Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Mavic Air
Geschreven door Sjak op 04 juli 2018 | Waardering: TEXT_OF_5_STARS_IMG

DJI Mavic Air
Plus punten:
- Compact
- Beeldkwaliteit voor deze prijscategorie is top
- BEREIK (In het begin was dit een groot probleem maar nu NIET MEER, lees verder in de review!)

Min punten:
Het enige min punt wat ik heb is dat wanneer je de DJIgoggles wilt gebruiken dit met een kabel moet verbinden met je remote ipv draadloos via Ocusync zoals op de Mavic Pro. Je kan met de Mavic Air alleen beeld ontvangen via de telefoon of tablet op de remote of via de DJIgoggles. Het is helaas niet mogelijk om het beeld via de telefoon en DJIgoggles te laten zien.


Ik heb de drone nu al vanaf het begin. Het is een super compacte drone die ik zo overal mee naar toe kan nemen.

De besturing via de telefoon werkt ook perfect a is het met de controller toch wat beter, maar voor een snelle shot te maken kan je perfect alleen met de telefoon werken.

De besturing via handgebaren werk verbazingwekkend goed. Al gebruik ik dit bijna nooit.

De beeldkwaliteit is perfect en heb ik niets op aan te nemen. De quickshot functies zijn aardig om snel een leuke foto te maken en alles gaat geheel automatisch.

De track and trace functie werkt ook heel goed alleen oppassen met obstakels. De drone heeft geen sensoren aan de zijkant. De voor en achter sensoren werken zeer goed. Als ultieme test heb ik de track and trace functie met apas functie getest in het bos. En JA het werkt maar de drone heeft wel moeite met het ontwijken van de fijne takken en af en toe kwam de drone er mee in contact en stopt direct en blijf dan hangen. Geen echte aanrader om de track and trace functie te gebruiken in de bossen dus.

Het grootste min punt in het begin was het bereik. Ik haalde maximaal 200 300 meter voordat de return to home in werking treed. Voordeel is dat deze functie echt werkt als het signaal helemaal weg valt. Nu heb ik gisteren 3-7-2017 weer gevlogen en tot mijn verbazing kwam ik nu VEEL VERDER!!! Zonder range extender (parabool) kwam ik 1500+ meters ver. met af en toe beeldverlies. maar ik kreeg geen return to home. Met range extender ben ik tot nu toe tot 1800+ meter gevlogen zonder beeld verlies. LET OP in Europa is het max bereik 2000 meter en de aangegeven 7000meter is in Amerika.

Ik was al heel tevreden met deze drone ook al was het bereik maar 200 300 meter. Maar nu wetende dat het bereik veel verder is 1500 1800 meter ben ik nog meer tevreden en kan ik de Mavic Air ook echt aanraden om te kopen als je een compacte drone wilt voor foto's en film.

DJI Mavic Air
Waardering: TEXT_OF_5_STARS_IMG

Schrijf een review Terug

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl