DJI Mini 2 Fly More Combo Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

599,00

Model: DJI-MINI-2-COMBO

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

DJI Mini 2 Fly More Combo

Wilt u een drone inruilen tegen de nieuwe DJI Mini 2 dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur dan foto's en informatie naar jasper@toemen.nl en krijg binnen 24 uur een inruilprijs! Op welke manier kan ik inruilen bij Toemen Modelsport? (Klik hier)

De DJI Mini 2 is de spectaculaire opvolger van de populaire DJI Mini. Nog steeds superlicht met slechts 249 gram en nu ook volledig opklapbaar. Doordat de vleugels op te klappen zijn, is het model nog compacter geworden. Daarnaast neemt deze drone video op in 4K resolutie, is het bereik voor videotransmissie maximaal 10 kilometer en geniet je van een vliegtijd tot wel 31 minuten op een batterij! Tel daar intelligente vliegmodi en quickshots bij op en je hebt een absoluut topmodel in handen. De DJI Mini 2 Fly More Combo bied je daarnaast alle accessoires die je nodig hebt.

Fly More Combo
Met de Fly More Combo ontvang je een compleet pakket aan accessoires zodat je in een keer klaar bent voor grootse avonturen. Naast de drone zelf en de afstandsbediening ontvang je niet een, maar drie batterijen, zodat je tot wel anderhalf uur lang kunt vliegen met de drone. Om de batterijen snel op te laden ontvang je een multi-lader, zodat je de batterijen tegelijkertijd kunt opladen. Verder ontvang je extra setjes propellers, mocht er een keer een setje sneuvelen of aan vervanging toe zijn en je krijgt met de DJI Mini 2 Fly More Combo een handige opbergtas. In deze tas passen de drone, de afstandsbediening en alle meegeleverde accessoires, zodat je altijd alles overzichtelijk bij elkaar hebt.

Laaggewicht drone
De DJI Mini 2 weegt slechts 249 gram, ongeveer het gewicht van een grote appel. En dan past de drone ook nog eens gemakkelijk in je hand. Als je niet beter weet, zou je niet eens door hebben dat je een drone in je hand hebt liggen. Die 249 gram is overigens niet toevallig. Met de nieuwe EU-regels op komst voor particulier dronegebruik, zijn alle drones onder de 250 gram vrijgesteld van licenties en examens. Met de Mini 2 heb je dus nergens last van.

Anderhalf uur vliegen
Met de DJI Mini 2 kun je tot wel 31 minuten vliegen op een batterij. En dankzij de Fly More Combo ontvang je drie batterijen, waardoor je meer dan anderhalf uur lang kunt genieten van je drone en tegelijkertijd spectaculaire beelden maken vanuit de lucht. Anderhalf uur is meer dan genoeg om jouw favoriete shot te maken of een spectaculaire actievideo in elkaar te zetten.

Bestand tegen windkracht 5
De Mini 2 van DJI mag dan compact van stuk zijn, dat betekent niet dat de drone inboet aan stabiliteit in de lucht. Dit toestel kan snelheden tot 38 kilometer per uur weerstaan, zonder dat dit effect heeft op de prestaties van de drone. Dat staat gelijk aan windkracht 5. Tevens kan de drone een hoogte van wel 4000 meter bereiken. Ideaal om een mooie opname te maken van een berglandschap of te filmen aan een ruige kust.

Uitstekende videotransmissie
Dankzij OcuSync 2 kun je verder dan ooit vliegen, zonder dat je uit het oog verliest wat de drone eigenlijk filmt. De uitstekende videotransmissie werkt tot op een afstand van 10 kilometer, zonder storingen of interferentie. Bekijk live de beelden op je smartphone en mis nooit meer een moment.

Inzoomen
Waar het met veel drones nog niet mogelijk is om te zoomen en je dus dicht op een object moet vliegen voor scherpe beelden, is dit voor de DJI Mini 2 anders. Deze drone kan in Full HD namelijk 4x zoomen. Neem je op in 2,7K dan kun je 3x zoomen en in 4K kun je nog steeds 2x zoomen. Zo hoef je minder dichtbij te vliegen en kun je ook van op veilige afstand kraakheldere beelden schieten. Wat wil je nog meer?

Maak het jezelf makkelijk: QuickShots
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Ook bij de Mini 2 van DJI zijn weer QuickShots aanwezig. Kies uit shots als de Dronie, Helix, Rocket, Circle of Boomerang. Activeer deze shots met een druk op de knop in de DJI app en de drone gaat vervolgens automatisch aan de slag. Is het shot afgerond, dan keert de drone weer terug naar de beginpositie. En als je zo’n mooi shot geschoten hebt, wil je dit natuurlijk gelijk delen met je vrienden. Dat kan! Via de app deel je de QuickShots in no-time via social media. Compleet met soundtracks en filters.

Panorama
Met de DJI Mini 2 maak je geweldige panorama shots. Kies daarbij uit drie opties: Wide Angle, 180 graden of Sphere en de drone doet de rest. Makkelijker wordt het schieten van panoramabeelden niet!

Foto-optimalisatie in de app
Nabewerking van een foto is soms een hobby en soms een lastig karwei. Ook hiervoor dacht DJI: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daarom heeft DJI in de nieuwe Fly app foto-optimalisatie ingebouwd. Direct na het downloaden van een foto wordt de foto geoptimaliseerd, waarbij de details beter naar voren komen en de kleuren nog levendiger worden. Klaar is Kees!

Volop intelligente features
De DJI Mini 2 zit vol met technologische mogelijkheden die erop gericht zijn om het vliegen gemakkelijker te maken. Neem Smart Return to Home. Dreig je de controle over de drone kwijt te raken of de batterij is bijna leeg, dan vliegt de Mini 2 automatisch terug naar het beginpunt. Even geen zin om zelf de drone op te laten stijgen? Het toestel kan dit ook automatisch. Net als het blijven hangen op een bepaald punt, als je even iets wilt nakijken.

Fly Spots
Soms hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden en moet je genieten van de eenvoud. In de DJI Fly app zie je Fly Spots, plekken waar andere dronepiloten al hebben gevlogen en beelden hebben opgenomen. Hierdoor hoef je niet langer zelf op zoek naar nieuwe vlieglocaties, maar kun je je laten inspireren door anderen.

Specificaties
 Gewicht: 249 gram
 Afmetingen: 138 x 81 x 58 mm (ingeklapt), 159 x 203 x 56 mm (uitgeklapt), 245 x 289 x 56 mm (uitgeklapt met propellers)
 Maximale snelheid opstijgen: 5 meter per seconde (sports mode)
 Maximale snelheid dalen: 3,5 meter per seconde (sports mode)
 Maximale snelheid: 16 meter per seconde (sports mode)
 Maximale hoogte: 4000 meter
 Maximale vliegtijd: 31 minuten
 Navigatie: GPS / Glonass / Galileo
 Stabilisatie: 3-assig
 Camerasensor: 1/2.3” CMOS
 Megapixel: 12
 ISO: 100 - 3200 (foto en video)
 Maximale fotogrootte: 4000 x 3000
 Fotomodi: single shot, interval, JPEG+RAW, panorama
 Videoresolutie: 4K: 3480 x 2160 met 24/25/30 frames per seconde
 Zoom: maximaal 4 x (Full HD), 2x (4K)
 QuickShot modi: Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang
 Fotoformaat: JPEG/DNG (RAW)
 Videoformaat: MP4
 Frequentie: 2,4 & 5,8 GHZ
 Maximaal bereik: 10 kilometer
 Batterijduur: 31 minuten (5200 mAh)
 Videotransmissie: OcuSync 2.0
 App: DJI Fly

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl