Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Goggles Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 549,00
Onze prijs: 399,00

Model: DJI-GOG-01

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Goggles

Bestel nu ook de DJI Goggles Waterproof Case €89.90 (Klik hier)
Bestel nu ook de DJI Goggles Storage Bag 37x29x10 cm €49.90 (Klik hier)

Hoe gaaf is het als u via een virtual reality bril in first person met uw drone mee kunt vliegen? Dus live de beelden van uw camera bekijken alsof u zelf in de drone zit als passagier? Dat kan vanaf nu met de DJI Goggles, de eerste virtual reality bril van het dronemerk. De DJI Goggles combineert twee schermen van topkwaliteit, een sterke draadloze verbinding tussen de drone en de bril en de mogelijkheid om live foto’s en video’s vast te leggen. En omdat er ook nog eens Intelligent Flight modi zijn ingebouwd, krijgt vliegen met een drone een geheel nieuwe dimensie. Probeer het nu zelf!

Twee resoluties
De DJI Goggles werkt met twee resoluties. Bekijk de beelden van uw drone met 720p (60 frames per seconde) of kies voor het nog betere 1080p (30 fps, HD). Daarbij is de latency waanzinnig laag met 110 ms. Dat betekent dat er nauwelijks vertraging zit tussen de beelden die worden opgenomen en de beelden die u te zien krijgt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de DJI OcuSync draadloze transmissietechnologie. Deze technologie maakt het zelfs mogelijk om tot wel 4 DJI Goggles tegelijkertijd op uw drone aan te sluiten. Zo kunnen meerdere mensen tegelijk genieten van de spectaculaire beelden. DJI Goggles zorgt voor een nieuwe ervaring op elk evenement.

Uitstekende schermen
De ingebouwde schermen in de DJI Goggles zijn van uitstekende kwaliteit. De schermen hebben een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. In sommige gevallen wordt er teruggeschakeld naar 1280 x 1440, zodat u blijft genieten van uitzonderlijk goede kwaliteit. En kijkt u in een 16:9 beeldverhouding? Dan worden de randen netjes afgesneden zodat het beeld te allen tijde uitstekend blijft.

Geen korreligheid
Wanneer u beelden in hoge resolutie bekijkt op een digitaal scherm, treedt er wel eens korreligheid op. Dit kan komen omdat de beeldverbinding niet stabiel is of omdat het aantal pixels niet gevuld kan worden door het scherm. Met de DJI Goggles heeft u hier geen last van. Het scherm neemt de pixels samen, zodat u altijd een prachtig samenhangend beeld krijgt.

Optisch design
De DJI Goggles heeft een bijzonder ontwerp om het mogelijk te maken op elk oog in Full HD te kijken. Een zogenaamde beam splitter zorgt ervoor dat u op beide ogen topbeelden te zien krijgt, zonder dat er overlap van beelden optreedt. In plaats daarvan is het beeld aanvullend, precies zoals u zonder bril zou zien. Gebruikt u een lens met een hoge kijkhoek? Dan wordt er per oog een maximaal kijkveld van 85 graden gebruikt voor maximaal kijkgenot.

Head tracking flight modus
Uniek aan de DJI Goggles is de head tracking flight modus. In deze modus kunt u namelijk met de virtual reality bril zowel de drone als de camera besturen. Leun met uw hoofd naar links en rechts om de drone die kant op te sturen. Een simpel knikje omhoog geeft de drone het signaal om te stoppen met het navigeren in de gekozen richting. Alleen de gimbal besturen met uw hoofdbewegingen? Schakel dan de Head Tracking gimbal modus in.

Functionaliteiten zijkant Goggles
Aan de zijkant van de DJI Goggles heeft u verschillende besturingsmogelijkheden. Via het touchpad kunt u door het menu navigeren en een keuze maken. Aan de zijkant vindt u ook de power button van het apparaat. Wilt u overige functies aansturen, waaronder focus, klik dan op de functieknoppen, eveneens aan de zijkant te vinden.

Intelligent Flight modi
Net als bij de meeste drones van DJI, vindt u ook bij de DJI Goggles verschillende intelligente vliegmodi. Neem bijvoorbeeld de Fixed-Wing modus. In deze modus gaat de drone niet naar links en naar rechts, maar vliegt hij rechtdoor. Het bijzondere is echter dat er voldoende bewegingen worden gemaakt om een echt vliegtuiggevoel te creëren. Combineer dit met de geavanceerde Head Tracking modus en de vliegervaring is compleet. Wilt u deze twee vliegmodi combineren in complexe omgevingen? Dan is de AR-trajectvoorstelling een handig hulpmiddel. Obstakels worden daarmee automatisch ontweken. Andere intelligente vliegmodi zijn Terrain Follow, ActiveTrack, TapFly, Cinematic modus en Tripod modus. Vooral TapFly is interessant voor beginnende piloten.

Comfortabel en flexibel
Een virtual reality bril is natuurlijk mooi, maar zit deze ook lekker voor langere tijd? Bij de DJI Goggles is dit het geval. DJI heeft goed gekeken naar het meest comfortabelen en flexibele ontwerp. De hoofdband is flexibel, weegt weinig en is geschikt voor elk hoofd. Er wordt nauwelijks druk uitgeoefend op het hoofd en ook voor mensen die normaal gesproken een bril dragen, zit de DJI Goggles uitstekend. Het kijkgedeelte van de DJI Goggles kan tevens worden ingeklapt om het zicht op de echte wereld niet uit het oog te verliezen. Het inklappen is ook ideaal wanneer u het apparaat veilig wilt vervoeren.

Verbindingsmogelijkheden
De DJI Goggles heeft diverse verbindingsmogelijkheden om samen te werken met andere DJI-apparatuur. Verbind bijvoorbeeld de Phantom 4 drones of de Inspire 2 via de Micro USB-poort om toegang te krijgen tot trackingfuncties of head tracking. Via deze poort kunt u ook firmware upgrades downloaden. Wilt u eerder opgenomen video’s van uw drone bekijken via de DJI Goggles? Plaats de micro-SD kaart in het kaartslot en start met kijken. De DJI Goggles heeft ook een HDMI-aansluiting waarmee u eerdere video’s van uw drones kunt bekijken. Ook andere videofragmenten kunt u hiermee eenvoudig terugzien. En dankzij de headphonejack hoort u ook het geluid dat bij de video’s hoort.

Specificaties
• Gewicht: DJI Goggles: 495 gram, hoofdband: 500 gram
• Afmetingen: DJI Goggles: 195 x 155 x 110 mm, hoofdband: 255 x 205 x 92 mm
• FOV: 85 graden (op één scherm)
• Schermafmetingen: 2x 5”
• Maximale transmissieafstand: zelfde als aangesloten drone
• Video downlink resolutie: 1080p met 30 frames per seconde, 720p met 60 frames per seconde, 720p met 30 frames per seconde
• Video downlink latency: 110 ms (Mavic Pro), 140 ms (Inspire 2+ X5S), 150 ms (Phantom 4), 190 ms (Inspire 2+ X4S)
• Capaciteit batterij: 9440 mAh
• Batterijduur: 6 uur
• Interfaces: Micro USB, 3,5mm audio jack, HDMI (type-D), micro SD
• Sensoren: gyroscoop, accelerometer en nabijheidssensor
• Oplader: input: 100-240 VAC, 50/60 Hz, 0,5A, output: 5V, 3A ; 9V, 2A ; 12V, 1,5A

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl