Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

Craniac XL5 2WD monster truck RTR 2.4Ghz + NiMH accu en lader Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

239,90

Model: TRX36094-1-BRUIN

Batterijen voor zender:

Omvormer van 12V naar 220V?:

Wheelie bar toevoegen?:

Status: In voorraad winkel en webshop!

Omschrijving

Traxxas Craniac XL5 2WD monster truck RTR 2.4Ghz + NiMH accu en lader

Wordt compleet geleverd met een NiMH iD Power Cell Battery 3000mAh en 4-amp 12Volt lader.


Traxxas heeft een nieuwe monstertruck gelanceerd, de Craniac. Dit two wheel drive schaalmodel (1:10) is special ontworpen voor de liefhebbers van ruig terrein. Met deze monstertruck kunt u probleemloos rijden op elke ondergrond, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de Traxxas Craniac de uitdaging niet zal kunnen overwinnen. De Craniac is gebaseerd op de goedlopende Stampede, waarbij de beste eigenschappen van zijn voorganger behouden zijn gebleven om een nog betere monstertruck te ontwerpen.

Stevigheid en robuustheid
Om uit de voeten te kunnen op diverse ondergronden is het belangrijk dat de Traxxas Craniac robuust en stevig is. Daarom is deze monstertruck uitgevoerd met de meest stevige materialen ooit. Daarnaast is dit model voorzien van waterproof elektronica, zodat u ook in slechte weersomstandigheden, of zelfs door het water, kunt blijven rijden. Doordat de Traxxas Craniac steviger en robuuster dan ooit is, heeft u nu nog langer plezier van uw op afstand bestuurbare monstertruck.

Krachtige motor
Een monstertruck van dit formaat moet natuurlijk voorzien zijn van een krachtige motor. Bij de Traxxas Craniac is dit een Titan 12-turn 550 motor. In combinatie met de Magnum 272 transmissie is de Craniac in staat om snelheden tot bijna 50 kilometer per uur te halen. Een groot voordeel van de motor van deze monstertruck is dat deze automatisch gekoeld wordt door een geïntegreerd koelsysteem. Dit koelsysteem zorgt ervoor dat de motor optimaal blijft presteren onder elke omstandigheden. Daarnaast zorgt de koeling ervoor dat u sneller kunt rijden met de monstertruck en dat de motor langer mee gaat, zowel tijdens het rijden als in het algemeen.

Terra Grove banden
De Traxxas Craniac wordt geleverd met Terra Grove banden. Deze banden zijn gemonteerd op robuuste wielen, zodat er een uitstekende basis ontstaat voor het doorkruisen van de meest woeste landschappen. De Terras Grove van deze monstertruck hebben geen enkele moeite met het overwinnen van stenen, zand, asfalt of andere ondergrond. U hebt altijd de grip die u wenst met de Traxxas Craniac monstertruck.

2,4GHz afstandsbediening
Het besturen van deze monstertruck doet u met de TQ 2,4GHz afstandsbediening. Het grote voordeel van deze afstandsbediening is dat u geen last heeft van vele kanalen of frequenties, u kunt direct uw monstertruck besturen en vooral genieten van het rijden. De afstandsbediening ligt lekker in de hand, zodat u probleemloos de hele dag kunt rijden met uw Traxxas Craniac. Daarnaast heeft de TQ 2,4GHz afstandsbediening een interne antenne die daarmee niet gevoelig is voor beschadigingen.

Snel opladen
Wanneer de accu leeg is, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk weer opladen om weer aan de slag te kunnen met uw monstertruck. Gelukkig is dit geen probleem dankzij de meegeleverde Traxxas 4 Ampère snellader. Deze lader optimaliseert runtime en minimaliseert downtime. De NiMH oplader levert een output van 12 Volt DC, waardoor uw monstertruck razendsnel weer klaar is voor gebruik. Via een handige LED-indicator kunt u te allen tijde de oplaadstatus bekijken. Wanneer deze indicator groen knippert, is de batterij nog aan het opladen. Pas wanneer het lampje niet meer knippert, maar helemaal groen kleurt, is de batterij volledig opgeladen. Piekdetectie zorgt er tegelijkertijd voor dat de batterij van uw monstertruck niet overladen kan worden.

Traxxas Power Cell NiMH batterij
De Traxxas Craniac wordt geleverd met een Traxxas Power Cell NiMH batterij. Met deze batterij geniet u gegarandeerd van de best mogelijke prestaties met uw monstertruck. De Traxxas Power Cell levert namelijk altijd het optimale vermogen en biedt weinig weerstand. Daarnaast worden de instellingen voor opladen door deze slimme batterij automatisch aangepast aan de oplader. Zo kunt u binnen de kortste keren weer naar buiten met uw schaalmodel monstertruck van Traxxas.

Waterproof elektronica
Met de Traxxas E-Maxx introduceerde het populaire modelvoertuigenmerk waterproof elektronica. Inmiddels zijn we een tijdje verder en is de technologie ontwikkeld. Concreet houdt dit in dat de Traxxas Craniac is uitgerust met de best mogelijke waterproof elektronica die er op dit moment beschikbaar is. De XL-5 speed control en de mini receiver zijn voorzien van een waterproof case, waardoor u nu ook op plekken kunt gaan rijden die u niet eerder voor mogelijk hield. Denk bijvoorbeeld aan modderige gebieden of een parcours met plassen. Ook het rijden door de regen of hagel is geen probleem voor de Traxxas Craniac.

Training Mode
De Craniac van Traxxas is bedoeld voor monstertruckliefhebbers van alle leeftijden. Echter, het is goed mogelijk dat het besturen van dit schaalmodel niet in één keer goed gaat. Speciaal voor beginnende bestuurders heeft Traxxas daarom een gepatenteerde ‘Training Mode’ geïntegreerd in de meegeleverde controller. Wanneer u deze stand activeert, wordt het vermogen met 50% gehalveerd, terwijl de remmen wel op dezelfde kracht als altijd blijven werken. Hierdoor kunt u eerst voorzichtig kennismaken met de kracht van de Titan 12T motor. Wanneer u het voertuig volledig onder controle hebt, kunt u eenvoudig terugschakelen naar vol vermogen.

Compleet geleverd
De Traxxas Craniac wordt compleet en kant-en-klaar geleverd. Wanneer u uw monstertruck uit de doos haalt, hoeft u niets meer in elkaar te zetten. Het is alleen een kwestie van de batterij opladen en het voertuig is klaar voor gebruik. Dankzij de slimme batterij en de krachtige oplader is het opladen van de batterij zo gebeurd, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwste aanwinst. Het verwijderen en plaatsen van de batterij is overigens een fluitje van een cent. Dit maakt het opladen nog gemakkelijker dan bij andere schaalmodellen.

Specificaties
Afmetingen: 413 x 241 mm (l x h)
Wielbasis: 270 mm
Gewicht: 1.85 kg
Schokdempers voorkant: Long
Schokdempers achterkant: XXLong
Voorbanden: Terra-Grooved 2,2”
Achterbanden: Terra-Grooved 2,2”
Elektronische Speed Control: XL-5
Motor: Titan 12T 550 (12-turn)
Afstandsbediening: TQ 2,4 GHz
Transmissie: Magnum 272
Materiaal chassis: Composiet Nylon
Topsnelheid: 50 kilometer per uur (afhankelijk van de weersomstandigheden)
Moeilijkheidsgraad: 1
Oplader: Traxxas 4 ampère DC Peak Detecting snellader (inclusief)
Batterij: Traxxas 7-cell NiMH (inclusief)
Batterijen afstandsbediening: 4 AA batterijen (exclusief)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl