Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI CrystalSky 7.85 Inch Ultra Brightness Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.149,00

Model: CrystalSky/7.85/ULTRA

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI CrystalSky 7.85 Inch Ultra Brightness

In verband met productie problemen is dit scherm helaas niet beschikbaar vanuit DJI. Zodra we meer weten, zullen we dit direct online vermelden.


Maakt u spectaculaire beelden met uw drone, maar heeft u geen passend beeldscherm om deze beelden te bekijken? Dat is natuurlijk eeuwig zonde, maar het hoeft niet langer een probleem te zijn. DJI presenteert met trots de CrystalSky monitor. Dit ultraheldere scherm is ideaal voor het bekijken van hogeresolutiebeelden in de buitenlucht. Zelfs in het meest heldere zonlicht is het scherm uitstekend af te lezen. En ideaal, de DJI CrystalSky werkt uitstekend samen met de DJI Go app, waarmee u vanaf de grond de camera ook nog eens kunt besturen.

Ultrahelder
Een groot probleem van veel moderne schermen is dat deze in fel zonlicht slecht zijn af te lezen. Dat heeft DJI opgelost met het CrystalSky scherm. Het scherm heeft een helderheid van 2000 cd/m2, wat inhoudt dat het tot wel 4x helderder is dan de standaard smartphone- en tabletschermen. On-screen details zijn extreem helder en scherp en kleuren worden levendig weergegeven, wat resulteert in hoge beeldkwaliteit. De speciale Sunlight Readability Enhancement modus is ideaal voor de meest felle lichtomstandigheden. Real-time beelden worden dan zo omgezet dat u ook in deze omstandigheden de beelden uitstekend kunt bekijken.

Vloeiende beeldweergave
Bij veel smartpones en tablets is het real-time bekijken van video’s een probleem. Dit komt doordat de video’s gedecodeerd moeten worden door uw apparaat. De rekenkracht die hiervoor nodig is, schiet bij veel apparaten tekort. Niet bij de DJI CrystalSky monitor. Unieke decodingstechnologie zorgt voor vloeiende beeldweergave op elk moment. Geen vertraging (latency), vloeiende beeldweergave en geen korreligheid. Dat is toch precies wat u wilt wanneer u met uw drone spectaculaire luchtbeelden opneemt? Dit geeft u tevens de mogelijkheid om beter te beoordelen of de opgenomen beelden precies aansluiten bij uw wensen.

Vernieuwd systeem
De DJI CrystalSky draait op een vernieuwd systeem, waardoor onnodige Android apps en andere overbodige services niet langer aanwezig zijn. Daarnaast is het besturingssysteem beter bestand tegen virussen en junksoftware. Hierdoor is de werking van het scherm te allen tijde gegarandeerd. Standaard is de DJI Go app geïnstalleerd. Met deze app kunt u gemakkelijk vanaf de grond de droneparameters in de gaten houden en aanpassen, de camera besturen en beelden terugkijken. Wanneer u offline kaarten gebruikt binnen de DJI Go app kunt u zelfs zonder mobiele verbinding zien waar de drone heen gaat.

Voeding
Het CrystalSky beeldscherm van DJI wordt gevoed door een krachtige tweecel 4920 mAh batterij. Hierdoor gaat het scherm vele malen langer mee dan vergelijkbare mobiele apparaten. De batterij kan snel worden opgeladen, zelfs onder koude weersomstandigheden. Op één batterijlading gaat de DJI CrystalSky ongeveer 5 uur mee bij gemiddeld gebruik. Bij intensief gebruik is dit 4 uur, bij rustig gebruik ongeveer 6 uur.

SD-kaartsloten
De DJI CrystalSky is voorzien van twee Micro SD-kaartsloten, zodat beelden ook extern kunnen worden opgeslagen en direct kunnen worden teruggekeken. De geheugenkaarten gebruikt u tevens als back-up voor opgenomen beelden. In de DJI Go app kunt u de beelden vervolgens direct bewerken en bijvoorbeeld delen met social media. Ideaal is dat de DJI CrystalSky zowel H.264 als H.265 compressie ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk om beelden terug te kijken met zowel 30 frames per seconde als 60 frames per seconde. Liever video kijken op een televisiescherm? Gebruik dan de HDMI-poort.

Connectiviteit
Dit vernieuwde apparaat van DJI heeft vele connectiviteitsmogelijkheden. De HDMI-poort maakt het mogelijk om 4K-video’s te laten zien op virtual reality brillen of andere beeldschermen. Daarnaast is de CrystalSky uitgerust met dual band WiFi, zodat u altijd en overal het scherm aan eht internet kunt hangen. Als dit het geval is, krijgt u toegang tot systeemupgrades, livestreaming, het delen van foto’s en video’s en het synchroniseren van data. Geen WiFi? Ook via 4G dongels kunt u de DJI CrystalSky van internet voorzien. Het apparaat verbinden met andere devices? Gebruik daarvoor de Micro USB en USB-C poorten.

Ontworpen voor extreme temperaturen
De DJI CrystalSky werkt zelfs onder extreme omstandigheden. In tegenstelling tot veel andere tablets of smartphones, werkt de CrystalSky tussen de -20 en 40 graden Celsius. Het interne koelingssysteem zorgt ervoor dat het scherm uitstekend blijft werken. Zo kunt u de DJI CrystalSky gemakkelijk overal ter wereld gebruiken.

Compatibiliteit
De compatibiliteit van de DJI CrystalSky is uitgebreid. Verbind de monitor eenvoudig met de Inspire serie, de Phantom 4 serie, de Phantom 3 serie (Phantom 3 Professional en Advanced), de Matrice serie en de Osmo serie (behalve de Osmo Mobile). Verbinden doet u via WiFi of via de USB-poort, afhankelijk van het te koppelen apparaat. Ook is het mogelijk om de Cendence afstandsbediening te verbinden met de CrystalSky, zonder dat u daarvoor een extra beugel nodig heeft.

Specificaties
• Display: Multi-touch met IPS technologie
• Resolutie: 2048 x 1536p
• Helderheid: maximaal 2000 cd/m2
• Besturingssysteem: Android
• App: DJI Go, DJI Go 4, DJI Pilot
• Geheugen: maximaal 128GB+ RAM 4GB
• Aansluitingen: HDMI, MicroSD kaartslots, Micro-USB en USB-C
• Connectiviteit: WiFi: 2,4 & 5 GHz (802.11a), 4G dongelondersteuning
• GPS/Glonass
• Ingebouwde batterij: 980 mAh, 3.7V
• Externe batterij: 4920 mAh, 7.6V
• 4K video decoding: H.264 4K 30 frames per seconde / H.265 4K 60 frames per seconde
• Afmetingen: 208,6 x 147,8 x 34,75 mm

Bevestig uw DJI CrystalSky veilig op uw controller met CrystalSky Remote Controller Mounting Bracket. Klik hier.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl