DJI Mavic 2 Enterprise Dual Universal Edition Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

2.899,00

Model: 6958265183874

Status: Levertijd 1 a 2 werkdagen!

Omschrijving

DJI Mavic 2 Enterprise Dual Universal Edition

De DJI Mavic 2 enterprise is de kleinste enterprise drone! Deze Dual versie is voorzien van een warmtebeeld(FLIR) en gewone kleuren camera. Doordat deze samen in 1 gimbal geintegreerd zijn, is het mogelijk om beide camera's te gebruiken gedurende de vlucht.

Voor de meest complexe situaties heeft DJI nu de oplossing: de Mavic 2 Enterprise. Een spectaculaire drone die is voorzien van de meest innovatieve technologie. Het toestel is eenvoudig in te klappen, zodat je de drone overal mee naar toe kunt nemen. De DJI Mavic 2 Enterprise is wendbaar, heeft een geweldige camera aan boord en is ideaal voor de meest extreme situaties. Zelfs onder zware weerscondities vliegt deze drone gewoon door. Temperatuur is bijvoorbeeld geen probleem voor de Mavic 2 Enterprise. Deze drone is het meest complete toestel van DJI tot nu toe.

Geen grenzen meer
Met de DJI Mavic 2 Enterprise zijn er geen grenzen meer. De speciale poort op de Mavic 2 Enterprise is ideaal voor het koppelen van hulpmiddelen, zodat zelfs de meest extreme missies mogelijk worden. Koppel bijvoorbeeld een M2E spotlight om vermiste personen op te sporen of om extra licht te hebben in donkere omgevingen. Voor noodsituaties waarbij communicatie met mensen op de grond essentieel is, is er de M2E speaker. Zo ontstaat de perfecte wisselwerking tussen het grond- en het luchtteam. Of de M2E beacon die zorgt voor extra veiligheid bij nachtmissies. Het geeft andere dronepiloten de mogelijkheid om te zien waar je bent. Ideaal in noodsituaties.

Eenvoudig inloggen
In bedrijfskritische situaties is het essentieel dat je snel bij alle instellingen en data van je drone kunt. Daarom kun je eenvoudig inloggen in de DJI app met een wachtwoord om toegang te krijgen tot de DJI Mavic 2 Enterprise. Vervolgens kun je bij alle benodigde informatie en kun je snel handelen in gevaarlijke situaties. De wachtwoordbeveiliging zorgt er ook voor dat gevoelige informatie niet zomaar op straat komt te liggen.

DJI AirSense
DJI heeft voor de Mavic 2 Enterprise een nieuwe techniek ontwikkeld: AirSense. AirSense scant voortdurend de omgeving rond je drone, op zoek naar andere vliegende objecten. Of het nu gaat om drones of echte vliegtuigen. Je ontvangt met DJI AirSense realtime de posities van andere objecten, zie het als een soort radar.

Verbeterde obstacle avoidance
DJI drones zijn altijd goed geweest in het herkennen van obstakels. Ziet jouw drone een obstakel, dan vliegt hij daar automatisch omheen. De DJI Mavic 2 Enterprise is uitgerust met verbeterde FlightAutonomy technologie. De sensoren zijn nog beter geworden. Met maar liefst 8 hoge resolutie sensoren en 2 infrarood sensoren, mist de drone geen enkel obstakel meer. Het voordeel van al deze sensoren is dat de drone ook bijhoudt wat de afstand is tot een obstakel en met welke snelheid je aan komt vliegen. Zo wordt er op het juiste moment ingegrepen en wordt de kans op ongelukken geminimaliseerd.

Uitstekende zoom
Veel dronecamera’s kunnen niet zoomen of doen dit zeer beperkt. Terwijl juist in bedrijfskritische omgevingen het belangrijk is dat je afstand kunt houden met een drone, maar wel voldoende kunt inzoomen. De DJI Mavic 2 Enterprise biedt verschillende mogelijkheden om in te zoomen. De camera zoomt tot 2 keer optisch en 3 keer digitaal. Zo kun je situaties van dichtbij bekijken, terwijl de Mavic 2 Enterprise zelf op veilige afstand blijft.

Draagbaar, compact, inklapbaar
Klap je alle onderdelen uit, dan neemt de DJI Mavic 2 Enterprise aardig wat ruimte in beslag. Maar voor het vervoer tussen locaties kun je de drone erg compact maken. Vrijwel alle armen en onderdelen zijn in te klappen, zodat je een draagbare, compacte drone overhoudt. Ideaal voor als je snel beelden wilt schieten en daarna direct door moet naar de volgende locatie.

Extreme omstandigheden
De DJI Mavic 2 Enterprise is geschikt voor de meest extreme omstandigheden als het gaat om temperatuur. Kou is bijvoorbeeld geen probleem voor de drone. De unieke batterijen die worden meegeleverd zijn zelfverwarmend. Herkent de drone lage temperaturen, dan zullen de batterijen bijwarmen om verminderde prestaties te voorkomen.

Stabielere verbinding
De Mavic 2 Enterprise van DJI maakt gebruik van een verbeterde koppeling tussen controller en drone. OcuSync 2.0 ondersteunt automatisch dual band switching, zodat de verbinding stabieler is. Het resultaat hiervan is dat er bijna geen lagging optreedt bij het doorsturen van de video’s naar jouw controller en dat de verbinding niet zal wegvallen. Videotransmissie werkt tot wel 8 kilometer afstand.

Hoge snelheid
Een drone voor kritische situaties moet lang kunnen blijven vliegen en ook nog op hoge snelheid. De DJI Mavic 2 Enterprise doet het allebei. De batterij gaat in ideale omstandigheden tot wel 31 minuten mee. En de maximale snelheid die deze DJI drone kan halen is 72 kilometer per uur.

Grote interne opslag
De beelden van de DJI Mavic 2 Enterprise worden automatisch vastgelegd op de interne opslag van maar liefst 24 GB. Het is niet langer nodig om beelden handmatig over te zetten van en naar een SD-kaart. De beelden worden gewoon op de opslag van de drone opgeslagen.

Discreet vliegen
Soms is het belangrijk om onzichtbaar te zijn met je drone of om zo min mogelijk lichtvervuiling te produceren. Voor deze vluchten kun je met een druk op de knop alle LED verlichting uitschakelen. Houd er wel rekening mee dat het daarmee een stuk complexer is om te vliegen. Gebruik deze functie alleen als je ervaring hebt met het vliegen met de DJI Mavic 2 Enterprise.

Specificaties:
• Gewicht: 906 gram
• Afmetingen: 322 x 242 x 84 mm (uitgeklapt), 214 x 91 x 84 mm (ingeklapt)
• Diagonale lengte: 354 mm
• Snelheid opstijgen: 5 meter per seconde
• Snelheid dalen: 3 meter per seconde
• Maximale snelheid: 72 kilometer per uur
• Vliegtijd: 31 minuten
• Maximale windweerstand: 29 – 38 kilometer per uur
• Maximale tilthoek: 35 graden
• Interne opslag: 24 GB
• Afstandsbediening frequentie: 2,4 & 5,8 GHz (dual band)
• Batterij: 3950 mAh
• Oplaadtijd: 2 uur, 15 minuten
• USB: Micro USB (B), USB Type-C

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl