Carisma GT24 RS 4WD 1/24 Micro Rally RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 143,95
Onze prijs: 139,95

Model: CA80468

Status: Op voorraad

Omschrijving

Carisma GT24 RS 4WD 1/24 Micro Rally RTR

Stap in de wereld van de retro rally auto’s en ga voor de Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR. Dit schaalmodel is geïnspireerd op de klassieke rallytijd van de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. De body van deze auto is een nostalgische terugblik op de klassieke RWD rally pioniers. Maar ook al ziet dit RC-model er klassiek uit, onder de motorkap is de Carisma GT24 uitgerust met de modernste techniek. 4WD aandrijving, een 8000 kV ongeborstelde motor en een uitstekende 2,4 GHz radioverbinding zorgen voor topprestaties.

Brute kracht
Als een echte rallyauto kan een krachtige vermogensbron natuurlijk niet ontbreken bij de Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR. Daarom is het voertuig voorzien van een 8000 kV ongeborstelde motor die wordt aangestuurd door de meegeleverde 7,2 V NiMh Micro Stick batterij met hoog vermogen. Hierdoor verandert dit schaalmodel in een echte raceauto en krijg je het echte rallygevoel mee.

Hoge tractie
Natuurlijk wil je met een rallyauto snel kunnen accelereren of op hoge snelheden door de bochten vliegen. Speciaal daarvoor is de Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR voorzien van high traction Rally Mini Pin banden. Deze banden geven uitstekende grip, zelfs op topsnelheid. Afremmen voor bochten hoeft voortaan niet meer, slippen zal je niet overkomen.

Compact formaat
Eén van de grootste voordelen van de Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR is het compacte formaat. Hierdoor kun je zonder problemen de auto overal mee naartoe nemen en elke locatie veranderen in een echt rallycircuit. Of het nu gaat om je eigen tuin, de woonkamer, een hal of een park buiten, met de Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR kun je overal de strijd met de concurrentie aan.

Ready-to-Race
De Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR is een zogenaamd Ready-To-Race model. Alle belangrijke elektronica wordt meegeleverd en is al zo goed als volledig geïnstalleerd. Hierdoor komt het voertuig vrij compleet uit de doos en hoef je als het ware alleen nog maar de batterij op te laden om de eerste race uit te voeren. Geen ingewikkeld gesleutel of urenlange installatie, maar direct aan de slag. Ideaal toch?

Uitstekende controle
De Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR werkt op de 2,4 GHz frequentie. Hierdoor is er een uitstekende verbinding tussen de afstandsbediening en de receiver, zonder dat je last hebt van interferentie of lagging (vertraging). Iedere aanwijzing die je geeft via de controller, wordt direct opgevolgd, waardoor je de volledige controle over het voertuig hebt. Bij dit voertuig wordt een CTX-2000 2,4 GHz afstandsbediening meegeleverd.

USB-lader inclusief
Het opladen van de batterij van de Carisma GT24 RS Micro Retro Rally Car 1/24 RTR doe je eenvoudig met de meegeleverde USB-lader. Het voordeel hiervan is dat je werkelijk overal ter wereld snel je batterij kunt opladen. Hierdoor verklein je de offtime en kun je sneller weer de weg op om een nieuwe race te beginnen.

Specificaties
 Afstandsbediening: CTX-2000 2,4 GHz
 Motor: 8000 kV ongeborsteld
 Batterij: 7,2 V NiMH Micro Stick Pack
 Banden: high traction Rally Mini Pin
 Oplader: 5V USB, meegeleverd
 Batterijen voor afstandsbediening: 4 x AA, meegeleverd
 Schaal: 1 op 24
 Afwerking: Ready-to-Race

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl