DJI Mavic 2 Pro compleet met DJI Smart Controller Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.999,00

Model: TMN-42557

Status: Op voorraad

Omschrijving

DJI Mavic 2 Pro compleet met DJI Smart Controller

Op dit model kunt u ook een gebruikte drone inruilen stuur dan foto's en informatie naar jasper@toemen.nl en krijg binnen 24 uur een inruilprijs.

De DJI Mavic 2 is de opvolger van de populaire DJI Mavic Pro en is de crème de la crème op dronegebied. Deze spectaculaire drone komt met opvouwbare armen, waardoor u het model gemakkelijk kunt vervoeren, zonder dat de armen beschadigd raken. Ideaal is dat DJI erin is geslaagd om de afmetingen hetzelfde te houden als bij de Mavic Pro, maar dan met verbeterde techniek en onderdelen.

Vernieuwde batterij
De Mavic 2 Pro is voorzien van een krachtige LiPo accu, waardoor u meer dan 30 minuten lang kunt vliegen met de drone. De Intelligent Fligt Battery heeft een capaciteit van 3850 mAh. Maak voortaan ook spectaculaire opnamen van besneeuwde gebieden of grote ijsplateaus.

Hasselblad Camera
De DJI Mavic Pro 2 komt met een professionele 4K camera voor de meest verbluffende beelden vanuit de lucht. Uniek is dat de camera voorzien is van een 1” image sensor. Een grotere sensor betekent dat er meer licht naar binnen valt, met als resultaat heldere beelden met meer details. De beeldkwaliteit is minstens net zo goed als de camera van de Phantom 4 Pro, waar veel professionele fotografen lyrisch over zijn. Daarnaast heeft DJI voor de Mavic Pro 2 ook de gimbal verbeterd. De gimbal is een stuk minder fragiel dan bij zijn voorganger.

1-inch CMOS sensor voor low light performance
Juist als het donker wordt, wilt u spectaculaire beelden maken vanuit de lucht. Denk aan het in beeld brengen van de laatste sets op een festival of het filmen van een stad bij nacht. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de camera van uw drone goed met weinig licht kan omgaan. De camera van de DJI Mavic Pro 2 is voorzien van een 1-inch CMOS sensor. Deze sensor is groter dan bij welke andere DJI drone dan ook en het voordeel hiervan is de grotere lichtinval. Zeker in donkere omstandigheden zult u het verschil in kwaliteit merken. Opnamen bij weinig licht waren nog nooit zo helder als nu.

10-bit Dlog-M Kleuren Profiel
De Mavic 2 Pro ondersteunt een 10-bits Dlog-M-kleurprofiel dat een hoger dynamisch bereik oplevert voor meer flexibiliteit in de beoordelingsruimte. Het systeem neemt meer dan 1 miljard kleuren op (vergeleken met de 16 miljoen kleuren uit traditionele 8-bits kleurcoderingstechnologieën) en behoudt diepere details in zowel hooglichten als schaduwen. Nu kunt u de subtielste gradaties vastleggen bij zonsondergang of zonsopgang, waardoor er meer ruimte is voor postproductie.

HDR Video
Met 4K 10-bits HDR-ondersteuning kan de Mavic 2 Pro worden aangesloten op een 4K-tv met HLG en worden beelden meteen met de juiste kleurtinten weergegeven. De helderdere highlights en het verhoogde contrast maken HDR-video zo aantrekkelijk.

Diafragma
Het instelbare diafragma van f / 2.8-f / 11 levert een uitstekende beeldkwaliteit, zowel in omgevingen met weinig als in weinig licht. Wanneer u opnamen maakt bij weinig licht, stelt u het diafragma in op f / 2.8 om meer licht binnen te laten en om heldere en heldere foto's te maken. Wanneer u opnamen maakt in goed verlichte omgevingen, stelt u het diafragma in op f / 11 om de sluitertijd te verlagen en uw video's vloeiender te maken.

Omnidirectional Obstacle Sensing
Zoals u van DJI mag verwachten, heeft het dronemerk voor de nieuwe Mavic 2 flink uitgepakt. Een grote verbetering is obstacle avoidance. De DJI Mavic 2 heeft als eerste drone van DJI in alle richtingen obstakel sponsoren voor meer veiligheid tijdens het vliegen. Omnidirectional Obstacle Sensing scant continu de omgeving van de drone. Hiermee voorkomen de sensoren dat u obstakels raakt. Met als groot voordeel dat u zich volledig kunt focussen op het vliegen zelf. Mocht de drone te dicht in de buurt komen van obstakels, dan corrigeert het toestel zelf de route en krijgt u een melding op de controller.

Infrarood 3D-detectie
De obstacle avoidance technologie is ideaal voor situaties met voldoende licht, bijvoorbeeld overdag. De drone zal nergens tegenaan vliegen omdat de sensoren op tijd obstakels herkennen. Maar met weinig licht is het een ander verhaal. Dan lukt het sensoren van drones niet altijd om op tijd de obstakels in kaart te brengen. Gelukkig kampt de DJI Mavic Pro 2 niet met dat probleem, dankzij infrarood 3D-detectie. Zelfs in donkere omstandigheden is de drone uitstekend in staat om obstakels te herkennen en te vermijden. Voortaan is het vliegen bij weinig licht geen probleem meer, infrarood 3D-detectie helpt u behoeden voor ongelukken.

Verbeterde ActiveTrack
DJI heeft voor de Mavic 2 Pro hard gewerkt om de ActiveTrack technologie te verbeteren. Met deze technologie volgt u objecten en personen met de camera. Echter, bij het vorige model haperde ActiveTrack zo nu en dan. Dat is verholpen met de DJI Mavic 2 Pro. Stel in waar de camera zich op moet focussen en vervolgens volgt de drone het gekozen object of de gekozen persoon zonder problemen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende modi binnen ActiveTrack, zodat u zelf bepaalt hoe u objecten en personen in beeld brengt. Ideaal voor een spannende achtervolging of het filmen van een stoer mountainbikeavontuur.

Aerodynamisch design
Snelheid en levensduur zijn van groot belang voor DJI. Daarom is er voor de Mavic Pro 2 gekozen voor een innovatief aerodynamisch design. DJI heeft goed gekeken naar eerdere drones en heeft alle knelpunten geoptimaliseerd. Het resultaat is een aerodynamische drone die soepel door de lucht scheert op hoge snelheid. Wind heeft een minimaal effect op de vliegprestaties, waardoor de beelden die u opneemt met deze drone niet schokkerig zullen zijn. Hierdoor geniet u nog meer van de DJI Mavic Pro 2.

Topsnelheid
Het verbeterde aerodynamische design in combinatie met geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een hoge topsnelheid. De DJI Mavic Pro 2 vliegt tot wel 10 kilometer per uur sneller dan zijn voorganger en haalt snelheden tot 72 kilometer per uur. Tel daar een indrukwekkende vliegtijd van 31 minuten bij op en u haalt een topdrone in huis. Met deze ongekende snelheden is de drone ideaal voor het filmen van snelle sporten, maar dankzij de lange vliegtijd is de Mavic 2 Pro ook uitstekend geschikt voor het registreren van evenementen.

OcuSync 2.0
OcuSync 2.0 is het nieuwste streaming systeem in de DJI Mavic 2 Pro. OcuSync 2.0 laat de livebeelden tot 5km in 1080p streamen. De storingsvrije verbinding wordt mogelijk gemaakt door Real-Time Auto-Switching. Door auto-switching tussen 2.4 en 5.8 GHz frequentie heeft u het beste verbinding met uw drone.

DJI GO 4 app
Het besturen van de Mavic 2 Pro van DJI doet u via de DJI GO 4 app, verkrijgbaar voor Android en iOS. Met deze app stelt u de gewenste vliegmodi in en bestuurt u tegelijkertijd de camera. Ideaal is dat u alle livebeelden direct kunt bekijken en dus kunt ingrijpen als niet het juiste shot wordt gefilmd door de drone. In de DJI GO 4 app ziet u ook alle telemetrische gegevens. Bijvoorbeeld de route die u vliegt, de snelheid waarmee de drone voortbeweegt en de hoogte. Ook krijgt u via de app waarschuwingen als de batterij bijna leeg is en kunt u de return to home functie eenvoudig inschakelen.

DJI Mavic 2 Pro en DJI Mavic 2 Zoom onderdelen en accessoires? (Klik hier)DJI Mavic 2 Pro kenmerken:
- Hasselblad Camera met 1-inch CMOS-sensor
- 20 megapixels camera
- Diafragma: f/2.8 tot f/11
- Maximale snelheid: 72 km/h
- Vliegtijd op één accu: 31 minuten
- Bereik controller: 8 km
- 4K (30fps) en Full HD (96fps) video
- 10-bit Dlog-M Color Profile
- Hyperlapse voor verschillende creatieve opnames
- Automatische vliegroutes
- Verbetere ActiveTrack
- Omnidirectional Obstacle Sensing (360-graden objectherkenning)
- Afmetingen: 214 mm x 91 mm x 84 mm
- Gewicht: 907 gram

In de verpakking:
- DJI Mavic 2 Pro Drone
- DJI Smart Controller
- Intelligent FLight Battery (1 accu in totaal)
- Charger
- Power Cable
- Propellers (pair)
- RC cable (Lightning connector)
- RC cable (standard micro USB connector)
- RC cable (USB Type-C connector)
- Gimbal protector
- Communication cable (USB 3.0 Type-C)
- USB adapter
- RC cable slider (large)
- RC cable slider (small)
- Spare control sticks

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl