Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Cendence afstandsbediening Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.149,00

Model: DJI/Cendence

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Cendence afstandsbediening

Bestel of reserveer direct en krijg als eerste van Nederland geleverd!


Het oorspronkelijk idee van de DJI Cendence afstandsbediening was om de Inspire 2 drone, de Tracktenna en de CrystalSky monitor te combineren als één geheel. Inmiddels is de Cendence ook gewoon los verkrijgbaar, maar het modulaire design is nog wel terug te zien. Daarom werkt dit apparaat verreweg het beste met de Inspire 2 drone. Echter, ook voor andere toestellen van DJI kunt u gewoon gebruik maken van de DJI Cendence. De afstandsbediening is ontwikkeld om de algehele controle over uw drone te verhogen. De controller beschikt over vijf analoge kanalen en maar liefst 10 knoppen die volledig naar uw wensen zijn in te stellen. Ook handig is de mogelijkheid om de antennes te verwisselen. Gebruik een antenne met een groot bereik, wanneer u ook vanaf grote hoogte beelden wilt streamen via DJI Lightbridge. Bent u niet van plan om hoog te vliegen met uw drone, dan volstaat een antenne met een kleiner bereik.

Bestuur de drone en de camera
Met de DJI Cendence afstandsbediening bestuurt u niet alleen de drone, maar tegelijkertijd ook de camera. Gebruik de twee knoppen aan de voorkant om de gimbal juist in te stellen, de vlieginstellingen aan te passen en om real-time de camera aan te sturen. Snel een aantal camera-instellingen wijzigen? Gebruik één van de snelkoppelingen of sla veelgestelde instellingen op. Met de afstandsbediening bedient u net zo makkelijk de sluitersnelheid, de ISO-waarden van de camera of hoeveel de gimball naar de zijkant moet gaan. Het fijne van de 10 knoppen op het apparaat is dat u onder elke knop de door u gewenste actie kunt instellen. Zelfs een home point resetknop is in te stellen. Druk eenmaal op deze knop en de drone vliegt automatisch terug naar het punt van opstijgen.

Combineren met de CrystalSky monitor
Dankzij het modulaire design is de DJI Cendence afstandsbediening eenvoudig te koppelen aan andere DJI-apparatuur. Bijvoorbeeld aan de CrystalSky monitor. Hiervoor gebruikt u de Cendence Monitor Mounting bracket. Een groot voordeel van de Cendence is dat vrijwel alle onderdelen, waaronder de antennes, brackets en de batterij, eenvoudig af te koppelen zijn. Dat biedt mogelijkheden om de hardware naar wens te upgraden. Op deze manier maakt u de Cendence geschikt voor elke DJI-drone.

Master of slave
Voor professionele gelegenheden zou het ideaal zijn om een controller volledig toe te wijzen aan het besturen van uw drone en de andere afstandsbediening te gebruiken voor het besturen van de camera. Met de DJI Cendence is dit geen probleem. De DJI Cendence kan ingesteld worden als master of slave van de DJI Inspire 2 controller of elke andere Cendence afstandsbediening. Zo houdt u de besturing van de camera en de drone gescheiden voor optimale controle.

Connectiviteit
De SDI- en HDMI-poorten van de DJI Cendence ondersteunen het streamen van beelden in hoge kwaliteit (1080i50 en 720p60). Wilt u er zeker van zijn dat beelden zonder problemen worden doorgestuurd van de camera naar de grond? Gebruik dan de Tracktenna via de CAN-poort. Deze antenne zorgt voor stabiele langeafstandstransmissies op zowel de 2,4 als de 5,8 GHz frequentieband. In combinatie met de Inspire 2 haalt de Tracktenna een maximale transmissiesnelheid van 10 Mbps (binnen 2 kilometer). De DJI Cendence beschikt verder over een USB A-poort voor het aansluiten van andere mobiele apparaten.

Batterijsysteem
De DJI Cendence maakt het gebruik van dezelfde batterijen als de CrystalSky monitor. Hierdoor zijn batterijen eenvoudig uit te wisselen. Raakt de batterij leeg? Verwissel deze eenvoudig of laadt de batterij in het apparaat op via de laadpoort.

Uitbreidbaar met accessoires
De Cendence afstandsbediening van DJI is uitbreidbaar met meerdere accessoires om het gebruiksgemak te vergroten. De Cendence Support Rig is de ideale ondersteuning om de controller langere tijd vast te houden. De Support Rig ondervangt namelijk een deel van het gewicht. Wilt u er zeker van zijn dat er geen stof verdwijnt tussen de twee pookjes? Kies dan voor de Control Stick Covers. In plaats van de CrystalSky monitor uw eigen smartphone of tablet koppelen aan de DJI Cendence? Hiervoor heeft u de Interchangeable Mobile Device Holder nodig.

Compatibiliteit
De DJI Cendence controller is op dit moment compatibel met de DJI Inspire 2 en alle drones uit de Matrice 200 serie. Naar verwachting wordt de compatibiliteit op korte termijn uitgebreid met meer modellen van DJI.

Specificaties
• Model: GL800A
• Frequentie: 2,4 GHz (2.400 - 2.483) & 5,8 GHz (5.725 – 5.825 GHz)
• Maximale transmissieafstand: 7 kilometer, zowel op de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentieband
• Voeding: Intelligent Battery (type: WB37, 4920 mAh, 7.6 V)
• Intelligent Battery: 4923 mAh LiPo
• Oplader: DJI oplader
• Outputvermogen: 20 W (verbonden met de DJI CS550 monitor), 12 W (zonder verbonden te zijn met de CS550 monitor)
• Video out poorten: USB, HDMI, SDI
• USB voedingsvermogen: 1 A, 5.2 V (iOS), 1.5 A, 5.2 V (Android)
• Dual User capabiliteit: host en slave
• Oplaadtijd: 2 uur en 24 minuten (met een 180 W oplader)
• Batterijduur: 4 uur (in mastermodus, zonder verbonden te zijn met de monitor)
• Gewicht: 1041 gram

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl