DJI Inspire 2 Premium Combo Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

7.098,00

Model: INSP2-RTF-COMBO

4K SD-kaart toevoegen?:

Extra Inspire 2 - TB50 batterij?:

Extra Inspire 2 - zender?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Inspire 2 Premium Combo

Deze set wordt compleet geleverd met onder andere een DJI Inspire 2, DJI Zenmuse X5S, CinemaDNG en Apple ProRes licentie sleutels.


Natuurlijk kunt u een gebruikte DJI Phantom 1, 2, 3, 4 en DJI Inspire 1 (of andere drone) gewoon bij ons inruilen. U mag dan foto's en informatie sturen naar jasper@toemen.nl

De DJI Inspire 2 is de opvolger van de Inspire 1. Deze nieuwe drone kan alles wat zijn voorganger ook kan, maar dan nog beter. Een betere processor en camera zorgen er samen voor dat u voortaan kunt opnemen in 5,2 K resolutie. Uw beelden slaat u op in CinemaDNG RAW, Apple ProRES of andere extreem hoge resoluties. Daarnaast geniet u van een lange vliegtijd en topsnelheden die maar weinig andere drones kunnen benaderen. En bent u een beginnende piloot? Dan vliegt u gewoon op de automatische piloot zodat u rustig kunt wennen aan de DJI Inspire 2.

Beeldkwaliteit
Deze drone van DJI is ontworpen voor het maken van spectaculaire luchtfoto’s en –video’s. Het nieuw ontwikkelde CineCore 2.0 processorsysteem zorgt ervoor dat uw beelden in maar liefst 5,2 K resolutie kunnen worden opgenomen in de best mogelijke bestandsformaten. CineCore 2.0 is ingebouwd in de neus van uw drone en werkt feilloos samen met elke camera die u aansluit via de dedicated port op de gimbal.

Efficiënter werken
Doordat de DJI Inspire 2 in staat is om beelden in CinemaDNG en Apple ProRes formaat op te nemen, kunt u achteraf efficiënter werken. Beide bestandsformaten zijn uitstekend geschikt voor het nabewerken van uw video’s. Ook FAT32 en exFAT bestanden worden ondersteund, zodat u razendsnel beelden kunt kopiëren vanaf de CINESSD, zonder dat u daar extra software voor nodig heeft.

Sensoren
De DJI Inspire 2 is uitgerust met diverse visionsystemen die ervoor waken dat u obstakels raakt. De sensoren detecteren obstakels tot op een afstand van 30 meter. Tot een snelheid van 54 kilometer per uur kunt u volledig veilig vliegen, omdat er dan altijd voldoende tijd is om een obstakel te ontwijken. Sensoren aan de onderzijde van deze DJI drone kunnen obstakels detecteren tot op een hoogte van 5 meter, zodat u ook in kleine ruimtes kunt vliegen zonder problemen.

Spotlight Pro
Het opnemen van spectaculaire luchtbeelden wordt nog gemakkelijker met de Spotlight Pro technologie. Normaal gesproken was het lastig om de drone te besturen en tegelijkertijd beelden op te nemen. Met Spotlight Pro is er niet langer een tweede persoon nodig. Met speciale algoritmen kunt u eenvoudig de DJI Inspire 2 laten focussen op een bepaald object. Vervolgens kunt u, ongeacht in welke richting u vliegt, beelden van dat object opnemen dankzij de dedicated cameraoperator. Zodra de gimbal aan het einde van zijn draaicirkel dreigt te komen, draait de Inspire 2 drone automatisch mee, zodat u geen seconde mist.

Quick Mode en Composition Mode
Met de DJI Inspire 2 kunt u beelden opnemen op 2 manieren: in de Quick Mode of in de Composition Mode. In de Quick Mode selecteert u een object en de drone begint direct met tracking. In de Composition Mode selecteert u een object en een bepaald trackinggebied. Zodra het object dit gebied binnenkomt, gaat de camera met 1 druk op de knop opnemen. Op deze manier kunt u een mooie compositie samenstellen en filmen zodra uw object het compositiegebied binnengaat.

Intelligente vliegmodi
Uniek aan de DJI Inspire 2 is de grote hoeveelheid aan intelligente vliegmodi. Wanneer u kiest voor Point of Interest of Waypoint vliegt de drone automatisch naar het door u ingestelde punt. Daarnaast is de Inspire 2 uitgerust met een Smart Return to Home functie. Tijdens het vliegen maakt de drone automatisch een real-time map met zijn vliegroute. Wanneer het radiosignaal tussen de drone en de afstandsbediening verbroken wordt of wanneer u zelf niet wilt terugvliegen, keert de DJI Inspire 2 automatisch terug naar zijn beginpunt.

TapFly en ActiveTrack
Naast intelligente vliegmodi, biedt de Inspire 2 ook hulpmiddelen om betere beelden te schieten. TapFly werkt met de 2-assige onboard FPV camera. Deze camera zorgt voor een separaat beeld van de maincamera. Kies een locatie waar u heen wilt vliegen en de TapFly camera zorgt ervoor dat de drone hierheen gaat. Ondertussen kan de maincamera gewoon beelden blijven opnemen. ActiveTrack helpt daarnaast bij het herkennen van objecten. Dit kunnen mensen zijn, maar ook auto’s, boten of andere voer- en vaartuigen. Zo wordt focussen op een bepaald object nog makkelijker en maakt u mooiere luchtfoto’s en –video’s.

DJI Lightbridge
De DJI Inspire 2 is uitgerust met een nieuwe update van DJI Lightbridge. Deze videotransmissietechnologie zorgt ervoor dat u tot op een afstand van 7 kilometer de beelden van de camera kunt ontvangen. Dit is handig voor het live streamen van beelden, maar ook voor het bepalen van uw route met behulp van de FPV view. Tevens kunt u kiezen tussen de 2,4 en de 5,8 GHz frequentie, voor een stabieler signaal.

Vliegperformance
Deze nieuwe drone van DJI heeft een topsnelheid van 108 kilometer per uur. De DJI Inspire 2 kan opstijgen met een snelheid van 6 meter per seconde en dalen kan met een maximale snelheid van 9 meter per seconde. Uniek is de acceleratie, in slechts 4 seconde vliegt u met 80 kilometer per uur. Met deze drone kunt u tot wel 5000 meter boven zeeniveau vliegen, mits u de optionele dedicated propellers installeert. Ook vliegen in extreme temperaturen is mogelijk, wanneer u zelfverwarmende intelligente batterijen in de drone plaatst.

Verbeterde betrouwbaarheid
Met de DJI Inspire 2 kunt u er zeker van zijn dat u veilig en stabiel kunt blijven vliegen gedurende wel 27 minuten. Intelligente technologie- en beheersystemen zorgen hiervoor. De sensoren voorkomen ongelukken met obstakels, het flight control system houdt in de gaten dat u altijd de juiste vlieggegevens ontvangt en waarschuwingssystemen en Smart Return helpen bij het terugkomen van uw drone.

Specificaties
• Gewicht: 3290 gram
• Maximaal opstijggewicht: 4000 gram
• Vliegtijd: circa 27 minuten
• Maximale vlieghoek: 40 graden
• Opstijgsnelheid: 6 meter per seconde
• Daalsnelheid: 9 meter per seconde
• Maximale vliegsnelheid: 108 kilometer per uur
• Pannen gimbal: 320 graden
• Roll gimbal: 20 graden
• Pitch gimball: -130 tot 40 graden
• Obstakelherkenning: tot 40 meter
• Frequenties afstandsbediening: 2,4 GHz en 5,7 – 5,8 GHz
• Batterij afstandsbediening: 6000 mAh 2S LiPo, op te laden via USB
• Batterij drone: LiPo 6S
• Capaciteit batterij: 4280 mAh

Onderdelen nodig van de DJI Inspire 2?
- (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl