Carrera Lime Star PX Carrera Profi afstandbestuurbare 1/18 auto 2.4Ghz Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

114,95

Model: 370183012

Status: Op voorraad

Omschrijving

Carrera Lime Star PX Carrera Profi afstandbestuurbare 1/18 auto 2.4Ghz

Het kan niet sneller, de Profi RC modellen van Carrera geven de ultieme kick aan snelheidsliefhebbers. Met snelheden tot 50 km/u zijn onze modellen echte hogesnelheidsauto's en werden ontwikkeld door professionals voor professionals.

Alle voertuigen zijn voorzien van 2,4 GHz Digital Proportional-technologie, die de hoogste precisie in stuur- en rijfuncties garandeert. Bovendien zijn, zoals gebruikelijk voor Carrera RC, alle voertuigen 'Ready to Run' en dus onmiddellijk gereed voor hogesnelheidsraces op het asfalt of op de onverharde weg.

Dankzij korte laadtijden van ongeveer 70 minuten en lange looptijden van maximaal 15 minuten zijn de Profi RC modellen bij uitstek geschikt voor extreem snelle actie. De krachtige Li-ion-batterijen zorgen voor de nodige boost en zetten voor jongeren en volwassenen de straten om in een Carrera RC-racebaan.

2,4 GHz zender technologie
Deze versie is uitgevoerd met 2.4Ghz technologie zo heeft de auto een reikwijdte van circa 100 tot 150 meter. Een ander groot voordeel is dat het model niet gestoord kan worden door andere bestuurbare auto's waardoor storing kan optreden. Zo kunt u veilig gebruiken maken van de auto!

Ready to Run
Alles zit in een luxe cadeau verpakking geleverd, u hoeft enkel de auto uit de doos te halen en de accu te laden.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl