Blade Blade Zeyrok BNF groen Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Aanbieding
Blade Blade Zeyrok BNF groen
92,99 59,99

Model: BLH7380T2

Fabrikant: Blade

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Blade Zeyrok BNF groen

Er gaat toch niets boven het opwindende en vrije gevoel dat je krijgt tijdens de eerste vlucht met een drone. Dat is de reden dat Blade is gekomen met deze nieuwe drone, de Zeyrok. Door de jarenlange ervaring van Blade, heeft Blade deze Zeyrok ontworpen met de nieuwste technologie waar u veel profijt van zult hebben tijdens het vliegen. Dit is een van de eerste drones met SAFE-technologie. De Zeyrok is klaar om met u veel plezierige vluchten te beleven.

De Blade Zeyrok is de ideale quadcopter voor nieuwe piloten en iedereen die vliegervaring op wil doen. De quadcopter SAFE technologie van Blade zorgt ervoor dat u snel het zelfvertrouwen ontwikkeld om probleemloos met het model te kunnen vliegen. Ook is er een Panic Recovery mode die de drone automatisch weer stabiliseert indien u even de controle verliest. De quadcopter kent meerdere modes van beginner tot expert, en zo is er voor ieder wat wils. De optionele camera pod met landingsgestel (meegeleverd met BLH7360 Zeyrok drone met camera) is verwijderbaar, zodat u zeer snel de quadcopter om kunt bouwen. De drone is zowel geschikt voor binnen- als buitenvluchten.

Long Flight Times
Met de meegeleverde 750mAh LiPo batterij kunt u minimal 10 minuten vliegen. Zijn hoge capaciteit maakt het mogelijk om tijdens de vlucht de camera te laten draaien zonder dat dit impact heeft op de flight time.

LED-lichten
De Zeyrok is uitgerust met opvallende LED-verlichting zodat u zelfs kunt vliegen wanneer het donker is. Daarnaast geeft de LED-verlichting de werking van de camera en de status van de batterij aan. Zo kun je dus al ruim vantevoren zien dat de batterij bijna leeg is!

Verwijderbare landing gear
Zowel de HD-camera als het landingsgestel zijn afneembaar, bij een upgrade van de RTF en BNF uitvoeringen met vervangend onderdeel (BLH7309). Voor een extra bescherming is het langdingsgestel (BLH7302) ook een optie.

Laag onderhoud
De uitermate goed gestroomlijnde rotorsysteem is voorzien van carbon-fiber motorassen en een intern ontwerp zorgen voor een onderhoudsvrije werking van de motoren.

Bind-N-Fly Convenience
Naast de RTF versies met of zonder de HD-camera, is er een Bind-N-Fly® versie die zal werken met een lange lijst van beschikbare 5+ channel multifunctioneel zenders uitgerust met een echte Spektrum ™ 2.4GHz DSMX® technologie.

Features:
- Volledig gemonteerd, u kunt direct gaan vliegen
- Uitgerust met SAFE-technologie
- Ongelooflijke duurzame lichtgewicht behuizing
- Verkrijgbaar in briljante geel of levendige groene kleur
- 750mAh 1S LiPo accu en handige USB-oplader
- Uitgerust met LED-oriëntatieverlichting met status indicatie

Specificaties:
- Bind-N-Fly
- Multi-rotor
- Brushed
- Lengte: 240mm
- Breedte: 220mm
- Gewicht: 122 gram

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl