DJI Inspire 1 RAW Dual Remote Dit product wordt voor €2,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Adviesprijs: 6.999,00
Onze prijs: 6.199,00

Model: INSP1-RAW

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Inspire 1 RAW Dual Remote

Met de DJI Inspire 1 drone kon u al fantastische luchtfoto's en -video's opnemen, maar met de DJI Inspire 1 RAW brengt het dronemerk luchtbeelden schieten naar een nieuwe dimensie. Met deze nieuwste drone is het mogelijk om beelden op te nemen in RAW formaat. Dit is het formaat dat normaal gesproken ook wordt gebruikt in geavanceerde spiegelreflexcamera's. Het voordeel van het opnemen van RAW beelden is dat u na het opnemen de beelden vanaf de basis kunt bewerken. De camera zelf zorgt niet voor compressie of correcties op de beelden, u bent vanaf vandaag zelf de fotograaf.

Zenmuse X5R camera
De DJI Inspire 1 RAW is voorzien van de Zenmuse X5R camera. Het is de eerste camera ter wereld die in staat is om met een 4/3 lens probleemloos 4K video's op te nemen in RAW formaat. Het aantal frames per seconde is maximaal 30 en u geniet van een snelle bitrate van 2,4Gbps (gemiddeld 1,7Gbps). Foto's en video's worden dankzij deze camera nog professioneler zodat u op hoge kwaliteit verslag kunt doen van uw evenement. Naast 4K video zorgt deze camera namelijk voor verbluffende 16MP foto's die dankzij de MFT sensor voorzien zijn van zeer veel details. En om alles stabiel op te nemen beschikt de DJI Inspire 1 RAW over een 3-assige gimbal met stabilisatie.

Weinig compressie
De Zenmuse X5R camera neemt de 'rauwe' beelden op. Dat wil zeggen, de 4K RAW video's en 16MP foto's worden niet direct na het opnemen al gecomprimeerd of bewerkt. Hierdoor blijven de details van uw beelden keurig bewaard en kunt u daarna zelf aan de slag om het ideale beeld te creëren. U houdt dus de touwtjes in handen.

Revolutionaire sensor
Voor sensors in camera's geldt: hoe groter de sensor, hoe meer licht erop kan vallen. En hoe meer licht, hoe realistischer de beelden. Daarom is de Zenmuse X5R zo'n unieke camera voor een drone. Het is de eerste camera met een 4/3 sensor en een enorm ISO-bereik van 100 tot 25600. Deze combinatie zorgt ervoor dat de camera zowel bij veel als bij weinig licht heldere beelden opneemt. Daarnaast heeft u nauwelijks last van ruis op uw beelden, worden de kleuren realistisch weergegeven en maakt u composities die normaal gesproken alleen aan professionele spiegelreflexcamera's voorbehouden zijn.

Gemaakt voor in de lucht
De DJI Inspire 1 RAW is een drone die helemaal voor de Zenmuse X5R camera is ontwikkeld. Hierdoor verloopt de samenwerking vlekkeloos en maakt u de mooiste beelden. De camera is volledig compatibel met de drone en kan 360 graden ronddraaien. Het maakt dus niet langer uit in welke richting u vliegt om beelden te kunnen opnemen. De camera stuurt u eenvoudig aan met de dual controller ondersteuning die bij de afstandsbediening van de DJI Inspire 1 hoort. Wanneer u eenmaal beelden heeft gemaakt met de Zenmuse X5R zult u nooit meer iets anders willen.

Complete controle
Natuurlijk wilt u zelf zoveel mogelijk de controle houden wanneer u met een drone gaat vliegen en wanneer u vervolgens luchtbeelden gaat opnemen. Gelukkig kan dat ook met de Zenmuse X5R. Via de DJI app bestuurt u de camera gewoon met uw smartphone. Klik één keer op het scherm en de camera kiest een focuspunt. Natuurlijk kunt u via de app handmatig of automatisch scherpstellen, de witbalans aanpassen of de sluitertijd veranderen. Met de app heeft u de volledige controle over de camera en maakt u vanzelfsprekend het shot wat u wilt.

RAW resolutie
Niet eerder maakte u zulke heldere beelden als met de Zenmuse X5R camera in combinatie met de DJI Inspire 1 RAW. De maximale videoresolutie van deze camera is 4K (3840 x 2160) met 40 frames per seconde. Elk beeld kan apart worden opgeslagen als RAW bestand zodat u per beeld bewerkingen kunt toepassen. Dankzij de hoge bitrate van 2,4Gbps worden alle beelden vloeiend opgenomen en heeft u geen last van haperingen bij het terugkijken van uw video. Voor het afspelen van de 4K-beelden heeft u wel een compatibele televisie of computer nodig.

Grote MFT sensor
Voor het maken van foto's is de Zenmuse X5R uitgerust met een grote MFT sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de 16MP beelden worden opgenomen met de hoogst mogelijke mate aan details. De camera kan foto's opslaan in zowel JPEG als RAW, u beslist. De Zenmuse X5R camera heeft tot wel 25% pixels dan de originele Inspire 1 camera, waardoor u geniet van nog meer details. Een voordeel van deze camera is dat u ook de mogelijkheid heeft om op te nemen in P/S/A/M modus. Hierdoor stelt u de camera helemaal naar wens in voor het best mogelijke resultaat.

Uitstekende stabilisatie
Wanneer u met de DJI Inspire 1 RAW gaat vliegen, wilt u zich niet druk hoeven te maken over de stabiliteit van het opnemen van uw beelden. Daarom is deze nieuwe DJI drone-camera combinatie voorzien van een stevige 3-assige gimbal met DJI stabilisatietechniek. Deze innovatieve techniek zorgt ervoor dat video's en foto's probleemloos opgenomen worden, ook al werken de weerscondities niet mee. Zelfs bij timelapse video's of een gewone lange video merkt u nauwelijks beweging op de beelden.

DJI Go App
Voor optimaal gebruik van de DJI Inspire 1 RAW en de Zenmuse X5R camera downloadt u de gratis DJI Go App. Met deze app kunt u niet allerlei vluchtgegevens over uw drone inzien, maar ook grotendeels de camera besturen. Laat de camera ronddraaien, kies de sluitertijd, pas de witbalans aan en druk af. Ideaal aan de DJI Go App is dat u de beelden ook op uw smartphone kunt bekijken en dus direct het resultaat van uw foto of video kunt bekijken.

Verbeterde elektronica
De Zenmuse X5R camera is in gewicht wat zwaarder dan de originele camera van de DJI Inspire 1. Daarom is de drone nu voorzien van verbeterde elektronica, waaronder een krachtigere motor en geavanceerde Electronic Speed Controllers om de drone hetzelfde of zelfs nog beter te laten presteren in de lucht.

Specificaties
* Gewicht: 3453 gram
* Opstijgsnelheid: 5 meter per seconde
* Daalsnelheid: 4 meter per seconde
* Maximale snelheid: 18 meter per seconde
* Vliegtijd: 15 minuten
* Camera: Zenmuse X5R
* Maximale videoresolutie: 4K (4096 x 2160) met 24 / 25 frames per seconde
* Maximale fotoresolutie: 16 MP
* 3- assige Gimbal
* Afstandsbediening: C1
* Inclusief DJI oplader en batterij
* Batterijcapaciteit: 4500 mAh
* Batterijtype: LiPo 6S High Voltage
* Werkt met de DJI Go App voor Android 4.1.2 of later & iOS 8.0 of later

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl