’s u in de steek laten bij vol gas.

Gebouwd met SAFE™ technologie
SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) technologie is een revolutionaire elektronische vlieg beveiligingssysteem. Met behulp van deze technologie kan iedereen het toestel besturen, zet uw FPV bril op en bestuur eenvoudig voor de eerste keer een FPV Wing. Het vernieuwde stabilisatie modus leert u razendsnel te vliegen met het toegevoegde FPV systeem. Het systeem voorkomt overcompenseren van de wing en geeft een zelfverzekerd gevoel wanneer u door krappe ruimtes vliegt. De agility-modus is afgestemd op de hoogwaardige output motor en het gewicht van het FPV systeem aan boord. Dit maakt het mogelijk om agressief te racen en zelfs milde aerobatics te vliegen.

Uitgerust met SAFE Flight Modus
De Theory W is uitgerust met revolutionaire flight control software (SAFE) van Horizon. Met een simpele switch heeft u altijd controle over uw toestel of u nu veel of weinig ervaring hebt. De Theory W is uitgerust met verschillende flight modus. Dit maakt het vliegtuig geschikt voor beginners en ervaren piloten.
• Launch Mode: biedt self-leveling en bij vol gas stijgt het vliegtuig met 10 graden. Hierdoor is het opstijgen met de Theory W wing een fluitje van een cent, zelf als je de FPV bril (goggles) op hebt. Gooi de wing als een vliegtuig van papier en geef vol gas. SAFE technologie doet de rest. Geen lanceringen meer die eindigen in een crash!
• Intermediate Mode: Geeft de piloot het gevoel van vrijheid tijdens alle hellingshoeken tot 90 graden. Bij 90 graden voorkomt de Theory W zelf dat hij ondersteboven gaat vliegen. In deze modus kunt u leren racen met hoge snelheden zonder een hachelijk moment.
• Experienced Mode: Geeft de piloot de volledige controle over het vliegtuig voor (high speed racing) hoge snelheid racen met alleen de stabilisatie van AS3X.

Benodigdheden om deze set compleet te maken
• Een Full-range 5+ kanaals, multi-functionele zender met spectrum(kristal) 2.4GHz DSMX ® Technologie
• Fat Shark 5.8GHz compatibel FPV Headset en/of FPV Monitor
• 3-4S 1300mAh LiPo accu
• Geschikte LiPo acculader

In de doos:
• (1) Theory Type W FPV uitrusting
• (1) 4 stickervellen met verschillende stijlen
• (2) Canopies, 2 stijlen
• (1) OSD Menu programma
• (1) Camera bevestiging (optioneel)
• (1) Bind stekker
• (1) Handleiding


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl