DJI Mini 3 Pro ruim in voorraad bij Toemen.nl! Geschreven door op 22 juni 2022

DJI Mini 3 Pro met DJI RC-N1 Remote Controller

Wilt u een drone inruilen tegen de nieuwe DJI Mini 3 PRO dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur dan foto's en informatie naar jasper@toemen.nl en krijg binnen 24 uur een inruilprijs!

Ben je gek op drones, maar wil je liever niet met een groot exemplaar op stap? Zonder dat je hoeft in te boeten aan kwaliteit? Dan is de DJI Mini 3 Pro de perfecte drone voor jou. Met zijn zeer compacte formaat neem je de Mini 3 gemakkelijk overal mee naar toe. En dat terwijl de prestaties voor een foto en video werkelijk waanzinnig zijn. Tel daar een geavanceerde technologie om obstakels te ontwijken en een lange vliegtijd bij op, en je haalt een echte topdrone in huis. Klaar voor spectaculaire beelden vanuit de lucht? Dan moet je de DJI Mini 3 Pro hebben.

Vernieuwde gimbal
De gimbal van de DJI Mini 3 Pro is volledig nieuw ontworpen. Hierdoor is het bereik van roteren nog groter geworden en kun je ook vanuit een lage hoek prachtige beelden schieten. Maar de grootste toevoeging is dat je verticaal kunt opnemen, ideaal voor jouw Instagram video. En met een druk op de knop draai je de gimbal 90 graden, zodat je weer in landscape modus opneemt. Zo heb je alle mogelijkheden in een.

DJI Mini 3 Pro ruim in voorraad bij Toemen.nl!

Meer informatie

Ga naar https://www.toemen.nl/top-multicopters-c-638_954.html voor meer informatie.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl