Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

DJI Mavic Pro Platinum Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.099,00

Model: DJI-M-PL

SanDisk SD-kaart toevoegen?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Mavic Pro Platinum


Interesse in de DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo €1399.00? (Klik hier)

Natuurlijk kunt u een gebruikte DJI Phantom, DJI Mavic Pro, DJI Spark of andere drone gewoon bij ons inruilen. U mag dan foto's en informatie sturen naar jasper@toemen.nl

De DJI Mavic Pro is een absoluut topmodel van DJI, maar zelfs topmodellen kunnen worden verbeterd. DJI presenteert met trots de Mavic Pro Platinum. Deze ultramoderne drone heeft veelal dezelfde eigenschappen als de gewone Mavic Pro, maar vliegt langer door en maakt veel minder geluid. Dat maakt deze drone tot een fantastische gadget die binnen no-time zal uitgroeien tot de standaard op dronegebied.

Minder geluid
DJI is erin geslaagd om de Mavic Pro Platinum nog stiller te maken dan zijn voorganger. De drone maakt tot 4dB minder geluid, een geluidsreductie van 60%. Dit is mogelijk dankzij de unieke 8331 propellers. Voortaan vliegt u nagenoeg geruisloos door de lucht met de DJI Mavic Pro Platinum.

Langere vliegtijd
Voor veel dronepiloten is de maximale vliegtijd de belangrijkste eigenschap van een drone. De DJI Mavic Pro had al een lange vliegtijd met 27 minuten, maar de Mavic Pro Platinum doet er nog een schepje bovenop. Met deze drone kunt u maar liefst een half uur blijven vliegen op één batterijlading. Hierdoor kunt u langer en verder dan ooit gaan met dit nieuwe model van DJI, iets dat grote mogelijkheden biedt, bijvoorbeeld bij evenementen.

Professionele 4K-camera
De DJI Mavic Pro Platinum wordt standaard geleverd met een professionele 4K-camera die in hoge kwaliteit video’s en foto’s opneemt. De camera wordt stabiel gehouden door de 3-assige mechanische gimbal. Zo heeft u nooit meer last van onscherpe of bewogen beelden. De camera filmt in uitstekende kwaliteit en via uw telefoon kijkt u live mee met de beelden. Bekijk of een shot wel of niet mooi overkomt en stuur bij waar nodig.

ActiveTrack
Een uniek hulpmiddel van de Mavic Pro Platinum is de ActiveTrack functie. Pin de camera vast op een object op de grond en de drone zal het object automatisch volgen. De camera houdt het object in het vizier, zodat u bijvoorbeeld spannende achtervolgingsvideo’s kunt maken. Maar ook voor festivalopnamen is deze functie ideaal, bijvoorbeeld als u een mooi verhaal wilt vertellen.

Bewegingsmodus
Een selfie maken met een drone is vaak niet eenvoudig. De DJI Mavic Pro Platinum brengt daar verandering in. De drone is namelijk voorzien van bewegingsherkenning. Stel van tevoren een beweging in waarop de camera moet reageren en zodra u deze beweging maakt, wordt er automatisch een foto gemaakt. Wel dient u hiervoor de Gesture Mode van de Mavic Pro Platinum in te schakelen.

Flip on Tripod modus
Wanneer u op een indoorlocatie vliegt of u wilt simpelweg niet dat de drone te snel vliegt voor opnamen, kies dan voor de Flip on Tripod modus. In deze modus zal de drone een lage snelheid aanhouden, zodat u alle tijd heeft om prachtige beelden te schieten. Niet bewogen en heel precies.

Vermijd eenvoudig obstakels
Bij het maken van foto’s en video’s vanuit de lucht wilt u niet voortdurend op de omgeving hoeven letten. Obstakels zouden eigenlijk automatisch herkend moeten worden. Goed nieuws: de DJI Mavic Pro Platinum is voorzien van FlightAutonomy technologie. Deze technologie scant voortdurend de omgeving tot op wel 15 meter. Herkent de drone een obstakel, dan zal het model automatisch remmen of het obstakel ontwijken.

Return to Home
Heeft u er een lange vlucht op zitten en wilt u zo snel mogelijk met uw drone terugkeren naar het beginpunt van uw vlucht? Kies dan voor de Return to Home functie. Activeer deze functie en de DJI Mavic Pro Platinum vliegt automatisch terug naar het punt vanwaar de drone is opgestegen. Makkelijker wordt het niet.

Zichtsensoren
Met GPS kan vrijwel elke drone heel nauwkeurig opstijgen en landen en altijd de juiste positie bepalen. Maar wat nu wanneer u op een locatie vliegt waar het GPS-signaal niet zo sterk is? Bijvoorbeeld op een indoorlocatie of op een plaats waar de drone simpelweg geen verbinding kan maken met satellieten. De DJI Mavic Pro Platinum is voorzien van voorwaartse en achterwaartse zichtsensoren zodat de drone ook kan hoveren op plaatsen waar geen GPS voor handen is. Dit verkleint de kans op ongelukken aanzienlijk.

Maximale resoluties
De DJI Mavic Pro Platinum wordt standaard geleverd met een professionele 4K-camera (30 frames per seconde). Deze camera beschikt over een ultraprecieze 3-assige gimbal die zorgt voor de balans. Zelfs wanneer u op hoge snelheid vliegt blijven de beelden haarscherp en soepel. Foto’s maakt u met maximaal 12 megapixel. Handig is dat de beelden ook als RAW bestand kunnen worden opgeslagen, zodat u direct aan de slag kunt in Photoshop.

TapFly
Met de DJI GO app haalt u alles uit de DJI Mavic Pro Platinum. Via de app bekijkt u niet alleen de beelden van de camera, maar kunt u de drone ook besturen. Druk simpelweg in de richting waar u heen wilt vliegen, en de drone stuurt die kant op. Hierdoor kunt u zich als beginnende dronepiloot volledig richten op het maken van prachtige luchtopnames.

Dual Remote Controller modus
Hoe gaaf is het om samen met een vriend of familielid de DJI Mavic Pro Platinum te besturen zonder dat u daarbij voortdurend de afstandsbediening moet overgeven? Met dit nieuwe model is het mogelijk. De drone beschikt namelijk over de Dual Remote Controller modus. In deze modus werkt u met twee controllers (Master en Slave). Beide controllers kunnen de drone en de gimbal besturen, al kan de Mastercontroller de Slave overrulen, mocht dat nodig zijn. Handig aan deze modus is dat de een zich volledig kan focussen op het vliegen zelf, terwijl de ander zich richt op het maken van foto’s en video’s.

Specificaties
• Afmetingen (opgevouwen): 83 x 83 x 198 mm (h x b x l)
• Diagonale grootte: 335 mm
• Gewicht (inclusief batterijen en propellers): 743 gram (inclusief gimbal cover)
• Maximale opstijgsnelheid: 5 meter per seconde (in Sport modus)
• Maximale daalsnelheid: 3 meter per seconde
• Maximale snelheid: 65 kilometer per uur (in Sport modus)
• Maximale hoogte: 5000 meter
• Maximale vliegtijd: 30 minuten
• Satelliet: GPS & GLONASS
• Controllerfrequentie: 2,4 – 2,483 GHz
• Batterij controller: 2970 mAh
• Gimbal: 3-assig
• Sensoren: zichtsensoren voor en achter
• App: DJI GO 4
• Live view kwaliteit: 720p met 30 frames per seconde
• Vereist besturingssysteem app: iOS 9.0 of hoger, Android 4.1.2. of hoger
• Camera: 4K met 1/2,3” CMOS sensor
• Shutter speed: 1/8000 s
• Fotoformaat: JPEG, DNG
• Videoformaat: MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
• Ondersteunde SD-kaart: Micro SD
• WiFi: 2,4 & 5 GHz
• Batterij drone: 3830 mAh, 11.4 V, LiPo 3S
• Inclusief oplader (13,05 V, 50 W)

Onderdelen nodig van de DJI Mavic Pro Platinum?
- (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl